Baby we can dance the night away

Baby we can dance the night away

Mina flickor, vin och Britney Spears. Så kan man sammanfatta gårdagen. Me like! Nedanför ser ni bilder från gårdagen.




Jessica vet hur man dansar till Brittan!




Asus Bebisdator

Asus Bebisdator

Alshammar - Fashion Lifestyle om KaTjing:

fin blogg:) läste att du hade mini laptop:) Kan du inte skriva mer om vad du tycker om den? Jag funderar på att köpa en. Har du haft "vanlig" laptop innan? kram

Svar: Det är ganska många som frågat mig om min lilla Asus dator. Därför tänkte jag lite snabbt berätta om den. Asus mini Pc 701 är en laptop i mini format. Min har en skärm tum på 7 men jag vet också att det finns en med 9. Vad gäller själva datorn så tycker jag att den är helt great! Snabb uppkoppling ( jag använder mig av tele2 mobilt bredband) och den klarar mer än man tror. Just nu finns det ca 100 låtar i mitt itunes biblotek och massor av plats kvar! Minnet kan man ju dock uppgradera. Min dator har Linux (de flesta använder sig av Windows) och är därför lite krånglig i början men det lär man sig! Det enda negativa jag märkt med mini datorn är att batteriet är rätt slött. Klarar bara ca 2 timmar sen måste man sticka in sladden. Och har man stora fingrar kanske tangenterna är lite små. Annars är den guld och jag använder den dagligen! Den får plats i handväskan och är såå söt! Jag har aldrig haft en laptop innan men min mamma har en riktigt stor en och det ska man ju satsa på om man jobbar i tunga program. Om du vill surfa lite, chatta och blogga så är minidatorn helt underbart perfekt!
Hoppas ni fick lite svar!



Kärlek


GratisMode.se

GratisMode.se

Det här gillar vi! Jag har varit medlem i cirkus 10 min och tjänat nästan 100 poäng! Det är superlätt att tjäna ihop poäng som man sedan byter mot presentkort! Bjud in dina vänner och shoppa sedan loss på tex gina Tricot eller H&M!
Kan det bli bättre? Samma system som Gratisbio.. fast bättre!


www.gratismode.se/?c=47454



Mama I love you

Mama I love you

Idag blev det shopping med Mor min. Jag köpte en jeansjacka och lackliknande leggings. Helt utan förvarning eller orsak fick jag världens finaste ring av mamma också. Ni ser ju lite på bilden men det gör inte ringen rättvisa. Tack mamma!


Silverring med en vit sten i. Grymt fint.









KaTjing

KaTjing

Wey. Jag älskar Torsdagar! det är dagen efter lillördag och dagen innan helgen! Och vips.. snart är det ju Mars!





You can dress me up in diamonds

You can dress me up in diamonds

Onsdag, löning och lillördag! Vi flickor gr oss iordning och går ut! Me like. Finns det något bättre än att lyxa till vardagen med sina bästa vänner.. Möjligvis att få lyx till vardagen med sina bästa vänner OVH ha pengar på kontot! Yey.
Vi ses ute i vimmlet!



Kiss Goodnight

Kiss Goodnight



Varför åkte vi hem?!..







Sunshine

Sunshine

Wow. Det är ju nästan vår ute! hur underbart som helst. jag längtar så till sommaren och man kan springa runt barfota och bada nattbad igen. Men tills dess så får man ju passa på när vädret tillåter det. Därför har jag tänkt gå ut och springa idag. Nu banne mej börjar det nya livet! Beach 09 here I come!



I think I forgot..

I think I forgot..

to show you my side of Vietnam.


Jag är brun.. grymt brun! Jag måste sola. Suck..






Fly away with me

Fly away with me

Jobb, Dejt med Mims och säga adjö till Johan. Händelserik dag.









I dont belong

I dont belong

Ush. Jag är sentimental just nu. Jag sitter och kollar på gamla bilder och längtar tillbaka. Jag vill bara inte att det ska vara nutid. Snö, kallt och jobb är inte min grej. Min lilla Johan åker till Miami på Tisdag och lämnar mig ensam i en månad och jag är inte alls avundsjuk. Nejnej. Men det är inte bara till värmen jag vill. Jag kollar också igenom gamla festbilder och studenten. Oj va kul vi hade och oj va ledsen jag blir när jag tänker att vi alla blivit stora och har massa ansvar. Vad hände med dagarna då man levde på studiebidraget? Jag vill nog inte bli stor.. Jag tror jag stannar här nu.

Pause!


Bara för man blir vuxen behöver man inte bli allvarlig..








Snap a pic

Snap a pic






Tack vännerna.







My Pink Baby

My Pink Baby

Ih. Om tre till fyra dagar så är denna underbara sak hemma hos mig! Som jag längtat!



Det blev ännu en lyckad utgång igår. Lovar att lägga upp bilder senare när jag orkar men just nu får ni nöja er med en vimmelbild på oss brudar.


ja den är hemsk men det bjuder vi på..


Kärlek



On the Move

On the Move

Idag har jag inte riktigt tid att blogga. Klockan är snart sex och om en timme börjar folket trilla in. Vi ses ute ikväll vänner!


Superduper gammal bild från en utekväll..


Kärlek


Step into my show

Step into my show

Hej vänner!
Heeeeelg! oj va jag längtat. Inte för att det direkt är jobbigt att jobba halvitd men jag vill bara känna den dära helgkänslan. Gud va underbart. Idag lir det hemmamys med Johan. Maybe en film och bara ta det lugnt. Vi laddar inför imon då det är utgång. Ih. Ska bli himla kul! Det var bara en vecka sedan jag var ute men det käns som en evighet ju! Märkligt..

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en fin fredag allihop!
Kärlek


My Tattoo

My Tattoo



Det  här är tanken.. 11 dagar kvar.. shit va snyggt.







Den där Nicole alltså..

Den där Nicole alltså..

Hej sötnosar! Idag har det blivit allt annat utan bloggen. Har hunnit allt från att tvätta bilen till att hjälpa min pojkvän Jonas med hans tjej problem. Ja alltså.. med pojkvän så menar jag att han är en pojk och min bästa manliga vän. Nicole till räddning! Vi ska nog fixa detta! Och bara för att jag är en så bra flickvän (dvs en flicka som är hans vän) så visar jag den värsta bilden jag kan hitta på Jonas. Enjoy!



Jag glömde nog att berätta en väldigt en rolig sak som hände mig och Johan igår när vi var på bio. Vi sitter och väntar på att man ska bli insläppt till fimen. Mitt ifrån ingenstans kommer en man och säger: Men hallåå! jag har ju glömt att knäppa skärpet! Varför sa ni inte att jag inte har knäppt skärpet!? 
Herregud vad jag skrattade. 

Nej nu är jag för trött för att hjärnkontoret ska funka.
 God natt vänner.


 

Natti

Natti

God natt på er allihop! Hoppas att ni haft en mysig kväll. Det har i allafall jag haft.









Second date - dinner and a movie

Second date - dinner and a movie

Alla som har kollat på Sex and the City vet att andra dejten ska bestå av just mat och bio. Jupps. Tydligen gäller det i jönköping också. Idag ska jag träffa Johan igen och gå på bio. Har ni någon att rekommendera?
Har inte detta veckan gått väldigt fort btw? Redan Onsdag ju och snart är det helg igen. Livet bara rusar förbi.

Och ja juste. bara två veckor kvar till tatueringen. Herregud jag är redan nervös!

Kärlek



Chloe Sevigny for Vivienne Westwood

Chloe Sevigny for Vivienne Westwood

Shit. Det här är snyggt! Såhär kommer jag se ut på Lördag när det är utgång! Så nu vet ni det!



Håret blev btw superbra! Jag är dundernöjd och tänk att jag gjort det själv med.. håll i hattarna.. Moods hårfärg! Billigaste kartongen man kan hitta! Den sååå rekommenderas!
Och sen klagade min underbara vän Bellis på att det inte varit någon bild på länge. Så jag visar er nu hur mysig jag är med min goströja (som jag snott av Jonas och han aldrig kommer få tillbaka!) och flistäcke.



Kärlek



Pretty.. messed up

Pretty.. messed up

Hej gullungar!
Här sitter jag med massa klägg i huvudet! jag håller nämligen på att fixa min hemska utväxt. Varför är det så att när man äntligen fått den hårfärgen man vill ha så växer håret  dubbelt så fort..?! Eller kanske bara känns så. Hfm.

Hur som helst.  Nu ska jag skölja ut allt grejs och sedan slinga i en annan färg. Herregud, mitt hår kommer snart trilla av haha. Men blir detta bra nu så får det vara såhär ett tag. Varken plånboken eller håret gillar dethär.

Kärlek



Ilandsproblem

Ilandsproblem

Min himla mobil har gått sönder. Jag vet inte om detta är bra eller dåligt. Men nu sticker jag till Elgiganten och byter ut skiten. Äntligen ska jag köpa min fina baby pink mobil. hihi. Visar bild sen OM jag får med mig den hem. jag är velig!

Kärlek



Skippa vardagarna..?

Skippa vardagarna..?

Ja, jag funderar på det. Dom är faktiskt himla osexiga. Imon är det återigen Måndag och jag vill inte riktigt att det ska vara det. Jag har massa saker som ska fixas och egentligen så borde jag... suck.. träna också.

Därför så tänkte jag dra täcket över huvudet och vänta på nästa helg. Då blir det nämligen utgång med J. Han drar med sig sina boys och jag mina flicks. Emma.. Nicole fixar! Det låter väl mycket roligare än att jobba och sen träna? Ehh ja!

Bara 5 dagar kvar sen får man sova ut igen..




Spotify!

Spotify!

Wow! Det här är bra! Det här är riktigt bra! Ni som inte skaffat Spotify ska genast göra det. Dock måste man bli inbjuden. Men det finns alltid omvägar att gå! Dom har otroligt bra sortiment (beror ju lite på musiksmak) och riktigt bra kvalitet! Skaffa det nu! Det enda som inte är klockrent är reklamen som kommer då och då mellan låtarna. Men hey.. även dom ska ju tjäna pengar. Tummen upp för Spotify!



Laglig nerladdning!







Sleep

Sleep

Oj va jag inte är trött. Klockan är snart halv 5 och jag är verkligen klarvaken. Tack gode gud att min underbara vän Jonas har fått underhålla mig i nån timme annars hade jag nog blivit lite smått galen. Ska nog försöka med en film då kanske..
Eller så skiter man i att sova och sitter uppe hela natten! Då blir ju helgen tekniskt sätt längre!
Eller så sitter man och kollar igenom alla modesajter på hela internet och känner hur köpsuget bildas.
Nej nu går jag och lägger mig! Ja det gör jag.. typ.


Jonas baby och Nicoliis påväg till Balen.


Kärlek



I do love you

I do love you

Hej sötnosar!
Idag har jag hela dagen suttit och letat efter lite jobb. Herregud va jobben har gått ner pga krisen. Hm..
Hur som helst. Idag är det ju alla hjärtans dag. Så om någon har lust får man jättegärna komma förbi med blommor, choklad och gärna ett par skor. Men om ni hellre vill ge mig en klänning så duger det också. Av flickorna får jag i alla fall en trevlig kväll och härligt umgänge! Och ni vet att jag älskar er. Extra mycket kärlek ska man också ge till familjen ju..

Ha en fin dag nu allihop!
Kärlek


"I want to believe"

"I want to believe"

Himla mysig kväll!.. faktiskt! Jag är alltid lite nojig såhär i början men det va mysig och det överträffade mina förväntningar. Vi kan ju vara helt öppna mot varandra käns det som..

Efter att ha blivit hämtad så åkte vi ner till hemmakväll och hyrde "Arkiv X- I want to believe". Hem till.. ja.. Barnarp.. ,
träffa päron och se på vänner säsong 7 efter filmen. Himla mysigt och en helt klassisk först dejt.

Nu är jag grymt trött och ska slänga mig i sängen. Sova läänge imon så jag orkar vara pigg och glad när flickorna kommer. Pizza och melodifestivalen/tv står på menyn. Gud så mysigt.

Och ja juste. Grattis på alla hjärtans dag! Jag har redan fått en gosig hälsning.
Kärlek


Stick a needle in me

Stick a needle in me

Då var det klart.. Den 4 Mars klockan fyra så ska jag och emma befinna oss på Tattoart för att bli tatuerade. Jag kommer självklart visa er den då men innan dess får ni inte veta något mer hihi. Men jag kan redan nu berätta att jag kommer dö av smärta och liiite nervös jag kommer vara. Gosh..

Nu måste jag fixa mig lite snabbt. J hämtar mig snart.

I will give you a chans..

Kärlek.


Holy Shit

Holy shit

Nu börjar det faktiskt närma sig! Herregud.. Idag ska jag och Emsi åka ner till tatueringsstudion och prata med dom.
Ja.. Jag kommer dö..



Bigger Boobs is Better?..

Bigger Boobs is Better?..

Hej vänner!
Idag är en mysdag. Efter jobbet kikade Bella förbi och vi gick en runda. En hel timme traskade vi runt och mitt ansikte domnade bort haha. Men härligt va det faktiskt. Nu måste jag börja röra på mig igen. Puh.
Bestämma ny dag snart Bellis?

När vi var ute och gick så kom ämnet bröstoperationer upp. Vi kom fram till att liite större bröst inte hade skadat men ingen av oss var villig att gå under kniven.. Så om någon har lust att berätta hur man får större bröst utan smärta så är jag och bella väldigt intresserade! MEN.. det finns ju en gräns..


Tycker visst inte denna kvinna.. hm.. Inte okej! Då väljer jag nog pushup bh.




Nicole......Richie

Nicole......Richie

Oh jag är så avundsjuk. Jag har länge klurat på hur jag vill ha tatueringen som ska vara på min armled. Jag har spanat in olika överallt! Men självklart så har Richiebruden den perfekta tatueringen, precis som allt annat! hon är grymt snygg och nu har hon min grymt snygga tattoo. Brr. Jag vill dock inte ha ordet Virgin. Utan något helt annat..



Ashely simpsons är också ball!








Beauty nail

Beauty nail

Åh, jag har precis varit hos underbara Katta och fixat mina naglar. Grymt va fina dom blev. Ganska korta denna gången med guldglitter på topparna. Gosh. Mycket lättare att nu skriva på datorn och jobba med dom. Ah jag är såå nöjd! Tack kattis! ♥


Hell Yeah.

Btw så ökar bloggen med läsare hela tiden. Sånt gillar vi!



Monki Collection

Monki Collection

Ett märke jag inte riktigt kollat på innan. Oj va fel jag har gjort. Ni som känner mig förstår nog varför jag gillar denna serie. Ni andra.. Jag älskar korall och rosa! Wey.. Dessutom finns det massa plagg med blommor! Me like!






Nail me up

Nail me up

Hej tussar!

Idag är jag grymt trött. Kvällens planer är fika med mina tre favvoflickor. Ska äntligen få träffa Sara som snart ska överge oss för Götet. Jag är så avundsjuk! Men oj va jag kommer utnyttja detta haha.

Imorgon ska jag åka och fixa mina naglar också. Dom är katastrof faktiskt.  Ni får självklart se bild på dom imon!  Men nu ska jag vila ögonen lite. Gosh va seg jag är.

Kärlek





3 Meningar i mitt huvud

3 Meningar i mitt huvud

Allvarligt talat så måste jag lätta lite på trycket. Jönköping är en otrolig deppig stad, faktiskt. När det kommit så långt att man kan dra en röd tråd igenom hela stan bara genom samlagskontakter så är det dags att flytta! När det kommit så långt att folk inte ens kan ta ihand och hälsa som vettiga personer bara för att man bråkat för 10 år sedan över en platshink så är det dags att ge sig av! Idag har jag funderat över vad som egentligen håller mig kvar i Jkpg.

Är det förhållandet jag kanske påbörjat..?
Eller jobbet jag har..?
Eller snön..?

Nej.. Nu jävlar ska jag och Emma till Göteborg. Jag letar jobb. Hon letar utbildning. Vi tar med oss vännerna och sticker! Sara, underbara Sara.. Vi kommer strax efter dig! För till Götet ska vi. Beräknad tid är sommaren och det är just det jag lever för nu.

Tack för mig jönköping. Ta inte illa upp. Du är okej.. Men folket är trist. Jävligt trist. Speciellt de som kommer lite utanför och kommer in till stan som några jävlar donnor. Nej tack. Ni har B-namn och gör mig förbannad!
Ni vet vilka ni är bitches.

Over and out. Nu börjar vi en ny vecka..



Update! Många har reagerat på detta inlägg.. Självklart älskar jag mina vänner och detta inlägg handlar inte om dom. Detta inlägg handlar om mitt agg mot ytliga kontakter. Mina vänner och min familj är helt underbara och ni kan luta er tillbaka och njuta över det faktum att ni inte har något att oroa er för.. Er älskar jag!

All you singel ladies

All you singel ladies

Hej sötisar!
Söndag är här och snart en ny vecka. Igår blev det utgång med flickorna och återigen blev det en lyckad kväll. Som alltid när det är vi och vin! Kvällens bästa är att bara gå förbi superlånga kön och rätt in på Sliver. As gött.

Flickor.. nästa helg är det en dag som egentligen inte borde få finnas. Så vad säger ni om vi bojkottar den med tacos, film och skitsnack om alla som är i ett äckligt förhållande?!

Jag har själv varit i ett förhållande på alla hjärtans dag och it's not all it's crackt up to be..




In My Dreams..

In My Dreams..

Today I'm wearing this.



Questionmark..

Questionmark..

Allt fler sånna här kommentarer droppar in.. Vem är du?..




Nicole-nyfiken..







Kärleken..

Kärleken..

Jag tror seriöst att jag skulle kunna gå över eld och vatten just nu. Jag är grymt lycklig och ler så fort jag tänker på det. bara en kvinna kan förstå mina känslor just nu.. Ni vet.. sådär nykär. Jag undrar om det kanske gått så långt att jag helt enkelt ska sluta leta för jag tror jag hittat det! Jag pratar inte om kärleken mellan ett djur och en människa. Inte heller kärlek till mat eller livet. Nejnej.. jag pratar inte ens om kärlek mellan en man och en kvinna. Det finns inte en chans att en man skulle kunna glädja mig så mycket som mina nya älsklingar kommer göra. Jag är dökär "over my head in love" i mina nya Asos-skor. Fuck va fina ni är! Att dom sitter som gjutet är ju en annan sak som är ganska bra....
Jag sa ju att bara en kvinna skulle kunna förstå..


Klacken är 13 cm. Skon är i äkta läder och färgen är den finaste ever!
Platsen i mitt hjärta är nu upptagen..


Btw så måste jag tacka för alla era söta kommentarer. Ni är bra.




Lets have some fun this beat is sick..

Lets have some fun this beat is sick..

Nu är det bara att sitta och luta sig tillbaka medans vännerna säger. OOjj va ljust det blev. Right? Jag håller med.



Update!! Håret har nu slingats tillbaka till en mörkare ton och oj va mycket bättre det blidde!







Let There Be Light

Let There Be Light

Taadaa. Slingor i hela huvudet blidde det. Jag försökte ta bild på själva håret men blixten pajar och utan blixt blir det för suddigt. Så därför ska ni få en riktig bild när jag orkar. Men inte just nu. Kan dock avslöja att det är gaanska ljust hihi.
Men bra blev det allt tycker jag! Nu ska jag slänga mig i soffan, är såå trött. Och be en bön för att mina skor kanske trillar in i brevlådan imon!

Kärlek


 

All OnThe Hair

All On The Hair

Hej vänner!
Kom precis innanför dörren och ska snart iväg igen. jag har nämligen tid hos frisören idg! Äntligen ska min utväxt försvinna. Jag ljusade ju upp håret (och det solblektes naturligt) på resan och nu i mörkret här hemma så har min mörka hårväxt kommit fram. Ush. Nu ska det ialla fall fixas. Jag hade tänk mig ungefär som Lauren conrad. Ungefär som jag har nu fast lite mer slingit. Så himla snyggt!


Snyggast i världen!


Beauty

Beauty

Jag måste bara så dela med mig av några tips jag läste i månadens solo och några jag själv kommit på.

♥ Aleo Vera funkar på allt! Ömma läppar, spruckna hälar eller torra händer!

♥ Peela dig alltid i duschen! Man blir bebislen. Glöm heller inte att smörja in dig efteråt!

♥ Epilator gör ont men underverk! Egentligen är det bara första gången det gör ont. Sen känns det knappt och man är len i veckor!

♥ Använda penslar och svampar när du sminkar dig. Fingrar ger finnar!

♥  Höga trosor håller in putmagen om en sådan finns.

♥  Slingor är tusen gånger snyggare än en heltäckande färg i hela huvudet!

♥  För den som orkar finns spray-tan. För den som är lat finns solpuder. Guds gåva till kvinnorna!

♥  Kamma inte håret för ofta så du drar bort de nyttiga oljorna från hårbotten.

♥ Sov aldrig aldrig aldrig med smink! Hur jobbigt det än är att tvätta bort..

♥  I vita underkläder ser du brunare ut! Samma gäller linnen och tjocka tröjor.

♥  Vatten vatten vatten!

♥  Sist man inte minst.. sov!


Världens vackraste kvinnor?







 

Vi har alla en nörd inom oss

Vi har alla en nörd inom oss

Jag måste ändå säga att jag blir grymt blödig när jag hör Kurt Nilsen sjunga Never Easy. Den är liksom skriven till mig. Och killen kan sjunga! Antagligen as töntigt men jag gillar den ändå! Sådeså.








Andra Februari

Andra Februari

Hej solstrålar!
Idag är det Måndag och det är väl sådär kul. Jag har ändå lyckats att få till en ganska mysig kväll tycker jag allt. Efter jobbet blidde det fika med Bella på allas vårat Ikea. Sen hem och fixa allt som ska göras hemma.. Ja ni vet.. Allt trist liksom. Sist men inte minst så har jag sovit 2 timmar. Väldigt itressant dag. Ja juste. Hann boka tid för att slinga håret också. Onsdag halv 4 för den som ville veta. Och eftersom detta blev ett väldigt trist inlägg bjuder jag på en bild från Fredags!


Hemma hos moster.


Kärlek

Pics

Pics

Okej, here we go. Här får ni bilderna från Fredagen i Götet och Lördagen i Jönköping.

Fredag. Hämtade flicksen och drog upp till Gbg. Lite förfest hos Ida och vidare till en bar jag inte minns namnet på. Efter mat på 7Eleven så blidde det Peacock på Avenyn. Mycket lyckad utekväll. Outfitten va trashiga jeans med spetsleggingsunder och spetslinne för den som undrar. Och självklart klackar!




Lördag. Förfest hos Magnus, utgång till Centan och efterfest hos Magnus. Karaoke i taxin va det roligaste ever! Herregud va vi sjöng! Outfitten var en hög marinkjol med vittlinne och höga klackar!
Och jag tror minnsann att jag är skyldig Magnus ett tack..



Vänner är bra.. Fast mina är otroligt bra!








Asos

Asos

Stort tack till Mimmi som upplyste mig om att frakten på Asos bara kostar 10 kronor nu.. oavsett hur mycket du handlar!
Jag slog till på ett par underbara skor som jag nog skulle kunna döda för och en as läcker lila body.
Btw så har jag haft en grymt lyckad helg. Jag lägger in bilder senare när jag orkar.
Just nu ska jag nog krypa ner i sängen igen. Sjukt trött och imon är det ju jobb igen..


Underbart fint.



Kärlek!


RSS 2.0