Bang i Bangkok

Bang i Bangkok

Idag horde vi pa nyheterna att det varit bombningar i Bangkoks flygplats. Det kanns sadar bra nar det ar darifran vi ska flyga om 19 dagar. Forhoppningsvis har allt gatt over tills dess men hall oss uppdaterade!

Nu till annat. Idag har solen halls sig framme nastan hela dagen. Vi har bara slappat pa straden och ska snart ivag till marknaden for att shoppa.. igen.

Igar kvall var vi ute en svag och hamnade mitt i en gayshow. Kul att se men ingen hojdare sa duktiga flickor som vi ar sa gick vi hem ratt tidigt och kollade pa film. Vi har nog blivit for bortskamda med roliga utekvallar. Sa safort vi marker att kvallen inte blir bra sa gar vi haha.

Jajuste. Bio var vi ju ocksa pa! Herregud jag ar kar. Vi kollade pa filmen Twilights som precis haft premiar har i Thailand.. och ganska nyss i Sverige med om jag inte minns fel? Killen som spelar vampyren var nog det snyggaste jag sett pa lange och filmen var faktiskt riktigt bra! Riktigt riktigt bra! Vi pratar om att se den igen..

Nu ar det dax for oss att dra vidare. IIhh. Jag alskar Phukets marknad! Weei


Mindre an tre kvar

Mindre an tre kvar

Jag blir lite ledsen nar jag tanker pa att vi bara har tre veckor kvar i varmen och vid straden. Men sa ar det i alla fall. Exakt idag ar det bara tre veckor kvar. Det hander faktiskt inte jattemycket for oss just nu. Vi forsoker ligga pa straden ratt mycket (fast att solen inte riktigt vill fram) och pa kvallarna gar vi antingen ut eller myser pa restauranger.

Om tva veckor ar det ju tankt att vi ska tillbaka till Bangkok for den sista julshoppingen. Just nu verkar det vara ratt oroligt i Bangkok sa vet ni nagot far ni garna beratta for oss. Vi ar som sagt i Phuket och far inte veta sadar supermycket.
Kanske ar bast iofs..

Ikvall kommer vi att ta det valdigt lugnt. Vi funderar pa bio. Jag har namligen akt pa nagon skit som gor mig sjukt slo. jag har ont i huvudet och halsen. Det borjade igar men idag har det satt sig i magen och jag har noll aptit. Det knuter sig i hela kroppen och jag gor nog bast i att stanna inne ikvall.

Det ar val det mest handelserika just nu. Faktiskt.
Idag ar det bollisbellis.blogg.se som lagger upp bilder at oss alla. Smart som jag och Emma ar sa glomde vi vara sladdar.. igen haha.


Vi hors mina vanner.



Kul som aldrig forr

Kul som aldrig forr

Jag tror allvarligt talat att jag aldrig nagonsing haft sa kul som jag hade i forrgar. Om ni last bloggen sa vet ni att det var party i forrgar. Det var minst sagt lyckat! Klockan flog ivag och vi hann knappt med att gora allt kul som vi ville gora. Underbara vanner och dansa hela natten ar en fiiin blandning. Jag vill ha fler sanna kvallar!
Nattbad is the shit!

Nu till andra trakiga saker. Namligen vadret. Det ar fortfarande regn over hela Patong beach. Idag lag vi straden i ren protest. Visst fick vi lite sol och det ar forfarande sjukt varmt men vi vill ju steka banne mej!

Sa for att underhalla oss sa kom vi igar pa att vi skulle aka pa ett av Phukets stora underhallning. Simon Cabaret.
Riktigt kul faktiskt. En bra show med enbart killar som ar utkladda till vackra flickor. Hade jag inte vetat sedan innan att alla var ladymen sa hade jag aldrig kunnat gissa att den vackra flickan med askungeklanningen var en man!?
Hur i helsike kan en man ha finare ben av vi kvinnor? Nejnej. Det ar illa.
Tyvarr fick man inte ta bilder pa showen eller mannikskorna men ni far andra bilder om det duger?

Ikvall hade vi tankt att vi ska trana.. igen. Vi har namligen fatt for oss att vi ska bli nyttiga ocksa. (Inte min id'e!) Sa darfor ar det ut och springa pa stranden som galler ikvall. Jag langtar inte jattemycket faktiskt.




Wonderful









Back where we belong

Back where we belong

Ah det ar sa underbart! Jag alskar verkligen Patong och alla underbara manniskor. Vi landade igar och akte direkt till vart gamla hotell. Fick lite rabbat eftersom dom alskar oss och gjorde oss hemmastadda. Efter det gick vi ut och at pa en av strandbarerna och efter det blev det en harlig pedikyr. Flickorna tog fotmassage. Det ar himla markligt att vara tillbaka. Nu ar det slut pa allt resande. Har kommer vi stanna tills vi bara har nagra dagar kvar. da ska vi till Bangkok igen och shoppa upp varje krona vi har kvar av vara pengar!

Ikvall ska vi ut med vanner. Det var lange sen vi verkligen festade nu och ikvall ar det dags igen. Vi har handlat grymt mycket skor och klader i Malaysia som maste invigas. Om man vill aka nagonstans i varlden och shoppa sa ar Kuala Lumpur it! Guud.

Idag ar det tyvarr regn vilket innebar att man egentligen bara gar och vantar pa kvallen. Men vi ar inte dom som ar dom.. vi ska nog kunna fordriva tiden ratt bra anda. Men sista manaden vill ju ha sa mycket sol vi bara kan fa!

Har far ni bilder fran Malaysia i alla fall. Eftersom vi bara stannade en vecka i huvudstaden sa blev det inte lika manga kort som fran tex Thailand. Men vi hann med en tripp till Hard rock caf'e och en riktigt fin dag vid poolen som slutade med solfrossa for lilla Emmas del haha.





Vart andra hem

Vart andra hem

Updatering behovs! Just nu sitter vi och forsoker hitta billigaste resan tillbaka till Thailand. Vi har varit en vecka i Kuala Lumpur och vill nu absolut tillbaka till Patong. Dar kanner vi oss sakra, hemma och har vara underbara Lime vanner.
Fille jag saknar dig meeed! haha
Men mest saknar vi nog straden och solen. Har ar inget toppenvader eftersom malaysia har langre regnperiod.
Vi vill dessutom besoka fler oar. Langkawi ska tydligen vara en lugn o.. lite for lugnt. Vi vill ju ha party nu! ♥

Idag har det faktiskt varit otroligt fint vader. Vi har glassat vid poolen pa morgonen och i eftermiddags akte vi till Twin Towers. Tanken var ju att vi skulle fa aka upp i tornen men det slapps bara 800 biljetter om dagen och dom var redan slut. Sa imorgon klockan 8 pa morgonen ska vi gora ett nytt forsok. KL ar ju kant for sina torn (som blev fjarde hogsta byggnaderna i varlden nar world trade forsvann) sa sjalvklart maste vi upp i dom.
Vi som tyckte Sydney Tower var hogt! Gosh!

Patong, here we come.. again



Regn sucks

Regn sucks

Hej bloggen!
Idag ar det en regnig dag i KL. Om jag ska vara arlig sa har det faktiskt regnat varje dag sedan vi kom hit. Det ar inte direkt jattekul eftersom vi betalar for pool som vi ska kunna bada i nar solen lyser. Daremot har vi upptackt att shoppingen slar allt annat jag nagonsing varit med om! JAG AR KAR! I malaysias shoppingcentrum dvs. Herregud va mycket fint dom har och det tar verkligen aldrig slut! Tyvarr sa var det ratt billigt att fixa haret har ocksa sa jag och Ellinor rakde gora ett stort misstag. Jag ville slinga och elli ville bli guld blond.. Det blev nagot fel pa vagen. Jag tror inte riktigt gubben fattade vad vi ville ha. Det ar dock fixat nu. Vi ser inte ut sahar lange. Jag ar dock lite gronharig men det ska vi hem och farga over nu haha! Man lar sig av sina misstag!!

 Det ar tyvarr inget skamt.. Men man kan bara skratta..
                                  Jag ar brunharig igen manniskor. Ta det lugnt..


En annan superbra sak ar att Nicole igar natt vaknade av att nagot lat i hotellrummet. Jag gar upp och foljer ljudet och inser att AC.n droppar huur mycket vatten som helst och att heltackningsmattan ar dygnsur. Och da snackar vi dygnsur!
Skriker pa flickorna att dom ska up och klockan halv 6 pa morgonen far vi packa vara saker och byta rum. Detta innebar att vi nu har haft problem med alla hotell vi bott pa. Gott!

Jag bjuder pa lite bilder denna gangen eftersom jag lovade det forut.

Shopping i Malaysia
 
Australien



Och om ni tycker jag varit duktig med att lagga upp bilder sa ska ni kika in pa emsiiee.blogg.se/minresa



Kuala Lumpur dramatik

Kuala Lumpur dramatik

Hej bloggen och alla fina lasare!
Vi ar hela och framme i Malaysias huvudstad. Dramatiskt att aka hit dock. Min pappas farbror slapper av oss i tid vid flygplatsen i Sydney. Vi shoppar lite innan vi gar ombord pa planet. Efter att ha suttit i planet i ca en timme (stillastaende) sa ropar kaptenen ut i hogtalarna att det ar ett motorfel pa planet och att detta ska ta yttligare lite tid. Ah okej tanker vi svenska flickor och vantar fint. Det slutar med att vi efter tre timmar i planet far ga ut ur planet och vanta en timme till pa flygplatsen. Vi var beraknade att lyfta halv fyra och vart plan var ivag klockan atta pa kvallen.

Klockan fyra pa natten (sju pa morgonen Sydneytid) kommer vi fram till KL flygplatsen och ska da vanta pa bagage och hitta hotell. Da har vi varit uppe i typ 20 timmar.
Tack och lov var alla mycket hjalpsamma och folk pa flygplatsen fixade bade taxi och ett fint hotell till oss.

An sa lange sa verkar staden helt okej. Vi blev lite forvanade att det ar nagra timmar till narmsta strand och ska darfor bara stanna har en vecka. Efter det funderar vi pa att flyga till en paradis o som heter Langkawi. Ska tydligen vara toppen och det ar dessutom nara till Phuket som vi ska tillbaka till om tva veckor.

Vi har hort att landet ska vara ganska strikta med kladsel och varit lite oroliga for det, men det verkar faktiskt som om de flesta gar runt precis som i Thailand. Det finns vissa som gar kladda i burka men dom ar fa.

Tyvarr blir det inga bilder idag eftersom vi inte har med oss sladdarna. Vi trodde att minneskorts lasaare skulle finnas pa 2008 talet. men neeejda.
Sa sorry folks!
Men vi hors nog snart igen och da lovas det bilder! Ha det fint i kylan!
Karlek.


Malaysia

Malaysia

Wie. Nu ar vi snart klara med Australien ocksa. Imorgon ar var sista dag har. Vi har redan varit har i tva veckor ju!
Helt sinnesjukt!
Men i alla fall..Pa Sondag aker vi som sagt. Klockan 15.40 Australiensk tid och landar 22.00 Malaysisk tid.
Sa vad ar da planen imon? Vad gor tre flickor sista dagen i ett frammande land?..
Shoppar!
Imon ska vi antligen aka till varuhuset vi var pa forsta kvallen igen. Grymt mycket fina saker. Det ar ackligt dyrt men jag ska banne mej kopa hem saker anda! Man lever val bara en gang som det heter..?

Till er som undrar sa kan jag saga att vi faktiskt gillar Australien. Vi har nog gjort det mesta man ska gora nar man ar har. Varit allt fran valdigt turistiga och akt upp i Sydney Tower till att vara super coola och hanga pa Bondi Beach. Eftersom vi har bott gratis hela tiden och fatt mycket mat av slaktingar sa har vi kunnat gora en hel del dyra saker ocksa. Idag har vi tex spenderat dagen pa ett nojesfalt som heter Luna Park. Himlans va kul det varit! Dessutom kopte vi nog varldens storsta kladdkaka i hamnen vid Opera huset. ja det ar dyrt att turista har men enligt mig ar det helt vart det!




Manly Beach & Imax

Manly Beach & Imax

Tjoohoo!
Idag ar annu en vacker dag i Aussie. Vi har haft otrolig tur med vadret. Hela denna veckan har varit fint och varmt forutom en dag da molnen tittade fram lite. Vi bor fortfarande kvar i fairfeld ochfunderar pa att stanna dar. Vi har tank hitta hotell istallet for att bo hos min pappas farbror men det ar himla smidigt att komma hem till ett hem med lagad mat pa bordet och en go familj som valkomnar en.

Idag har vi varit pa underbart vackra manly Beach. Vi var tvunga att aka bat fran hamnen vid opera huset till stranden. Men oj sa vart det. Kallt vatten men varm sol,fin sand och livvakter. Ojoj.
Ikvall ar planen att vi ska ga pa Imax. En 3D bio som ligger i darling Habour. Ska bli himla spannande.

For er som vill veta hur vi ligger till i schemat sa beraknar vi att lamna Australien om ca en vecka. Priserna till Kuala Lumpur (Malaysia) ligger pa ungefar samma som priset fran Thailand till Australien. Kanns konstigt att vi snart besokt alla lander vi ska till pa resan. Sista stoppet blir Phuket och Bangkok for att battra pa julshoppingen..
ja juste.. igar sag vi en skylt dar det stod " 6 weeks to Christmas". Det betyder ju da att vi ar hemma om fem veckor..
Scary va fort tiden gar..



Sydney

Sydney

Tiden gar fort! Var ett tag sedan jag skrev nu. Men vi har nu flygit till den stora kontinenten, Australien! Forsta dagen gick vi och kollade pa Opera huset saklart och Darling habour. Visst ar det vackert men det blir en konstig kansla att aka fran Asien till Australien. Paminner lite om Sthlm och det finns inte sa mycket att gora eftersom allt ar sjukt dyrt!
Men jag ska banne mej ha med mig ett par skor harifran! Underbart vackra ar dom! Gosh.

Vi bor just nu hos min pappas farbror som tar mycket val hand om oss. Vi far gratis boende och frukost hos dom. Ikvall ska vi tom grilla, ojoj! Himla lyxigt. det gor ju sa att vi kan gora lite saker i alla fall. typ Zoo och shopping.

De tre dagarna vi varit har (Idag ar nummer fyra) sa har vi gatt i gallerior, besokt The Rocks, Opera huset, hamnen, massa marknader, Zoo/Akvarium och akt tunnelbana! Det blir mycket tunnelbana eftersom vi bor i Fairfeild som ligger ca 5 mil utanfor Sydney.

Vi har planerat att stanna i Sydney ca en vecka till. Eftersom vi an sa lange inte kanner nagon jatte karlek till landet sa hinner vi nog se det vi vill se innan nasta vecka ar slut. Vi saknar ju stranden! Som sagt, det blir ju lite fel att aka till ett lite kallare vasterlanskt land efter en manad i Thailand. Men innan vi aker har vi lite saker att se. Tex, Blue mountains och Bondi Beach. Blir himla great!
See ya later!


Notera att vi inte har solpuder pa oss utan att vi ar sahar bruna!




Australien here we come!

Australien here we come!

Hej bloggen!
Ett snabbt litet inlagg innan vi aker till Australien imon. Vi har hamtat ut varan tvatt och ska snart till hotellet for att packa ihop vara saker. Vi aker ifran hotellet imon vid fyra (thai tid) och vill hinna ner till stranden en sista gang innan vi aker till storstaden. Darfor packar vi allt ikvall. Vi har lyxat till det ordentligt ikvall! En steak blev det med efteratt och en shake till. Mumma.

Hela dagen vi har vi spenderat vid Emmas foraldrars pool. Sa vi tankte att eftersom vi slitit sa idag sa borde vi unna oss en riktig kottbit! haha. Vi kommer ju faktiskt leva pa Macdonalds i Australien typ.

Inga bilder denna gangen tyvarr. Men jag hor av mig sa fort vi hittat internet i Aussie!

Karlek
Nicole.




Helmut mm

Helmut mm

Ojoj, Nu marks de att det borjar bli hogsasong. Det ar varmt har nere nu! Dessutom har nagon javel bokat vart rum imon sa vi maste flytta. Vi tog lyx rummet brevid. Sa vi ska bara slapa in vara stuff dar. Ganska gott.

Sa, vad har hant sedan jag skrev sist. Inte mycket. En halloween utgang och en tripp till marknaden dar Nicoliis handlade en hel del. Dock inte for mycket pengar eftersom allt ar larvigt billigt.

Jag tankte inte skriva sa mycket idag. Sa jag bjuder pa filmen med Hemlut (papegojan) som jag lovat och nagon bild.
Det duger val gott och val..?

Kanske inte toppenbra filmat men ni forstar nog hur kul det var!

Har jag namt att vi ar bruna?

Har jag namt att det ar ett spoke lost?

Har jag sagt att vi lever pa sushi?? och att bitarna kostar 2 kr??!









RSS 2.0