Work

Hej vänner.
Förlåt för kass update.
Jag har jobbat 18 timmar denna helgen och därför inte hunnit blogga. Tog lite pics från utgången i fredags som ni får se imon. Råkade köpa nya skor i fredags också som fick åka på fötterna! Men som sagt.. ni får se allt imorgon när jag hunnit bli människa igen. nu ska jag soooooooooooooova.


Ska vi leka hela livet..?



Glitter Pink

Nya naglar. Rosa såklart. dessutom ville jag ha glitter på men har inget nagelack med glitter i hemma. Därför tog jag glitter-eyeliner och la på. Lät torka och avslutade med ett clear-lack för att det ska hålla kvar! Tadaa








Hairy Trouble

Som de flesta redan vet så var jag blond för någon vecka sedan. En dag tröttnade jag på att bleka sönder håret och bestämde mig för att bli brunett igen. Jag tänkte låta mitt hår vila. Mitt hår dock lever sitt egna lilla liv. Nu är jag brunett med blonda slingot typ. Ganska fräckt faktiskt! det märka släpper ju efter ett tag och nu börjar det ljusa titta fram.
jag får fler och fler slingor efter varje gång jag duschar. Naturlig slingning varannan dag! Himlans så bra!


haha ja.. som sagt.. slingorna syns en hel del.


Bilar kräver mer än människor!

Hela tiden är det något. Skatt, försäkring, torkarblad och batterivatten. Herregud. Okej,  jag har haft tur med mina bilar men gaah!

Idag fick jag tummen ur och bytte halvlyset som pajat. Eller okej.. Pappas kompis gjorde det. Skönt tänkte jag men neee. Naturligvis är det bara början på problem.

Han ser att jag har noll (och jag menar verkligen nooooll) vatten i bilen. Att motorn inte brunnit upp är nog ett under! Därför åker vi ner till Biltema för att shoppa vatten. Han kör och då kommer nästa problem. Mina däck är tydligen oblananserade. Gaah. Därför ska jag snart få tid på verkstaden för att fixa det. Problem nummer tre kommer inte långt efter.. Det börjar regna och Nicoles torkarblad är likamed skit.

Hej då all shopping denna månad!


Och så trycker vi..

På F5 om vi fortfarande ser den gamla designen på bloggen. TRYCK!

Btw så lovade jag ju att berätta en hemlis.. Dun dun duuuun! Det är nämligen så att min gudmor är frisör och jag har tjatat om att jag velat bli frisör ett tag nu. Hon hörde detta på ryktes vägar och frågade mig för någon dag sedan om jag ville komma och öva i hennes salong. Ha praktik och testa på. Super nice! Snart klipper jag hela Jkpg bitches.

Kärlek


Korall

Mamma och jag kom fram till att byxorna har färgen korall. Inte rosa. Ni får se tröjan också som ser ut sådär på bild maybe men dödar i verkligheten... faktiskt. Jag bjuder på en härlig bild där jag ser lite små luffig ut.
Ni får älska mig ändå..



Den översta bilden är tagen utan blixt och visar därför mer rättvis färg. Såå snyggt med bruna skor!



Healty

Åh! jag hoppade ur sängen idag! Ingen feber och knappt halsont! Jag mår great idag och har tyckt att allt är toppen. Jag trampade i diskvatten på jobbet. Vad gör det? Jag är frisk. jag spillde kebabsås över skärbrädan. men vem tusan bryr sig för jag kan svälja igen!! Thats right, Jag är nu frisk igen och redo för världen. Typ. Woho.

Dessutom firade jag med shopping. Jag har köpt.. hör och häpna.. rosa jeans..? och en as snygg vit topp. Yes box. men det får ni som sgat se bildbevis på sen! Ha hand om er tussar!


Äntligen får man sminka sig igen!



Lauren Conrad lämnar The Hills

Vi visste ju redan att Lauren Conrad lämnar det The Hills. Det jag inte visste var att Kristen tydligen ska bli den nya ersättaren? Är det verkligen en bra plan att sätta in Laurens värsta rival bland hennes närmsta vänner? Jag tror minsann att nästa The Hills avsnitt blir det sista för mig. Det är nämligen nästa avsnitt som är det sista för Lauren också. Serien avslutas alltså med att Spencer och Hedi gifter sig och alla blir vänner.. Otippat. Och mitt i allt så kommer Kristen och pang så har vi fem säsonger till att filma. Njea.. Ingen Hills utan huvudkaraktären känner jag..


Btw så är det precis såhär jag vill ha mitt hår!



Uppfinning

Jag är smart. Eller rättare sagt uttråkad. Efter fem dagar utan att lämna huset börjar jag bli lite smått galen. Tänkte att jag skulle fixa mina naglar men jag hade inget lack som jag gillade. Då slog det mig. Om jag häller i favoritögonskuggan i ett clear lack så får jag ju den färgen som ögonskuggan har. Jajjemen. Det blev såå fint! Check it out!


Svåårt att få bra på bild men det är i alla fall guldskimmer. Så snyggt i riktiga livet. ush. Jag saknar mina långa naglar. Ska nog fixa det snart igen...



Vaaaaaaaaaaarmt!

Herregud. Idag känns det som jag sitter i en bastu! Jag är i det stadiet att jag "svettas ut allt" (De flesta som läst min blogg de senaste dagarna måste tycka jag är as äcklig nu haha) Jag har bara på mig en luftig klänning och det är inte ens speciellt varmt ute. Ändå så fotsätter jag svettas. jag har nog svettats bort halva mig nu! Ibland går jag ut på verandan och bara står där. Så underbart skönt. Och okej. jag ställer mig på gräsmattan också för att kyla ner fötterna.

Dessutom gjorde jag en monica innan. jag öppnade frysen och stod framför. Gryyyymt skönt. Men jag kan nu glädja er med att det är egentligen bara halsen som gör ont nu. Huvudvärken är borta och kroppen är inte öm längre. Halsen gör ont mn inte ens hälften av vad den gjorde för någon dag sedan.

Flickor! Ni förstår att jag måste ut i helgen va? För jag är såååå uttråkad av att ha legat hemma i fem dagar nu!!

Kärlek



Förlåt

Jag vet. Bloggen har varit sjukt tråkig de senaste dagarna. Men det är faktiskt inte mitt fel. När man är sjuk vill man inte gärna vara med på bild. Därför blir det inga bilder alls i bloggen eftersom jag är vääldigt ego. Inga bilder i bloggen om det inte är på mig... typ. Jag ska vara hemma från jobbet imon också men efter det så lovar jag samma gamla glada Nicole och samma tipp topp blogg! Jag märker på er att ni tröttnat på mina deppinlägg ju. Inga kommentarer och besökantalet har sjunkit banne mej! Ush. Yäyä.

Just nu ligger jag och kollar på The Notebook. Herregud. Bästa filmen ever! EVER!!

Dessutom.. så kommer jag avslöja en liten hemlighet i bloggen snart.. ojoj! och det är något brrraaaaa!

Ska sova snart hade jag tänkt. Och vet ni! Idag har jag ätit en skål med soppa, hallonkräm OCH en macka!!!! WEEEEEEEEEY.  Vågen visar dock minus två kilo. Kanske va helt okej att få halsfluss innan sommaren...?




Mommas Boys

HAHAHAHAH!!! Jag älskar den här reality-serien. Plus att jag är kär i den blonda pojken såklart..





Får man..?

Får man sola med halsfluss? Äh skit samma. Jag gör det ändå!



Labil

Efter två dygn utan någon som helst mat så börjar jag bli lite smått labil. jag är irriterad och lipar över minsta lilla. Just nu visar dom barn med cancer på tv och jag gråter floder! Pratade med läkarn innan också. Hon tyckte att jag skulle låta kroppen fixa det här själv. men jag kommer hinna dö av svält innan kroppen läkt! Ska i alla fall få sugtabletter som bedövar halsen och soppa av mamma ikväll! Gud va jag längtar efter något mer än is!!!!

Nu ska jag nog fortsätta tycka synd om mig själv..



Äntligen..

..har jag fått i mig två mackor. Det tog tid och det gjorde ont. Men dom slank ner och min mage tackar! Jag också glädja er med att min feber är borta.. och huvudet dukar ungefär hälften av vad den gjorde innan. Ett bad gjorde mig gott helt enkelt!



Eftersom det är så jävla synd om mig..

.. så ska jag klicka hem denna så fort lönen kommer in! Från Asos såklart..





Halsfluss

Jag dör! Jag tror seriöst att jag dör. Jag har så ooont!! Och jag har halsfluss.

Imorgon får jag åka ner till farbror doktorn för jag klarar inte detta mer. Nu blir det sådär mycket info igen men på höger sida av halsen har jag en böld som är gul. Min hals har svullnat igen så jag kan inte svälja! Jag sprniger tätt som tätt till toan och spottar. Och jag har inte ätit sedan igår morse. jag kan ju för fan inte svälja och jag dör av hunger! Att jag dessutom har 39 graders feber gör ju inte saken bättre. Jag är besviken på alvedon!! Det funkar ju för fan inte!!

Det enda jag kan komma på som är anledningen till detta är att vi flickor var ute och gick och jag frös om halsen i fredags. Jag kom ihåg att jag sa att jag borde tagit halsduk. Åh jag skulle inte gått ut och gått!


Nu ska jag gå och ta livet av mig.




Så Jävla Orättvist

Åh va sur jag blir! Igår var jag hemma och hade en supermysig kväll med flickorna. Jag var inte ute och söp skallen av mig. Jag drack inte och därför borde jag inte må dåligt idag. Och okej.. Jag hanterar inte smärta bra men AAAAAAAAAHHHHHHHHHHH va dåligt jag mår!!!!

Mitt huvud håller på att sprängas! Min hals är död och min kropp helt öm. Jag kan verkligen inte förstår varför jag mår såhär?? Jag har inte gjort något fel för att må såhär. Bläää! Plus på allt detta så har jag grymt mensvärk. Kanske lite väl mycket info men det skiter jag i just nu!

Om du älskar mig så dödar du mig nu.. Bad jag min mamma innan. Hon tyckte jag var dramatsik.. Kan inte förstå varför hon säger så..?




Britney!

51 Dagar kvaaaaar!

Jag längtar så jag dööör!





UUhh

Hej bloggen.
Idag mår jag sådär måste jag erkänna. jag har grymt ont i halsen och huvudet. Jag har sovit oroligt och vaknat hela tiden. Svettats sen frusit sen svettats igen. Super märkligt. Har i alla fall fått i mig mat nu och mår lite bättre. Okej.. En Ipren slank ner också. Så idag/ikväll blir det luugnt. Vi flickor ska väl sitta hemma och snacka strunt. Det är ungefär det min ekonomi tillåter. ush jag hatar när den 25 är på en måndag! gah. Hela helgen blir ju bara slö liksom. Jaja. verkar ju som min kropp vill ha det så just nu.

Ska nog lägga mig en stund i badet nu.
Kärlek



Sådäär

Nu har jag äntligen fått in alla pengar och skickat iväg varorna som jag sålde på tradera. Jag gick ungefär 30 kronor plus så det var väl sådär värt mödan kanske. Men iofs bättre än att skänka iväg sina kläder!

Idag har jag inga planer alls. Jag ska nog städa lite om inget roligare dyker upp.

Något kul hände i morse med. Jag hade tid på arbetsförmedlingen för coachning. Jag vaknar och börjar typ klä på mig. Sen inser jag att mobilen inte ringt för memot. Jag dubbelkollar och inser att det är på måndag jag ska vara där. Så typsikt mig.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen. Man måste ju liksom vara fräsh när man ska...... göra absolut inget alls..?



Twilight

Åh. Nu har jag sett Twilight för åttonde gången. Den är fortfarande lika bra och pojkarna i filmen är fortfarande lika heta! Något som jag och Jonna upptäckte var att James, den elaka vampyren you know, är sjukt het på riktigt!

Lite skillnad..? Men Gud så fin!

Sitter dessutom och lyssnar på soundtracket nu. har äntligen hittat vad låten som spelas i menun heter! Eller okej.. Jonna hittade låten..
God natt nu gott folk!




Leeedig

En del av mina vänner har faktiskt hört av sig angående förra inlägget. De närmsta får veta. Ni andra får gissa. Men jag tror dock inte att ni kan gissa er till vad som hänt. eftersom inte ens jag kunde förutspå detta. Herregud.

Idag sov jag till klockan tre. Åt en brakfrulle också! Hallonsmoothie och skagenbaguette. Ikväll ska jag träffa Ellis och gå ut och gå med henne. Efter det direkt till jonnis och baka kladdkaka/se på film. Oftast brukar vi inte se så mycket på filmen utan mest prata strunt. Ska bli mysigt. Därför kommer nog bloggen få lida lite.

Jag älskar att vara ledig!!



Hat

Egentligen har jag lovat mig själv att inte skriva blogg när jag är förbannad. Men jag kan inte hålla mig. Om du läser detta så vill jag att du ska veta att du är smutset under mina skor. Du är marken jag spottar på och du är en människa jag just nu skulle kunna slå ihjäl. Jag trodde du var bättre än så. Go and fuck yourself.. för ingen annan lär ju vilja.

schizofreni är ett ord du borde söka upp, ta in och sedan söka hjälp för.



Oops.

Shit Pommes.
Idag har det inte blivit ett enda inlägg på hela dagen. Har jobbat, tränat, ätit pannkakor med Ida och Emma sen film med Emse. Hela dagen bokad. Nu tänkte jag söka jobb i götet. Snart flyttar vi Emmis!! Om ca 3 månader bo jag inte längre hemma.. Förhoppningsvis. Gottish!


Unge med snopp på ryggen?!

Om det nu finns en gud så har han väldigt rolig humor. Fatta vilket partytrick att dra fram en snoprre på ryggen!


Uuuuhhh Får man skratta?



Kommunen i Jkpg kan stoppa upp något i röven!!

Jag hatar er. Jo. jag H A T A R er. Fuckfuckfuck vad jag hatar er. Jag blir bara argare ju mer jag tänker på det. Jävla feta gubbar som är 70 och sitter kvar sedan 1900-talet. Öl och vin är nu mera något man ser varje jävla dag. Ändå kommer ni med argument som suger balle.

Om ni inte hörde så..

HAAAAAAAAAAAAATAR JAG ER!!!!!!!!!!!!!!!



(PUSSEN ÄR INTE TILL KOMMUNFUCKING GUBBARNA!)

Tisdag en dag ifrån helg..

Hej bloggen!

Idag har det varit jobb, träning och nu blir det snart DH. Spanade in senaste avsnittet av The Hills också. Gaaah vill se nästa nu! Spencerbajs ringer Lauren.. jaa exakt.

Btw så hittade jag en sida för några dagar sedan där en tjej trycker upp linnen med teckningar på som hon själv ritat. jag har blivit helt galet förtjust i dom och funderar stark på att beställa ett i rosa. Då syftar jag på bruttan under som hon målat själv. Så galet snyggt! Men just nu är jag också med och tävlar om ett annat! Man kan jua lltid hoppas. va med du också! Hennes blogg hittar ni här !




Smoothie!

Märks att jag har tråkigt och gör allt för att inte somna. Tre inlägg på typ tre timmar haha. Under tiden har jag hunnit toppa håret på mig själv, ätit två gånger, noppat brynen och gjort en smoothie. himlans va grym jag va på det! Ska nog börja göra en varje morgon så jag vaknar till! är ju alltid för lat för att tugga mackor på morgonen..


Mmmmm Hallon såklart!




Frisör..?

Mitt nya yrke maybe?.. Frisör..?
Är himla sugen på att utbilda mig. Kanske ska ta ett lån snart och sätta igång. har funderat ett tag på detta och nu tror jag att jag hittat en bra utbildning. Här kan man ju inte stanna liksom. Guess I have some thinking to do!





Dra mig baklänges

Hej bloggen och alla fina människor!
Idag är det seeegt. Jag tog sovmorgon från jobbet och när jag kom dit vid tolv var det kaos. Eftersom jag sovit så otroligt lite och inte ätit något på en hel dag plus natt så började jag skaka av stressen. Mina ögon kunde jag knappt hålla upp så efter två timmar efter jag stryt upp det hela åkte jag hem. Nu sitter jag här i soffan och försöker att inte somna. Jag vill ju inte vända på dygnet helt men å andra sidan så kanske jag måste sova. För er som undrar så fick jag ca 2 timmars sömn inatt.

bada, sova eller hålla sig aktiv..? Vad tror ni är bäst..?
Kärlek



Ush fy och bläää!

Ush fy och bläää!

Jag mår illa! Och är inte trött. Har huvdvärk också. Denna natten suger! Klockan är 5 nu. Det suger ännu mera. Ny bloggdesign blev det också för jag är så fucking uttråkad. Tryck f5 om du inte kan se den! Nu ska jag nog gå och hänga över toan.. Ja typ så bra mår jag just nu... Ser ni btw att jag lyckats trolla fram rubrikerna som jag lyckades ta bort för ett tag sedan! Wohooo


Skinny = Hot?..

Skinny = Hot?..

Jag kommer aldrig kunna somna inatt. Är sjukt pigg och rastlös och klockan är snart halv 2. Suck.
Hittade denna bilden nyss. Så.. hur sexigt är det här på en skala? Har bruden någonsing smakat på en hamburgare?! Jag som trodde hon va rik och hade råd att äta.. Guess I was wrong.





Never Alone

Never Alone

Tjeeeeena folk!
Kom nyss hem från dejten som ni måste vara toknyfikna på. Jag kan avslöja att det va riktigt mysigt och det finns nog ingen jag skrattar mer med än med dig. Vi kollade festivalen och åt massa gottish.

Precis när jag ska gå så säger M. "Visst är det märkligt att vi träffas ännu en gång" Den här pojken kan man väl kalla min första pojkvän. Vi hängde ihop när vi gick i nian nämligen. Efter det har vi träffats ett antal gånger men brutit upp pga olika saker. Nu träffas vi ännu en gång. Och tiderna imellan har jag alltid haft pojkvän. När jag tänker efter så är jag banne mej aldrig singel! Ända sedan jag fick min första pojkvän i nian dvs M så har jag varit upptagen konstant. Jag har alltid träffat någon eller tröstat mig med någon. Dock är det inte ofta jag blir kär..

Det kanske är dags att vara själv ett tag.?

Eller... så åker jag till Sthlm nångång snart och hälsar på dig M..

Btw så är jag lite rastlös nu när M tryckt i mig massa socker. Ego men aldrig för mig själv..





Mitt Huvud Dör!

Mitt Huvud Dör!

Det här är inte mänskligt. Jag mår så illa. Jag har så ont i huvudet. Jag är såå bakfull.

Jag som typ aldrig blir bakis mår idag som jag förtjänar. Uh. Har i alla fall kommit hem och ska nog sova en timme eller två nu. sen försöka pilla i mig lite mat..

Kan inte fatta att jag ska vara snygg och trevlig om typ fem timmar. Jag ska nämligen på dejt ikväll miina vänner. ska väl bli mysigt men just nu känner jag bara att jag mååååste ligga ner innan jag trillar ihop.

Hur som helst så va gårdagen otroligt lyckad! Tjejmiddag hos mina fina vän Mims som avslutades med massa tårar eftersom hon ska iväg till USA i ett år! Följt av utgång som också va lyckad. Jag fick några bilder från igår som jag visar sen. Men nuuuu.. sooooooooffan och mackor!

Kärlek



Lager 157

Lager 157

Wey. Jag fick med mig min underbara vän Bellis till Lager idag. Lite shoppning blev det allt! hittade världens finaste topp (som också kan has som hög kjol!) och världens ballaste shades! Hittade ett vanligt vinrött linne också. Himlans va trevlig utflyckt det blev!


Bakom mina solglasögon. Poserbrud är jag.






Spritt

Spritt

Hihi. Idag skulle jag egentligen tränat. Men det sket jag i. Idag skulle jag egentligen äta sallad men det sket jag också i. istället så åkte jag hem, smällde i mig massa choklad och la mig i soffan, Då kommer jag på. Min moooooooooobil!!
Självklart hade jag glömt den på jobbet så det va bara att dra på sig jackan och åka och hämta den. suck.

Nu är jag dock tilbaka i soffan. Känner mig konstig idag. Rastlös men otroligt trött. Funderar på att åka till lager 157 men har inga pengar. Orkar inte träna men orkar inte heller ligga still. Märklig känsla i kroppen liksom. Mitt huvud och min kropp vill inte samma. Jaja. Vi får se vad som händer till kvällen. Vi kan ju hoppas att jag inte får för mig något dumt så min plånbok får må bra till den 25 i alla fall.

Kärlek


I'm off

I'm off



Vi hörs imon fina vänner!



WORK

WORK

Hej bloggen!
Jag kom ganska nyss hem och ska snart åka iväg igen.Idag är det en jobbdag. Jobbat halvtid redan och nu iväg och göra ett heltispass. Vilket innebär att jag idag kommer jobba 150 % dag. Gör mig dock inget alls eftersom jag måste få ihop lite fler timmar om jag ska råd att.. tja.. leva.

Nu ska jag slänga i mig mat sen bege mig till jobbet.
Kärlek






"Fruktsallad!"

"Fruktsallad!"

Min variation av fruktsallad. Mmmm. Grädde, choklad och hasselnötter.. Gaaaah va gott! kan inte klockan bli nio nu så jag kan trycka in allt i min mun samtidigt som jag ser på DH.


Jag är fasen duktig. Våga inte säga något annat!








Smashit

Smashit

Hej vänner.
Förlåt för kass utdate men igår efter jag suttit modell va jag så sjukt trött så jag gick och la mig direkt. Efter jag tvättat av sminket dvs. Lyckos som jag är också så fick jag världens bästa foundation. Smashit verkar verkligen vara en toppengrej!
Haft på mig den hela dagen och det märks att miniraler är bättre för huden är vanlig H&M skit.
Jag tog lite bilder från igår med som jag slänger in sen.


Nicoleboll posar med smashit och gör Jonna stolt! Notera att jag just nu bara har smashit i ansiktet. Grrrrrrrrrym.

Men nu hade jag tänkt att duscha. Efter det åka ner till Willys och handla lite frukt och choklad. Det är ju Desperat housewifes ikväll och jag är gryyymt sugen på fruktsallad med riven choklad på! muuuumms.

Kärlek

Make me a model

Make me a model

Heeeej bloggen!
Känner ni lyckan? Det gör i alla fall jag. Hela dagen har jag trallat runt och lyssnat på Brittan! Efter jobbet åkte jag och tränade till hennes musik också. Självklart.

Ikväll är planen att sitta på en stol och vara snygg. Jo men faktiskt. Min tur att ställa upp som modell för Jonna som utbildar sig inom makeup. Himlans va kul det ska bli! Märks att hon lärt sig så himla mycket nu med! Jag kan nog trolla fram en bild som ni får se sen. Så upp till bevis Jonna!

Ne ska nog hinna fixa lite innan jag måste så.. Tjiing



BRITNEY FUCKING SPEARS BABY!

BRITNEY FUCKING SPEARS BABY!

Efter en timme i kö så har vi äntligen fått tag i dom! 4 underbara platser till Britney Spears i Globen den 11 Juli!!
Jag Bellis Emmis och Jonnis är i extas!!

HIT ME BABY ONE MORE TIME!!


Kvinnan är braa!






Disney Couture

Disney Couture



Om du vill att jag ska bli blixtkär i dig. Om du vill att jag ska gifta mig med dig eller om du vill hamna först på min bästa-vänner-lista. Eller du kanske varit elak mot mig och vill att jag ska förlåta dig.. Ja då köper du något ifrån Disneys smyckesamlig till mig. Herregud va underbara saker!!





Fyyyyyyyyyy mig

Fyyyyyyyyyyyy mig

Suck. Jag glömde helt bort att ta bilder igår. Hur som helst så va kvällen helt okej. Föfest hos Sara med ett riktigt kul ölspel! Faaaarligt dock. Efter det till Centan där en del roliga människor fanns. Men på tok för lite folk ute faktiskt. Och vart tog du vägen Sara? haha

Just nu sitter jag här och känner mig lite deppig faktiskt. Jag är sjuukt sugen på att åka utomlands igen. fast att jag bara varit hemma några månader så vill jag ut igen. jag har noll pengar och ska jobba rumpan av mig de närmsta månaderna hade jag tänk men ändå så vill jag bara sticka iväg! en weekend..? eller ett år..? spelar ingen roll. bara jag kommer bort..
Någon som ställer?..

Kärlek


Gravid..?

Gravid..?

Eftersom jag skrev igår att jag skulle nog skulle vilja ha barn trots allt så drömde jag självklart inatt att jag var gravid. Himlans va verklig drömmen var! Jag minns hur jag kände magen växa i supertakt och hur ont det gjorde. Ush. Kanske borde tänka om det där med barn? haha

Hur som helst. Tillbaka till verkligheten där jag inte är med barn! För ikväll blir det 20 års fest hos Sara! Ska bli himla roligt! Dessutom blir det utgång och jag sk försöka komma ihåg att ta massa bilder!

Ha nu en wonderful fredag!
Kärlek




Rosettfrilla

Rosettfrilla

Jag precis som alla andra var tvungen att testa hur "rosettfrisyren" skulle se ut på mig. Jag kommer aldrig bli trött inatt och tänkte att hey.. Nu är ju perfekt tillfälle att testa! Jag kom fram till att jag har för kort hår och på tok för uppklippt! Har man långt och jämt så blir nog resultatet grymt mycket bättre. Men en liten fick jag allt fram. Taadaa

(Ja jag vet. Minus att tofsen syns som är rosa. Den skulle varit brun som håret. Och ursäkta att jag ser ut som jag gör. men klockan är halva tre på natten. Ni förstår nog..)


           Orginalet. The one and only Lady Gaga (klickbar bild)








Jag är bra

Jag är bra!

Jo men lite..?



Dags att bli trött snart kanske? Om ni vill får ni gärna ge mig en applåd också. Jag har nämligen inte varit ute och svirat idag utan stannat hemma, kollat på talang och sen umgåtts med mina vänner i lugnans ro. Wey för mig!.. Första gången sedan Januari typ men äsh..?


Koooossorna vill gå ut i hagen!!!

Kooooooossorna vill gå ut i hagen!!!

Hej fina läsare

Nu är det helg! Wey. Idag såg jag till att köpa mig ett nytt kort på gymmet så nu ska det tränas som aldrig förr! Sommaren är ju här snart. På tal om sommar och sol så släpps ju korna ut i hagen nu. Har ni sett den underbara ungen i Arla reklamen!? Fyyyyyy va jag skrattar varje gång jag ser den! Jag har innan tvekat på om jag ens vill ha barn men den lilla krabaten övertygade mig att jag ska banne mig också ha!! Han är verkligen helt lyrisk över kossorna!! Haha


Herregud va underbaaaar!!


Kärlek


You are my sweetest downfall

You are my sweetest downfall

God natt för ikväll. Nu ska jag nog dra mig till kojan ganska snart.


You are my sweetest downfall.
I loved you first.
Beneeth the stars came falling on my head.
They are just old lights.
Your hair was long when we first met.
He kissed me to the morninglight.



 


Tradera

Tradera

Jag var så rastlös innan så jag började städa ur min gardeob. Jag upptäckte att jag har massor av kläder jag inte ens haft på mig! Hittade saker jag aldrig kommer ha på mig igen också för olika anledningar. (Ja jag kanske har växt lite på bredden! haha) Skrapade till slut fram en klänning, en jeanskjol och ett par skor (Trodde ni någonsing att jag skulle kunna sälja skor?!) som jag ville bli av med. Jag har faktiskt aldrig testat Tradera innan, så jag tänkte wtf. Nu testar vi! Man har ju inget att förlora direkt.. Vill ni spana in sakerna så har ni länkarna här..

http://www.tradera.com/Trendig-kort-jeanskjol-fran-H-M--auktion_91582308

http://www.tradera.com/Trendiga-hoga-kilklackar-strl-38--auktion_91583096

http://www.tradera.com/Vacker-klanning-fran-H-M-strl-36--auktion_91583905

Nu får vi helt enkelt se om någon budar!


Här ska det vara en rubrik

Här ska det vara en rubrik

Hej vännerna mina!
Idag är det Torsdag. Snaart helg! Jag har varit grymt trött de senaste två dagarna så jag behöver verkligen helg nu känner jag. Inatt drömde jag en hemsk dröm. Jag hoppas aldrig någonsing att detta händer. Tyvärr så kommer kanske en del saker att hända men jag vill inte. Nu förstår ni ingenting men jag vill nog inte berätta drömmen. den ligger aldelles för nära min ömma punkt. Den var hemsk men slutade underbart..

Jaja. Hur som helst. ikväll ska jag iväg till Idapida. Länge sen jag träffade henne. Hon har ju flyttat till storstaden och lämnat oss småstads människor hemma.

Nej hörrni. Måste röra på mig nu!


Hur orkar du vara du?

Hur orkar du vara du?

"Jag är glad idag. Vet du varför?!"

Nej snälla berätta.. inte

Jag bryr mig inte det minsta. Hur mycket sms du än skickar eller hur ofta du än ringer. Vi är över.

Get over it.                I have.                       NEXT!!


Jag har många konstiga känslor just nu. Det är inte ofta jag blir privat i bloggen men here it comes. Jag känner irritation, frustration, hat, kärlek, saknad, förvirring. Och allt detta till olika människor. 

Jag är irriterad på dig. Irriterad på att du köper drinkar till mina vänner "för att jävlas". Jag är irriterad på att du skickar sms 174 gånger om dagen när jag snällt bett dig att inte göra det. Jag är irriterad på att du ska göra mig svartsjuk. Vilket bara är ett väldigt tydligt bevis på att du inte känner mig. Jag blir inte svartsjuk på att du hånglar upp närmsta tjej i baren... Jag blir bara IRRITERAD på att du är tolv år i huvudet och fattar absolut ingenting. Mest av allt är jag irriterad på att du erkänner att allt du gör just nu gör du för att du vill ha mig tillbaka genom att jävlas.. Feeeeeeel sätt.

Samtidigt så saknar jag folk. Jag saknar det som jag en gång haft med någon. Jag saknar min vän som flyttat till Göteborg som alltid förstod. Jag saknar att vakna varje morgon och känna åååhhhh det är 40 grader sol och vi ska till havet.

Klockan är för mycket för sånt här. Men ibland måste man avreagera sig. Har ni orkat läsa såhär långt så lär ni ju bry er. 

Vi gör såhär.. Från och med nu så ska man inte lyssna på låtar med texter där man blir kärleksfull eller hatiskt efter klockan tolv! Det borde bli lag på det. För jag blir bara förbannad på folk och ledsen på andra.. och inser hur mycket jag tycker om en del. 

Vad gör man med livet?




 

Vardagslyx

Vardagslyx

Åh. Mysiga kväll. Mötte upp min fina vän Emma och tog en lång fika med massa struntprat! Vi kan babbla vi! Efter det så åkte jag och köpte en tidning som jag läst långsamt och fått massa inspiration ifrån! Nu ska jag hoppa in i badet och ligga där en stund! Hoppas ni också haft en mysig kväll!

Ser ni vilken tidning det blidde? CHIC faksiskt..
Kärlek




Idag är ingen vanlig dag..

Idag är ingen vanlig dag..

Nej. Det är ingen vanlig dag! Fast det är inte min födelsedag. Idag är det 20 år sedan min mamma och pappa sa ja till varandra i Sofiakyrkan. Gifta i 20 år!  Grattis till er! Hur ni stått ut med varandra förstår jag inte?! Men detta bevisar väl att kärleken överlever allt! Ttill och med att ha mig som unge har dom klarat av! Hihi.

Nu till något annat. Ikväll blir det fika med Emse. Ska bli myysigt. Ett tag sedan vi träffades nu. Passar mig prefekt också eftersom jag har en tjockis-dag idag, Dvs är hungrig precis heeeela tiden. Suck.


Emse och (blonda!) Nicoliis i Lördags.


Kärlek


Du hittar mig i skogen

Du hittar mig i skogen

För nu ska jag ut och gå! Didididddiii (Oj vilket Twitta-inlägg!)


Eni Weni No String Bikini

Eni Weni No String Bikini

Idag inhandlade jag nog världens snyggaste bikini! Gissa färgen..? Thats right. Roooosa! Riktigt stark rosa.
Jag är såå nöjd! Ser ni att det är ett hålmönster i..? Beach 09 är snart här..










Regina Spektor

Regina Spektor

Varför känns den här låten i hjärtat? Leta efter finare röst eller vackrare låt.

I Loved You First..

He Kissed Me To The Morning Light..


Åh.. Vackra kärlek.






Mynt på 2000-talet

Mynt på 2000-talet

Idag var jag på banken. Kö 45 minuter men vem klagar? Hur som helst.. När jag letar pakering upptäcker jag til min fasa att jag inte hade några mynt! Brevid p-automaten stod det en stor reklampelare med texten på "Ta bort mynt ur samhället. Minska brott genom att använda bankkort!" Hur i hela friden ska man inte ha några kontanter och mynt men samtidigt kunna betala parkeringen. Eftersom den här puckade stan typ inte har några p-automater som tar kort..

Krångligt inlägg.. Men ni förstår kanske min poäng? jg blev i alla fall sur så det slutade med att jag sket i att betala och chansade på att jag kunde få böte. Men jag klarade mig mohaha.

På tal om något annat.. jag har verkligen inte vant mig än vid mitt hår! Men oj va komplimanger jag fått..




Kärlek

Bye Bye Blondie

Bye Bye Blondie

Här kommer bilderna från ute kvällen igår! Njut mina vänner! För det är de sista bilderna på mig som blond..


Strike a pose

Puckona

De normala..?

Viiii

Klyyyyftan!

Fuck you I'm hot- posen

Jag ser nu mera ut såhär... Översta bilden är mer rättvis. Jag är inte svarthårig!









dun dun duuun

dun dun duuuun

Ni kan nog ALDRIG gissa vad jag gjort nu. Om det var dumt eller bra får ni avgöra lite senare när jag berättar vad jag gjort.
Känner ni spänningen och nyfikenheten stiga i kroppen?..



Nicole filisoferar

Nicole filosoferar

Jag har tråkigt. Jag orkar inte sova. Är hungrig men finns ingen mat. funderar på att färga håret igen. Eller kanske sluta kolla på Fab 5 till och börja med. Så kasst! Men snart är Projekt Runway. Himlans va jag älskar det programmet!
Varför bor jag inte i New York så jag kunde ringa efter mat och någon snygg man skulle komma med det!
Ska nog sluta babbla nu..



Nöj dig aldrig med medelmåtta

Nöj dig aldrig med medelmåtta

Lyckat är ordet vi söker! De flesta utgångar vi har ör lyckade med igår var lite bättre. Mycket dans mycket kärlek och mycket vin. Bilder kommer lite senare idag! Måste sova och äta! tre timmar är inte mycket sömn.. nejnej.



Party!

Party!

Nu kör vi!










Jag tror jag måste svära..

Jag tror jag måste svära..

Jo men nästan! Har suttit ute hela dagen och har blivit som en pepparkaka! Jag äääääälskar sommar! jag är så född i fel land. Faaaaaaasen va jag älskar livet idag!


Det är btw några av er som frågar hur jag gått från så mörkbrunt hår till blont. Svaret är: Jag gjorde en otroligt misslyckad blekning i Malaysia. Efter det la jag i mörkbrun färg som solen och havsvattnet som blekte bort. Efter det är det olika slingor i ljusa färger. SLINGOR ÄR DET ENDA SÄTTET att gå från brun till ljus.För att bli av med utväxten använder jag MOODS "solblond" Den är grym! med ljusare slingor på. Oftast olika märken så jag får olika resultat! Nu vet ni det!

Kärlek




Vad gör ni mina fina vänner? Och vad häder för er ikväll? Själv blir det utgång med flicksen! Sa jag att jag älskar livet idag?


AAAAAAAAAAHHHHHHH

AAAAAAAAAAAAAHHHHHHH

Jag ska gå den 13 juli. Så är det bara!!!





Free

Free

Åh. känns hela underbart att det är andra dagen jag är ledig men det är bara fredag! Idag blir det en lugn och mysig kväll. Ska träna och sen hänga ute i solen hade jag tänkt. Imorgon är det dags för fest igen. Jag lever verkligen för helgerna! Wonderful!

Ut och röra fläsket nu!
Kärlek





RSS 2.0