Världens bästa låt!

Världens bästa låt!

Inga ord behövs mer än texten.. Shit, det här är bra!








Gosh

Gosh

Herregud. Jag kom hem från Mimmi vid fem. Och sedan dess har jag suttit med bilderna från resan och lagt in dom i album. Jag fick för mig att jag skulle sortera alla kort (700 st) efter tid. Jag blev klart nu.. klockan är elva!

Det var dock så värt det. Blev superfint och alla bilder hamnade rätt till slut. Jag kommer ha dessa bilder med mig tills jag är 100 år. Sitta i min gungstol och tänka att jag vill vara ung och vild igen hihi. Ni är fina på alla bilder flickor!
Vackrast av alla!!

På tal om the flicks.. Imon sticker vi till Gbg och festar. Wie! Ska bli skoj.
Farväl Jkpg och alla muppar som hänger fast vid denna sugstad!


I miss it

I miss it

Dagens "Semestersvenskar" handlade om Patong, våra vänner och våra underbara uteställen. Jag längtar tillbaka så jag dör. Jag vill åka ner och stanna i Patong, Thailand så länge jag bara kan. Jag vill lämna allt här hemma och leva livet med mina flickor igen.


Jag älskar er och jag älskade vår resa!








Rock me to sleep

Rock me to sleep

Hej vännerna mina!
Idag är det dagen mitt i veckan och trots att jag sovit elva timmar inatt så är jag dötrött. Därför blir det en lugn och mysig kväll. Kanske se till att städa lite också. Hm..

Ännu en bild. Tagen i temat djungel



Svar till Ida: Just nu är det jag, Bella och Emma ja. Jonna pratade också om att följa med. Sugen?



I want Parii

I want Parii

Hej sötnosar!
Idag blir det ett kort inlägg för jag är grymt trött. Dagen har bestått av shopping. Ih. Fick med mig ett par spetsleggings, en underbar kjol i marinstil och ett svart baslinne. Himla bra! Fick också med mig en ansiktskräm från Loreal!
Nu ska jag hoppa n i duschen och sen sova. Jag tror banne men det är värdet som gör mig dep. Därför pratar vi flickor om att sticka iväg till Paris ganska snart. Vi vet att det är ungefär samma väder där men då är det i alla fall samma väder OCH eifeltornet hhi. Slutet av April diskuteras. Nicole röstar för!

Btw flickor.. New Moon ska tydligen ha premiär i November. New Moon är uppföljaren till Twighlight.


Varför är du grymt snygg? Gah








Model for a day

Model for a day





Fotograf: Simon Younan




Numbers

Numbers

1 Dag kvar till att testa brudtärneklänning
7 Dagar kvar till Götet och fest
18 Dagar kvar till Alla hjärtans dag
25 dagar kvar till Lady Gaga!
Någon månad kvar till Paris med flickorna?



Livet leker.


Last Night

Last night

Ännu en grymt bra utekväll i Jönköping ju! Jag är impad! Hade varit ännu bättre om vi hållt reda på allas nycklar ju men man kan inte få allt här i världen. Nästa helg blir det Götet och utgång där. Ska bli himla skoj! Ih.. Men först är det ju en arbetsvecka. Suck




Kärlek

Town

Town

Hej vänner!
Dagen har bestått av dop på sötaste ungen i världen. Douglas Eric blidde namnet. Trevligt med god mat.
Tack Angelika & Fredrik!


Douglas

Nu är det däremot in mot stan som gäller. Flickorna väntar och det ska bli fest hos kära Ida som äntligen tagit sin rumpa hem till Jönköping så jag kan få träffa henne! Nog med att jag gillar tanken att flytta till Gbg men då måste jag ju också vara där! 6månader sedan vi sågs och det är på tok för länge sen.. så.. Intåg mot stan och flickorna!

Kärlek


Fredaaaag

Fredaaaag

Äntligen! Helgen betår av bla filmkväll med Mims, dop imon följt av fest. Riktigt mysig helg ska det bli!









Spets

Spets

Min nya passion är spets. Jag älskar det! i Vietnamn hittade jag ett par skor som var rena drömmen. tyvärr fanns dom bara i stl 35 ( vem fan har det liksom?!) så dom fick inte hänga med. Dom var i alla fall spetsklädda och det var ett faktum. Jag var fast. Idag hittade jag en grymt fin tröja i just spets inne på hör och häpna.. Lindex. Grymt fin! (Dock inte den på bilden men ni hajar grejen!)


Hur kan man inte gilla det?! Nejnej.


Btw så kanske ni är intresserade av att veta att jag funderar på att söka in till stylingskolan i Gbg. Kvinnan som håller i kursen slog mig en pling idag och va himla trevlig. Hon försökte sälja och jag försökte sluta tänka på att jag kanske någon dag kan få betalt för att kolla på skor.. ojoj. Rena drömmen!

Kärlek


 

Vårvår

Vårvår

Hey Sunshines!
Idag var väl ändå lite vår i luften? Eller är det bara jag som är väldigt positiv nu för tiden? Hur som helst så har jag tagit tag i lite viktiga saker idag som tex att tvätta bilen.

Ikväll blir det äntligen Bongo med den bästa av dom alla. Bella. Vi, aioli och skitsnack. Kan det bli bättre?! nenej. Tillbaka i vardagen betyder ju tillnbaka med vardagslyxen!

Ha en fin kväll så hörs vi senare.
Kärlek



Dress me

Dress me

Hej tussar!
Idag är humöret på topp faktiskt. För er som inte vet det så har jag ju börjat jobba igen. Är nästan lite ku att jobba igen.
Märkligt.
Efter jobbet blev det lite shopping. Världens finaste tjocktröja fick följa med mig hem! Passade även på att inskaffa en svart body.
Utmärkt att ha under alla tröjor som kan stickas lite.




Nu blir det nog banne mej träningscykeln!

Kärlek

Shoes

Shoes

Jag är en girligirl. Jag har inte alltid vatt men jag kommer alltid att vara. Skor är nog det bästa som finns. Efter mycket om och mer fick jag och min underbara mamma upp mina skostänger. Thats right folks, Nu hänger mina fina skor på väggen. Om någon är intresserad så finns det just nu 45 par i min garderob. Är det friskt? Hm..









Nytt

Nytt

Bloggen ändras. Eftersom jag inte längre är på resande fot utan tillbaka i vardagen så kanske det var dags?
Hoppas i alla fall att ni gillar det.

Jag kan ocksa dela med mig att jag precis varit på bio. Benjamin Buttons otroliga liv var en grymt bra film. Grymt bra!


What can I say.. I just love pink.



2009 är mitt år!

2009 är mitt år!

Javisst, 2008 var ett otroligt bra år för min del. Jag upplevde saker jag aldrig kommer att glömma. Jag fick se saker jag aldrig trodde jag skulle få se.. i alla fall inte förräns om flera år. Det var första året på flera år jag inte blev bränd av en pojke jag var i ett förhållande med. Första året jag åkte utomlands i tre månader med mina två bästa vänner och såg halva jorden. Första året jag fick shoppa loss på Systemet och första året jag faktiskt var riktigt lycklig på ett tag!
Jag kommer aldrig att glömma 2008.

Samtidigt som det var året jag nästan jobbade ihjäl mig och lärde mig många läxor om livet. Jag upptäckte att vissa saker var jag inte helt nöjd med. Det är just dessa saker jag kommer ändra år 2009.

Jag har redan hunnit med en utomlandsresa med familjen. Det lär bli den sista eftersom man egentligen är för vuxen att snylta på mamma och pappa nu. Men eftersom jag var uppe i luften när klockan slog 24 så ska jag dra med flickorna till Götet ganska snart och fira nyår på Nicole-vis. Det behövs. Därför kommer min nyårslista nu.

2009 blir året då jag..

♥ Hittar ett jobb jag verkligen trivs med
♥ Flyttar till Götet
♥ Hittar mitt livs kärlek
♥ Säljer min bil och köper en ferrari
♥ Går ner 3 kilo till min målvikt som är 52
♥ Köper en liten vovve som heter Bayila
♥  Tatuerar mig på armleden

Drömma får man väl..? Iallafall hoppas. När 2009 är slut så kommer jag sammanfatta vilket jag uppnått.
Spännande va?..
Stay tuned




Musik & bild

Musik & bild

Jag tänker bara sammanfatta Vietnamn med ett ord. Häftigt. Istället för att skriva en massa så säger jag bara att det är jävligt kallt här hemma!



Btw så är det toppen kul att så många av er kommenterar. Men jag blir såå nyfiken när ni skriver anonymt.
Man måste ju säga vem man är.
Hm..


Update 2 Viet

Update 2 Viet

Hej igen bloggen!
Jaa det blir faktiskt ett inlagg till ifran Vietnamn. Himla kul va?
Idag har vi varit ute med bat hela dagen och sett oarna runt omring fastlandet. Underbart vackert vader och himla rolig tur. Sa flickor, nu ar jag lika brun igen haha. Dock med halterneck linjer, grr.

Inte sa mycket har hant sedan sist. Vi solar, badar och ater gott. Snart maste vi bege oss tillbaka till storstaden dar flygplatsen ar eftersom semestern borjar ta slut. Fyra manader semester har gatt fort! Ska bli ganska mysigt att komma hem och antligen fa kanna sig hemma. Jag har ju banne mej levt i en resvaska!

Emma, Jag har kopt en freebra och dom ar grymma! Och har du bokat tid for tatuering?
Elli, Har du gjort det dar jag vill att du ska gora at mig?? IIHH!
Jonna, Jag har klippt av mig mitt langa har igen. Haha. Du som sa att det var fint. hm.


Tyvarr far ni inga bilder for sladden ar hemma. Och halla.. ar det inte konstigt att det gungar i huvudet efter man gatt av en bat? Hela rummet liksom snurrar.. varsta fyllan ju!

Till vi hors igen


Framme i mopedstaden

Framme i mopedstaden

Antligen! Vi har landat och spenderat hela dagen i Saigon, Vietnamn. Tyvarr ligger straden en bit ifran sa imon blir det resande igen. Flickor, jag har redan lyckats kopa ett par skor haha!!

Konstig kansla att sitta 13000 meter upp i luften och skala med champange nar klockan slar tolv. Vi var nog sadar pa festhumor. Jag kan saga att jag somnade igen fem minuter efter klockan blivit tolv svensk tid.

Jag tror att Vietnamn har valrdens roligaste valuta. 1000 deras ar 60 ore vara. Det ar tufft. En miljon deras ar 500 vara. Hmm..

En annan sak som ar kul ar att de ar grymt mycket mopeder har. Jag sko0jar inte.. Thailand har noll mopeder om man jamfor. Fasen va dom tutar och haller pa! gah.

Nej. Nu blir det sangen. Ar grymt trott och det ar kvall har. Gottnytt 2009 pa er!
Karlek




RSS 2.0