Förvarning!

Imorgon fyller jag år!


Dont forget!



After work comes working out.

Sova är tråkigt! Som ni märker är jag lite rastlös. Lallala.

Dagen har i alla fall bestått av jobb och sen träning med fina Emma. Vi rann bort så mycket svettades vi. Gosh så härligt. Dessutom kom vi fram till att nu på Fredag ska vi ha party. En viss Nicole fyller ju gammal på torsdag! Ålder nämner vi inte längre knappt..
Flickor, Boka in Fredag! Vi ska festa och jag bjuder på lite mat!







Hjärta.




Jag älskar dig


Jag kommer ångra mig..

Men nu kör vi. Ska försöka mig på ljusare slingor i huvudet. Det värsta som kan hända är att det blir brandgult och då tar vi det problemet då. Jag trivs inte när det är enfärgat och såå mörkt som det är nu. Ni får helt enkelt tycka om mig även om jag runt och ser ut som en eldslåga mina vänner!
Men vi håller tummarna för ett okej resultat.. Hm..


Man kan ju hoppas och önska..





Oh my goosh!

Igår tog jag faktiskt tummen ur röven och köpte gymkort. Inte nog med att jag tränade igår, jag tränade dessutom imorse innan jobbet. Tyvärr så hamnade jag mitt bland en skolklass och denna konversationen sker i omklädningsrummet. Notera att flickorna är 15 år gamla.

Tjej1- Ahmen gud, vet du vad som hände innan idag!? Mamma ville köpa underkläder med mig! Pinsamt ju!!
Tjej 2- Heeerregud! Nee. Det funkar ju inte! Dom fattar ju inte vad som är coolt och inte!
Tjej 1- Alltså åååhhhh. Jag behöver solpuder (tjejen är svart)
Tjej 2- Men jag har! alltså leva utan solpuder går ju inte gaaah!
Tjej 2- ALLTSÅ OM MY GAAAAAAAAAAAAAAAAAAADH!! Jag har fått så svarta ringar under ögonen! Faaaan va gammal jag har blivit!
Tjej1- Jaaaa! jag med! Jag ska nog spruta in typ.. botox eller nått?!

Där står jag 6 år äldre och känner mig som 100.. hm..


Nee vet ni vad!..

Nu blir det skärpning! Jag ska ta mig i kragen och köpa ett gym/aerobic-kort på FS. Det är på tiden att jag börjar röra mig regelbundet igen. Jag sitter mest hemma och äter donken med pojken nu för tiden ju. Så funkar det inte!

Det är dock mycket jobb som gäller just nu. Har börjat jobba extra från 14 till 17 på mors jobb. Great! Har fått hela veckan och mer lär väl komma. Så jag får se när jag får tummen ur och åker ner och köper gymkort.
Men lönen kommer ju snart och då är det väl passande..?

Stå inte och skrik på mig för att du är tjock och ingen har tagit på dig på ett jävla tag!


Whats going on..?!

Sjukt. Jag kan inte längre sova själv hemma i barnarp! Här ligger jag.. sömnlös och ensam. Bu!

Hur som helst så resulterar ju detta i att jag letar efter roligheter på internet. Som ni alla vet så är jag grymt sugen på att slinga håret och jag tror minnsann att jag hittar precis hur jag vill ha det. Men.. ah.. vågar man..?
Dessutom klagades det på att bilden i inlägget om slingningen inte visade slingorna tydligt nog.. så..
Here it comes.




Helgen..

Har spenderats med baby och vänner.

Fredagen tillägnades Andreas som fyllde gammal. Dvs 25. Herregud. Vin och vänner resulterade i trevlig kväll. Tyvärr svek Jönköpings uteliv oss efter förfesten och det blev en ganska tidig hemgång för vår del.

Lördagen gick ungefär i samma stuk. Trevligt hemma hos baby följt av mindre trevlig utgång på Olearys. Orka folk som inte ens är värda att bråka med. Suck. Hur som helst så slutade båda kvällarna med att jag fick krypa ner hos den finaste i världen så jag är himla nöjd med helgen!


Jag blev läcker i Endys brillor. Typ..


I know..

Jag vet att jag inte borde. Men nu är jag sådär sugen på att slinga mitt hår ljusare igen. Gaaaah!
Bara liite liksom..?




Farväl klänningen.

Orka. Nee. Jag orkar inte...

Just därför säljer jag av mig allt jag äger nu inför flytten. Idag slängde jag upp min brudtärne-klänning till salu på blocket. Vi får väl se om jag får något för den. Gav ju en hel del faktiskt. Himlans va finklänningar kostar skjortan! (höhö va skojsig jag är!) Funderar även på att sälja av mig min kamera. När använder man en kamera liksom..? Njea.

Hur som helst.. Sova nu kanske..? Buu för att sova ensam..


Farväl lillan.

Minidatorn är såld. Men jag vettifasen om jag kommer sakna den. Min fina Packard Bell har tagit över helt ju.




Dagens slap in the face.

Pliing Ploong. (Dörren ringer)

Jag springer och öppnar och utanför står typ.. Orlando blom..?

Jag: Eh.. Hej.
Orlando: Hejsan. Jag kommer från Tele2.
Jag: Eh.. Okej. Hej.
Orlando: Vi går runt här i området och gör lite undersökningar. Du kanske har märkt att vi har gått runt här hela dagen?..
Jag: Aha okej. Neej det har jag inte märkt.
Orlando. Ne okej. Men jag tänkte att jag kanske kunde få ställa några frågor. Man måste vara över 18 år så har du mamma eller pappa hemma?..

Ah men okej.. Var det inte 21 jag fyllde om två veckor..? Hm.


Add.

Herregud. Blocket rocks.
Antingen begär jag på tok för lite för min mini dator eller så skrev jag en jävligt bra annons! Intresserade köpare bara rullar in. Härligt att bli av med den lilla och bara surfa på min nya gigantiska dator. Mohaa. Bilen är nästa grej som åker upp för försäljning på blocket.se






Hjärta H.




Det bästa köpet i helgen. Jag har haft en underbart mysig helg i Göteborg med min fina pojk. Ni förstår nog alla vad H.et står för antar jag..? Toffelvarning..? Äh!


Påettungefär.

Detta är inlägg nummer 1111. Bara så ni vet..

Helgen just nu ser ut som följer.

Fredag: Jobba jobba jobba och sen film med Bella.
Lördag: Göteborg med finaste pojken i världen.
Söndag: Sova..?

Intressant va?..




Tankar.

♦ Galet vad irriterad jag är på vissa personer nu

♦ Galet att man alltid tänker att det är ens egna fel när saker faktiskt går fel

♦ Galet att man inte ens kan vara glas för sina vänners lycka

♦ Galet att man riskerar allt för en stund bland molnen

♦ Galet att vi flyttar snart

♦ Galet att jag blir 21 snart

♦ Galet att kärleken hittat mig igen

♦ Galet vilka bra vänner jag har

♦ Galet vad jag har funderat på att lägga ner bloggen

♦ Galet vad jag vill byta jobb

♦ Galet vad jag vill sälja min bil

♦ Galet vad lyckligt lottad jag är

♦ Galet vad jag längtar till Januari

♦ Galet att vissa människor vill ha så mycket uppmärksamhet att dom gör det otänkbara

♦ Galet vad avundsjuka kan göra

♦ Galet vad mycket tankar som kom upp i huvudet

 


Kärlek!

Just nu ägs mitt hjärta (förutom av pojken dåra..) av min nya stoora fina dator. Weey. Den kommer få hänga med mig till lägenheten och min gamla stationära stannar hemma! Min mini ska släjas och jag ska helhjärtat tillägna min tid med min packard bell. Galet fin är den.

Idag kom papper från HSB. Vi ska signera och acceptera lägenheten. Detta sker ikväll! Ohja..

Det är en bra dag..

Tired of doin what everybody else want. About time I go my own way.


HSB ♥

Hade möte med Vätterhem idag och tydligen håller dom stenhårt på kösystem. Detta innebär att det är väntetid på ca ett år på det läget vi hade spanat in på Liljeholmen. Trots att vi hade fått tillåtelse av förstahandsägarn fick vi inte gå före för Vätterhem. Så mina vänner.. Det blir Dalvik trots allt. Tacka gud för att vi inte hann tacka nej till den fin fina lägenheten på Dalvik. Trots den långa backen (alla som bor i jkpg vet att den backen inte är att leka med upp till Dalvik) så är det värt det. Så.. inflyttnings datum är alltså 1 November, dvs 55 dagar. Alla som vet vad jag heter i efternamn är bjudna på inflyttningsfest någon vecka senare. Där har ni en update på lägenhetsläget. Nu ska jag sluta tjata och vela om det. Detta blir skit bra. Tack HSB för att vi fick gå före i eran kö och att ni hjälpte oss hitta lägenhet på två veckor. Kärlek till er. Äntligen kan jag sälja bilen och spara lite pengar.
Dags att hitta ett till deltidsjobb maybe..?




The golden rule.

I vår familj så finns det en regel att är man över 20 år fyllda så ska man banne mej inte ha paket när man fyller år. Det brukar låta ungefär såhär på våra kalas:

"Du ska fanemej inte ha något! Vart är maten jag kom för..?!"

Detta gäller tydligen alla. Alla utom förutom faster Linda såklart. Som btw är den som hittat på regeln. Mycket märkligt. Idag blev det nämligen en hel del paket för hennes del. Bara så ni i min kära familj inte glömmer nu.. Jag fyller år om 20 dagar och jag önskar mig massvis med paket! Dessutom flyttar jag hemmifrån samma dag så ett as stort inflyttningspaket vill jag också ha! Och ja.. Jag är över 20..

Bortskämd..? Hell yes.

Ne.. Nu blir det film hos Mims!

Kärlek.


Fast.

Tänkte slänga in ett inlägg lite snabbt. Idag åkte vi och kollade på ännu en lägenhet. Bara för att vidga våra vyer liksom. Det slutade med att vi nu ska tacka nej till lägenheten på Dalvik och ta denna som ligger på mellangatan, liljeholmen. Det är en trea och perfekt för oss. Samma hyra, ungefär lika stor och vätterstranden ungefär 100 meter bort. Dessutom har vi nu bastu och tillgång till en pingishall om någon av våra vänner känner att det lockar..? Ja ni hör ju. Självklart förstahand. Inflyttning blir nog ganska snart. Så min nedräkning till första November blir nog halverad. Vi siktar på första Oktober. Sikken himla bra födelsedag det kommer bli!

Kärlek!



Gosh vad kul vi kommer ha roomie.


Vuxet.

Gosh. Idag är jag bra! Jag har tillbringat min dag med vännen Bella och andra vännen Ikea. Herregud va stuff men kan få för en ganska billig peng. Massa bra och nödvändiga saker blev det minnsan. Nästa inköp får bli en ny dator eftersom min stationära har krashat och min minidator bara klarar typ surf. Så.. Någon som känner att dom vill köpa min fina mini..? Kom igen nu.

Jag har dessutom upptäckt att jag äger en hel del skit. Jag menar.. Varför har man kvar teckningar man ritade när man va 4 bast. Eller en värmekudde man sydde när man gick i femman. Nej. storstädning blir det ikväll.
En hel del shit har redan slängts och ändå är det två månader kvar innan vi flyttar. Men vem orkar göra allt sista dagen? Successivt is my middle name.





Här händer det gräjor, eller änte.


Ett litet samtal mellan min vän Jonna och en helt okej good-looking kille på Ticket.


Killen: Ah men ska vi satsa på resan till Gran Canaria då eller..? Det är ju den som verkar bäst för er!
Jonna: Jaa men du kan väl boka den och sen får vi lite tid att tänka över saker och ting.
Killen: Ja fast vad finns det egentligen att fundera på. Den är ju kanon!
Jonna: Ja fast vi måste kolla upp lite saker innan. Typ om vi kan ta ledigt borde väl vara en smart grej.
Killen: Jasså, ni har inte tagit ledigt..? Jaja men det är väl inga problem.
Jonna: Njea. Det är vi väl halvklara med.. tror jag..? (Och kollar på mig som ett frågetecken)
Killen:  Värre om man inte har pass och sånt till en sista minuten. HAHA!
Jag: HELVETE!!!!


Här har ni anledningen till jag alltid blir stämplad som den dumma mina damer och herrar. Jag antar att jag får leva med denna titel hela mitt liv.


ÅÅHH.

Jag är helt till mig. Som jag sett fram emot det och längtat. Nu äntligen har vi hittat lägenheten som skrek efter oss. Den är underbart fin och den är våran! Trea på Dalvik med balkong, matsal och badkar. Den ultimata lägenheten för oss två flickor som vill hemifrån. Jag tror minsann att min vän numera är min sambo..?

Jag vill att första November ska vara imorgon!




Noooooooo.

Himla skit. Nu kommer en viss person att track mig i evigheter. Jag kanske borde erkänna att jag är sjuk nu.

Halsen gör ont. Näsan rinner. Varm varierande med kall. Huvudet värker. Nysarna kommer hela tiden....

Uh. Baby. Varför har du alltid rätt..? Vi hoppas jag mår bättre imon.


Btw så fick vi lägenheten!




Flat.



Lägenhetsvisning klockan 6. Wish us good luck. Dalvik nästa..?

 


RSS 2.0