Golden age.

Bu. Det är verkligen höst ute. Riktig höst. Imorgon är det den första September och jag känner paniken komma krypande. Det är snart ett år sedan jag och två av mina bästa vänner packade väskorna och åkte halva jorden runt.

Ett år..

Jag måste byta jobb. Och flytta. Jag måste bara göra något.. Just nu lever jag på att jag och Jonelin funderar på Gran Canaria om två veckor..

men till och börja med ska jag jobba på att få tillbaka min röst som höstkylan tagit. Den jäveln..den bara tog den. Bara sådär.



Get it..?

Jag förstår inte riktigt. Varför går helgen alltid mycket fortare än vardagarna..? Kan iofs ha något att göra med att man sover till 14.00 kanske?. Hur som helst är det Måndag nu igen. Dags för sängen och sedan jobb igen. Gah

Äntligen har Jonelin tagit tummen ur. Här har ni mina två favvo pics från Götet och Liseberg.


Fina pojken.

Fina flickorna.


Not this time.

Lägenhetsvisning idag vid två. Hade väl gått om vi hade tryckt in alla saker. Men våran lägenhet väntar fortfarande på oss Emse. Det var helt enkelt inte våran tur att flytta idag.

Ge oss ett place tack.



Flash.

Shopping hela dagen is the shit. Mascara och bh fick hänga med hem.. typ.

Jag gillar btw inte att sova själv längre. Bu.

Ne.. blogghumöret sjunker. Vad händer med oss..? har vi blivit vuxna och skaffat sociala liv..?





Poser.

Jag har tråkigt. Jag har mega tråkigt. Sitter och väntar på att min lata vän Jonelin ska sova klart och ringa mig. Fika eller något liknande står på schemat. Tills dess får jag väl sitta här och posa mot skärmen.



Uppmärksammade ögon ser nog att håret blivit mörkare. Vilket egentligen inte är likt mig. Men nu är det dags för mitt hår att få vila med mörka toningar och inpackningar!


Monday.

Måndagar är inte min grej. Jag vaknade av ett aggressivt sms från min vän som berättade att Måndagar inte är hennes grej heller. Jag vill ha helg igen.

Faast.. Inatt ska jag ju sova hos baby igen.



Cannot.

Bu. Jag kan verkligen inte sova. Eller.. egentligen har jag väl inte försökt men jag är sjukt rastlös och vill inte lägga mig i sängen. Vända på dygnet är inga problem för mig. Inga alls.

Måndag imon och jag känner att jag måste åka utomlands snart igen. Jonelin för i helvete. Nu åker vi.


Vietnamn Januari 2009



Splendid.

Min säng. Min TV. Min dator. Min godispåse. Finns inget bättre efter att ha jobbat hela natten.



Njea?.

Nu ska vi reda ut lite saker här..



Först och främt. Tack! Jag har ingen aning vilken Gabi det är som skrivit denna kommentar men jag antar att det är någon som känner både mig och Linda..? Jag och Linda är engligt mig själv inte lika alls. Men ni får väl rösta eller något om saken. You be the boss.


För rättvisans skull försökte jag hitta en bild där jag gör samma bitch-min som Linda. Hon lyckas nog bättre. Bilden på mig är ju något år också.. Äh. Ni fattar grejen.


Confessions.

 Jag känner mig helt larvig, pirrig, lycklig och helt.. betagen. Du måste kyssa många grodor för att hitta din prins.
 
Men.. jag har hittat min i alla fall.♥




OH MY GOD.

Vilken sjukt underbar dag jag haft..

Ni får se bilder så fort dom kommit in från jonelin.


Lets play a lovegame.

Tyvärr blev det förlust idag. Men det är något vi inte pratar om!

Nu är det strax dags för spelkväll med mina finaste. En ganska lugn kväll eftersom vi imorgon ska bege oss till Göteborg och Liseberg! Galet vad kul det ska bli!



City.

Ner till stan en sväng nu! Sedan vidare till fotbollsmatch. Heja Hovslätt.. eller något.

Shit baby. Du borde vara stolt över mig!



Quick.

Hej gott folk!
Ush jag har blivit dålig på att blogga. Vilket i sin tur har gjort er dåliga på att kommentera. Mycket som händer nu bara. Eller är jag bara lat..?

Har precis tränat ialla fall. Härligt att börja helgen med en löpar-runda. Kvällen kommer nu att bestå av umgänge med min fina vän Emma. Vad bär det av Emma..? Piren..? Eller bara hemma..? Tåls att tänka på..

Hur som helst så ska jag upp och börja fixa mig lite smått.
Kärlek till er.

Nicoliis & Emse i Sydney, Australien 08.




You had me at hello.

Hej hopp vänner!
Här sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar. Himla skoj. Njea.

Igår blev det som sagt utgång med fina friends. Riktigt kul faktiskt. Jag bevisade att om man är tillräckligt trevlig och ger tillräckligt mycket drick så bjuder stället på grejer! Toppa det med någon drink och skitsnack så har ni våran kväll igår.
Att jag sen fick krypa ner brevid baby när kvällen var slut gjorde ju inte det hela sämre direkt.

Men nu vill jag ha Söndag! Liseeeberg here we come. Himlans va kul det kommer bli! Jag SKA vinna någon stjärnvinst. Så är det bara.


Min nya mega-ring fick hänga med ut igår också. Grymt ball.




Favvo.

Damn. Lätt min nya favoritlåt. Jag älskar den! Den kommer spelas flitigt ikväll. Yes vänner. Vi ska ut och göra stan osäker.



Heart ♥.


Herrejävlar vad jag tycker om er. Tack för en underbar helg babes. Nästa helg blir det till att göra Göteborg osäkert.


Comming clean.

Kanske är dags att berätta även för er som läser bloggen att jag från och med nu är off the market. Ett beslut jag än så länge trivs himla bra med banne mej.

Vidare. Jag snodde denna bilden från brors blogg. Duktig är han minnsann! Från bröllopet såklart.. men det kunde ni nog lista ut. Märkligt att det ser ut som om jag är rödhårig..?..




What if.

Att definiera eller inte definiera. Det är frågan.

Statusen är i alla fall ändrad.



Killing me.

Ah. Jag är trööött!

Jag ska iofs inte klaga nu när jag äntligen får jobba men dessutom så har jag lovat mig själv att gå ner fyra kilo. Det är egentligen det som tar dö på mig. Idag har jag ätit en taco. Ja. ni hörde rätt. EN TACO. Nejjuste.. Åt två mackor innan med. Dessutom har jag tränat. Jobbet är ju bara i sig värsta träningspasset. Men nu jävlar. Jag ska ner till min ultimata målvikt! Känns i alla fall bra att jag har stöd. Baby är med mig och kämpar..

Smal -Nicole på studenten. Great att allt fett lägger sig på armarna och röven på mig också. Yä.


Nee mitt huvud dör och jag ska upp och jobba snart igen. Sängen är det som gäller nu.


Wondeful.

Fasen vilken bra dag det är idag! Äntligen fått jobb-tider efte två veckors ledighet. Har fått skattepengarna och ska snart iväg på bio. Dessutom är jag allmänt glad!!

Kompis det går bra nu..



Beautiful.

Jag snor en bild från bror nu. Himlans vad vackra dom är. Kärlek är fint.
Fler bilder på mig från bröllopet kommer. Jag lovar. Jag måste bara sova lite först haha. Men jag kan ju passa på att avslöja att jag haft en mycket bra kväll. En myycket bra kväll. Natti.




On top.

Heejheeej!

Sitter just nu i Göteborg. Det blev en spontan-visit med mamma och bror. Vi plockade upp mormor och gick på stan hela dagen. Tre nya underkläder fick följa med hem. Jag är grymt nöjd! Har ätit sushi och kollat på tv hela kvällen typ. I love it here! Imorgon åker vi hem igen men först en sväng förbi stan igen såklart. Jag måste ju kolla skor..

It feels funny but oh so good..



I do.

Hej finaste!
Ni anar inte vilken underbar helg jag haft. Dock så fokuserar jag på bröllopet just nu. Det var en helt ny upplevelse att vara tärna på fasters bröllop. Eftersom jag är halv assyr (Min pappas sida) så var hela festen assyrisk style. Jag har inte varit på ett bröllop för nöjes skull på flera år. Endast för att faktiskt servera och arbeta. Igår var så assyrisk jag någonsing kommer bli. Jag dansade tom assyr-dans hör och häpna.. Ni får faktiskt nöja er med mina skruttna mobilbilder för tillfället. Men så fort jag fått fina pics från fotografer ska ni givetvis få se dom. Himlans va pampig hon var faster. Och ja jag erkänner. Jag grät när hon sa: Jag Linda Younan tager dig Johan...

Dom var så fina! Och så kära..


Jag och Victoria. Brudtärnorna.

Förfest med dans och tummor

Tårtbiten-Linda

Mamma och Pappa

Dunk i Limon
Tack vänner för en fin helg!




Midnight.

Det är efter midnatt. Detta innebär att det idag är min fasters bröllopsdag. Jag är brudtärna och ska upp för sminkning om typ 7 timmar. Lyckat. Det ska bli himla kul! Jag lovar massvis med bilder sen!

Btw så har jag haft en superduper mysig kväll. I like it!

Natti.
Kärlek
.


RSS 2.0