My secret

My secret










What can I say.. Tv älskar mig!

What can I say.. Tv älskar mig!

Hej alla!
Idag har varit en märklig dag. Tv4 ringde och frågade om dom fick komma till jobbet och göra ett repotage om det faktum att vi inte får servera alkohol på vår uteservering. Jag har alltså agerat bartender idag och hällt upp öl som dom filmat. Vad vi fattar det som så ska det här visas imon vid kvart i sju? Eller..? haha. Typiskt att enda dagen man inte fixar sig så kommer lokal tv. Yes.

Så kolla imon allihop!





Vi jobbar för fulla puckar!

Vi jobbar för fulla puckar!

Här sitter vi. Har just nu lite rast från allt jobbande. Bella somnar nästan på skrivbordet här och jag har as ont i mina fötter. Suck. Ändå har kvällen knappt börjat. 13 timmar är ett tufft pass. Tur att Bella är med mig.. och att det finns god mat att äta här haha.


Jag äcklas av sånna som dig

Jag äcklas av sånna som dig

Du din äckliga gubbe som åkte förbi bilen. Man slänger inte slängkyssar åt en tjej på 20 år när man är typ 60+ och äcklig. Man åker inte runt i sin äckligt fula bil och skriker sexy! Man visar tjejer respekt och håller sin äckliga tunga innanför munnen. Du var årets äckligaste sak!


Så tycker jag om folk som dig.


Zzova

Zzova

Hej bloggen!
Jag är så sjukt trött. Det var otroligt mycket att göra på jobbet idag. Slängde mig i gräset och somnade i två timmar när jag kom hem. Alltså vaknade jag nu haha. Ska snart sova igen. Jag jobbar nämligen långpanna imon. Vilket innebär både dag och kväll. Suck. Tur att bella jobbar med mig på kvällen. Annars hade jag aldrig pallat!

Hur mår ni idag? Tar värmen kål på er?


Haha!! Man måste älska svettbilden!






Jag vill ha!

Jag vill ha!

Allvarligt! Jag vill såå ha! Underbart fin. Hittade den i en tidning jag köpte för en dag sedan och har nu lyckats hitta exakt samma på nätet. 800 spänn.. det värker i mitt hjärta.






Sova? Nee, Wii fit

Sova? Nee, Wii fit

Är det dags för sängen? Det borde vara det. Men hur trist är inte det då? Ush. Just nu spelar vi Wii fit. Himla kul ju! Man tror det inte, men man blir svettig! Ett sånt ska inhandlas snart!




Grilla is the shit

Grilla is the shit

Ja jag hinner tyvärr inte skriva så mycket. Har jobbat hela dagen och efter det badat och solat. Nu är det grilla som gäller. Ska bli sinnessjukt gott. Aftonbladet säger att det här underbara vädret ska fortsätta till minst Fredag. Det är bara att tacka och ta emot. Hoppas dom har rätt! Nu ropar mamma att maten är klar!


Sena bilder från dagen

Sena bilder från dagen

Här kommer dom. Bilderna från min lediga dag. Gud så mysigt. Sol,bad och stadsparken med flickorna.




Vi bjuder på att vi är sådär snygga på korten. Men vem fan orkar vara snygg i 30 graders värme? Däremot har jag en snygg bild från Mauritius. Den slänger jag in så kanske det väger upp de hemska bilderna? haha

Kärlek.



Bella jag kommer!

Bella jag kommer!

Eller nu vet jag inte om du kanske hinner sluta innan jag kommer ner till jobbet. Men vi ska i alla fall ner till restaurangen strax och äta. Gud så gott. För er som undrar så gick bröllopet superbra. Tiden går sjukt fort och jag slöade lite igår haha. Vaknade vid ett och har legat och pressat i solen nu sedan dess. Gott. Därför sitter mat utmärkt nu.
En hel ledig dag. Underbart.


Suck

Suck

bara en timme kvar tills jobbet börjar nu. Vilket innebär att jag har ca 30 minuter kvar att ligga ute och njuta av solen. Sen är det en svettig bröllopslokal som gäller för min del. Jag pallar inte riktigt idag. Nej. Dags att gå ut igen den lilla stunden man har kvar. Vi hörs igen 04,00. Maybe.

Kärlek.


Kvällen

Kvällen

God kväll alla bruna fina människor där ute. Idag är ännu en solig och underbart vacker dag. Gosh. Jag börjar bli bortskämd nu. Sol ska det vara! haha. Har efter jobbet legat i poolen och bara glassat. Så nice. 
Ikväll ska jag och Bella till Piren igen.. Eller jag antar piren bella? Haha. Mötas i stan ska vi i alla fall göra om två timmar typ. Så jag måste hoppa in i duschen och välja kläder snart ju. Det blir en lugn kväll eftersom Ellis jobbar morgon och jag natt. För ja.. som ni förstår.. ett bröllop till imonrgon natt. Då jobbar Nicoliisen från 17,00 till 04,00. Goa elva timmar. Hm.

Vad ska ni göra ikväll folks?

Kärlek


Its better to be in your own bed..

Its better to be in your own bed..

Stämmer detta verkligen? Är klockan halv tolv och jag är svintrött?! Jag har iofs jobbat, badat, solat och tränat idag.
Varit ute precis hela dagen och rört på mig. Jag mår ovanligt bra och är sådär härligt trött. Jag måste börja röra på mig igen. Idag blev det 7 kilometer. Och det där med att skippa kolhydrater ska nog börja gälla igen. Men hörrni.. God natt!

  Nici säger natti








Bästa reklamen ever!

Bästa reklamen ever!

Hahahah. Gud så underbart. Jag älskar när dans på nått sätt lyckas bli humor. Gillar dock inte att det är reklam för att rädda getingar. Ush. Men Gosh va bra det här är! Bina har ju damp!











Inte här

Inte här

Nej, för vem sitter här?! Jag ska ut och sola igen. Klockan är halv  sju och det är fortfarande 30 grader och sol. Vem är den underbara männsikan som snackat vett med gubben i himmlen? Jag vill nämligen tacka den personen!





Ny header & God natt

Ny header & God natt

Jag hade tråkigt så jag bytte header haha. Egentligen var det bara det jag ville säga. Nu är det dags för mig att sova. Ska upp och jobba imon. Ush! Sov gott alla!




Brittany Murphy

Brittany Murphy

Hon brukar inte vara snygg alltså. Men i denna videon skulle tom jag ligga med henne!




Gratisbio.se

Gratisbio.se

Jag tror jag börjar gilla det. Snart får jag ett presentkort för 500 på H&M. Funderar på att vänta tills jag smalat ihop 2000 poäng och få 700 kronor present kort. Börja du också! När du klickar på länken så får du (eftersom jag värvar dig) 75 poäng! Så jävla smart!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=47639

Go for it.


Bloggare = Arbetslös?

Bloggare = Arbetslös?

ja man kan nästan tro det. Hur hinner en del bloggare uppdatera sina bloggar tre gånger innan lunch? Öh. Jobbar ni inte? jag har i alla fall jobbet idag. Härligt med mycket att göra! Efter det har jag badat här hemma i poolen och solat.





Kusin plaskar


Vi hörs lite senare mina fina läsare. För det är ju trots allt fortfarande sol ute. So that the place to be!



Nicoliis älskar rea

Nicoliis älskar rea

Gud va mycket snyggt det fanns på årets rea! Gah. Jag ska så shoppa på Fredag när lönen trillar in! Men naturligtvis kunde jag kunde inte hålla mig tills dess så jag har redan tjuvstartat med två linnen. Ett utgångslinne och en lite mer tshirts liknande. Så fina och jag är in love.










Do you love pensionärer?

Do you love pensionärer?

Ibland kan jag inte bestämma mig om jag älskar eller hatar pensionärer. Jag tror jag gillar de flesta faktiskt. Men en del är ju så himla snåla. Sluta ta servetter från mitt jobb liksom! haha.
Idag är en grå dag. Nu börjar det äntligen regna. Shit va kolsvart himlen var ett tag! Iofs ganska mysigt att komma hem efter jobbet och det vräker ner. Bara det att jag ska till a6 och kolla om jag kan bränna pengar haha.
Vi hörs senare bloggen!






Tävling!

Tävling!



http://jessicafs.blogg.se/2008/july/tavling.html


Lycka till vännerna mina!



Dagarna går fort nu va?

Dagarna går fort nu va?

Nej hörrni. Går inte dagarna väldigt fort nu? Det skrämmer mig lite eftersom vi ganska snart ska åka iväg på världens bästa resa. Den 21.a Augusti fick vi tid för sprutorna. När man tagit dom då jävlar ska man ska åka ju. Tänker er själva.. Jag och mina två bästa vänner borta ifrån Jönköpings-helvetet i 3 månader. Den sista tiden har vi alla på något sätt blivit sårade och det käns rätt tidpunkt att åka iväg och glömma allt och alla. Idag är det bara 76 dagar kvar tills resedagen vilket innebär att det bara är ca 60 arbetsdagar. Den ni! Någon som vill erbjuda mig lägenhet och jobb i Götet  när jag kommer hem?
För inte fan tänker jag fortsätta vara här!





Hedi Montage Vs Lauren Conrad

Hedi Montage Vs Lauren Conrad

Jag har alltid haft svårt att välja sida mellan dessa två. Allt är ju ett stort missförstånd! Kiss and make up säger jag! Efter bråkat tycker jag däremot att hedi åkt på ett banaskal. Hon är känd för att Lauren sliter. Men jag hittade något hon faktiskt gjort bra. Älskar denna låten.
Slår iofs ändå inte Laurens kollektion! Men alltid något att ha i bagaget. Jag menar man är inte kändis förrän man gjort en låt. Right?..




Vår otäcka värld.


Vår otäcka värld.

Läste Blondinbellas blogg nyss. Hon har blivit utsatt för övergrepp i Italien. Läste Aftonbladet nyss. Ken har blivit brutalt bortförd i Bulgarien. Fyra kvinnor är försvunna och mördade i Usa. Listan goes on and on. När är det dags för världen att sluta upp med hemskheter. Vi måste lära oss att stoppa, säga ifrån och hjälpa andra. Jag är otroligt trött på att läsa om allt hemskt. När händer det något bra?! När skriver tidningarna "Människa hjälpte människa!"Jag vill att den dagen ska komma.. Med dessa tankeord sätter vi punkt för ikväll. God natt världen.











Ops. Bad

Ops. Bad

Oj. inte skrivit något på hela dagen! Illa. Jag lever i alla fall. Men idag har jag varit en naturmänniska. Inte ofta jag är ute och rör på mig men idag så jävlar. då gick vi en mil. Stannade på vägen och njöt lite av att vara ledig också. Det måste man.

Vad har ni gjort hela dagen?

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på vänner i sängen. För här kan man ju inte ruttna bort!


Bjuder på en gammal men never-before-seen-shoot. Som plåster på såren









Young people fucking!

Young people fucking!

Vilken underbar film! Är man inte på humör för sex så blir man det efter denna. Den handlar i korta drag om människor som ska ha sex.. en del lyckas och en del.. ja dom lyckas mindre bra. Goda skratt från man i alla fall. Tummen upp för young people fucking!



Lyckas också klämma i oss en hel familjepizza så nu väger jag väl ca 130 kilo. Usha mig. Jag tänkte bränna bort det fettet genom att gå och lägga mig nu. Snygga bilder på oss flickor kommer sen.
Ciao!


Saker jag är stolt över att älska!

Saker jag är stolt över att älska!

♥ Bag in da box-låten
♥ Jerry Springer
♥ Brittan
♥ Rosa samt allt tjejigt
♥ Handla på rea
♥ Disney-filmer


And proud of it!





Du skrämmer skiten ur mig!

Du skrämmer skiten ur mig!

När ska du förstå att jag inte vill ha något med dig? Jag har ju förklarat för dig.. låt mig vara i fred. Jag vill inte ha något med dig! Du börjar bli på gränsen till psykopatisk nu. Jag vill inte ha något med dig. Vaken nu eller någonsing.



Vi har alltid kul verkar det som?

Vi har alltid kul verkar det som?

Ja visst banne mej har det blivit roligare att gå ut? Eller blivit lättare att bli onykter? haha. Igår var ännu en lyckad utekväll.  Kul med mycket nytt folk och alltid kul att prata skit med Bella. När vi skulle hem så fick vi inte åka med för bussen slutat åka förbi Barnarp. Gud va bra! Vi träffade ännu fler roliga människor och Donkan var ett faktum!




"Det är kul att åka buss när man är full"
" Vill du hänga med till vårt summerhouse?"



hahahaha!

Hahaha!

Bästa någonsing! (Bild snodd av http://sillyhilton.blogg.se/)






Utgång vs myskväll

Utgång vs myskväll

Ja, egentligen skulle jag har suttit hemma ikväll och bara haft det mysigt. Men sen kom jag och Bella på att sitta hemma är väl inte mysigt? Gå ut och ha as kul.. det är väl mysigare? Så därför håller jag på och fixa mig just nu. Väntar på att hon ska komma så vi kan börja ha superkul haha. Lär ju iofs inte bli roligare än förra veckan. Christian! Kom hit igen!

Kärlek




Pics från igår

Pics från igår




Det krävdes två bilder för att Andreas skulle slita blicken från Idas klyfta men bara en bild för att fånga Henriks rätta jag.




Chips,körsbär och nötter

Chips,körsbär och nötter

Det smaskar jag på nu. Gud så gott. Ska snart tillbaka till that 70's show och äta lite till haha. Jag var bara tvungen att berätta för er att det programmet är sjukt kul!










Bongokväll

Bongokväll

Som alltid på Onsdagar. Bongo. Ska snart ner och vika tvätt så jag kanske hittar något att ha på mig. För naket känns lite kallt?
Vad hittar ni på idag?




Ps. Är man gammal och döv så ska man skaffa hörapparat!




Vackrast

Vackrast

Det är helt sinnessjukt hur vacker Jennifer Lopez är i den här videon. Är och kommer alltid vara min favoritvideo just för att hon är så jävla snygg i den. Jag tycker inte att hon ser så förbannat bra ut annars.. men just här.. så.. jo!




Hajen 4

Hajen 4

Haha. yapp. Ikväll ska jag sitta framför tvn och skratta åt hajen 4. För är det verkligen någon som tycker den är läskig? I doubt it. Det är humor på hög nivå.


Vad händer med mig?!



Lets was the car

Lets was the car

Kom precis på att bilen måste ju tvättas. Ska snart ut och börja. Efter det är det hela husets tur. Suck. Jag är verkligen inte på städhumöridag men imon kommer familjen tillbaka och då ska huset glänsa igen. Vi hörs later. Kärlek


Sämsta filmen ever!

Sämsta filmen ever!

Hej bloggen. Bella har precis lämnat mig ensam i huset. Vi har ätit pizza och kollat på den sämsta filmen i världs historien! Cloverfield. Gosh va B. Något monster som attakterar USA? Nej tack.


Jag ska strax gå och lägga mig. Funderar på att duscha först..? Hm. Är ju ledig imon. Gud så underbart! Måste iofs springa massa ärenden så vila får man väl inte ändå. Men lite fritid i alla fall. Ni får sova så gott så hörs vi imon.
Kärlek till er alla från

Vet ni..?

Vet ni..?

Jag har bullar i frysen. Så nu ska jag sätta mig framför tv.n och äta dom allihop. ops.


Nja, så många orkar jag nog inte...



Strulblogg

Strulblogg

Någon mer än jag som har krångel med bloggen?! Och varför har dom börjat att koda kommentarer igen (Ni vet, så man måste skriva in en förbannad kod!) Så himla jobbigt. Ush för er publishme.se! Ni går ju bara bakåt i utvecklingen.



Inne & Ute-lista

Inne & Ute-lista

Inne
♥ Att vara trevlig- Vem vill inte mötas av ett leende och få ett tillbaka?
♥ Att panta burkar- Ta jobbets pantbukar och vara möljövänlig med gott samvete!
♥ Rosa- Underbart fin färg
♥Pojkar ifrån andra städer- I think you know..
♥Sushi- Gaah gott
♥Fina sms- Jag tror inte det finns något bättre än söta sms
♥Mittbena/hästsvans- Ja mittbena är tillbaka, stronger than ever!



Ute
↓ Trisslotter- När fan händer det plötsligt liksom?!
Jobba- Jag är sjukt trött på vardagen nu.
Gå till doktorn- Jobbigt att hålla tiden när dom ändå är försenade!
↓Randiga legging med prickig klänning- Ja ni hör väl..? 


Bilder från google.se



Håller ni med mig eller inte? Berätta!







God natt babes

God natt babes.

Jag vet vem jag ska drömma om inatt i alla fall. Vi rundar av dagen med Ego-pics på Nicole. Sådär nu kan du också drömma om mig.. haha
Natti Babes.










En liten hemlis..

En liten hemlis..

Är att jag är absolut inte är trött. Jag har bara varit ledig en dag på evigheter käns det som och ändå har jag lyckats vända på dygnet! Det var iofs totalt värt det eftersom igår var bästa kvällen ever. Jag är ledig på tisdag också som tur är. Sköönt. Och nu är klockan över tolv. Detta innebär att det är bara 83 dagar kvar till resan. Oj va det börjar gå fort nu! Det enda vi pratar om nu är resan och det märks att vi börjar bli spända. haha. Jag menar.. 75 dagar hemmifrån. Helt själva.. Tre flickor från lilla Jkpg ska ut i stora världen..

Vi börjar bli vuxna nu mina underbara två vänner.


Pussycat Doll- When I grow up








Besatt på TV3

Besatt på TV3

Njea? Av någon anledning gillar jag den inte. jag sitter mest och skrattar när man ska bli rädd. Misslyckad skräckis!







Lapdace

Lapdance

Eller njea. Nästan. Jäävlar va denna människa (Min vän Ellinor) kan skaka rumpa! Shakira släng dig i väggen!


(Varning för högt ljud)








Världens bästa kväll!

Världens bästa kväll!

Varför går klockan alltid så himla fort när man har så himla kul?! Helt plötsligt kommer vakten och säger att klockan är två och krogen stänger. Himla skit! Vi hade otroligt kul. Jag visste knappt att man kunde ha så roligt i Jönköping.
Kan iofs bero på att det var underbara människor ute igår.. Håll i er för nu jävlar kommer det bilder!



Senare kommer videos på Bella som skakar rumpan haha. Jag orkar bara inte lägga upp allt nu. Men den som väntar på något gott. Tack för att ni finns mina underbara vänner ♥

Btw. Märker ni att våra signum-märke smittar av sig..?








Människor borde läsa sig att:

Människor borde läsa sig att:

♣ Man blinkar endast med helljus för en fara eller poliskontroll
♣ Man sitter inte ute när himlen är svart
♣ Man kan kosta på sig lite ibland (Smålänningar)
♣ Man ställer upp för sina medmänniskor
♣ Man behöver inte mmmma när man äter
♣ Misstag kan tillåtas om man är redo för konsekverserna

Sådär. Lite att tänka på under helgen! Själv sitter jag nu och väntar på att håret ska torka. Evigheter ju! Ikväll är det utgång. Ska snart träffa flickorna och Nickis gamla flamma (kan man säga så om en kille?) Hänger också med ut. Trevligt värre.

Natten kommer spenderas hos Emma. Därför hörs vi nog inte förrän imorgon sötnosar.


A night at the roxbury

A night at the roxbury

Ett ord: Grym! Jag älskar denna filmen. haha!!! Baby dont hurt me dont hurt me, no more. Som ni förstår så blev Ida helt plötsligt bra på att underhålla..


Ah underbart!





Tjaa!

tjaa!

nu sitter jag här hos Idapida. hon är sådär bra på att underhålls. Och Tommy äter bara pizza. Illa. Hade jag inte haft på mig gröna mjukisar så hade vi kanske gått till Twin..? hm..

Det är en fråga vi aldrig får svar på... eller kanske sen mohaha.






Samuel Aronsson död

Samuel Aronsson
död

Är på väg till en vän just nu. Ikväll blir det film och godis I guess? Mysigt värre. Film är bra när man inte har råd att gå ut både Fredag och Lördag haha. För yes. imon blir det utgång. Emmis.. är också själv hemma hela helgen! haha

btw.. Nu är det avslöjat. tack vara en läsare så vet vi nu att det är Samuel Aronsson som hängt sig själv i häktet. Sorligt.



Vi hörs så fort jag kommit hem igen. Kärlek








Nico-nyfiken

Nico-Nyfiken

Jupp. Thats me. jag är sjukt nyfiken. Därför ska jag egentligen inte läsa skvallertidningar eller aftonbladet haha. Eftersom dom är elaka nog att avslöja "BIG BROTHER STJÄRNA DÖD!" men inte visa något ansikte, så har jag nu i en timme försökt hitta på nätet vem det kan vara?! Dom säger att han blev känd ju? Och jag som följde alla BB borde ju verkligen veta vem människan är då?! hm..

Någon som lyckats hitta Big Brother sjärnan som hängt sig själv på bild??



Låten från 2000 minns man i alla fall. Mediahora.









Ego-nicole

Ego-nicole

För ibland måste man få vara egotrippad. Kvällen har spenderats med goda vänner och mycket god mat. Trevligt!
Vad har ni gjort ikväll?










Soolen är här

Soolen är här!

Äntligen är det vår tur att få lite sol här i småland! jag ska ut och lägga mig ganska snart. Bara slänga i mig något att äta. Har inte hunnit äta på hela dagen då jobbet varit stressigt. Men nu så.

Btw.. en del av er skrev att det inte gick att kommentera de två senaste inläggen. Nu är det fixat! För som jag bruka säga.. Nicole löser allt.


Jaa såhär brun är man om man spenderar en månad i Spanien istället för här hemma. Detta var sommaren 06.









Taaz.com

Taaz.com!!

Jag är kär i denna sidan! Fan va balla saker man kan göra. Slår ju nästan Photoshop! Här har vi det svart på vitt. Såhär skulle jag sett ut om jag hade blont hår och blåa ögon.
Eller ni kanske föredrar rött hår med blåa ögon?
Vilken gillar ni mest??


                                                                                                                           Orginalbild!









Bongo Bar

Bongo Bar

Tre ord: As Bra Kväll..



Jag är mest stolt över de två första bilderna! Kolla Bellas fejs! haha! (klicka på bilderna för att göra dom större)









Dagens låt

Dagens låt

Herregud vad jag älskar den här låten!!

 

Ikväll blir det lite utgång med flickorna på Bongo. Myysigt. evigheter sen! Kameran hänger med som alltid.



Tv 4

TV4

Hej alla. Sitter på jobbet nu. Gissa vilka som kommer hit och frågar om dom får filma här i restaurangen. Haha. Tv 4. Coolt. Tydligen ska amy diamond komma hit. Hm.. Tur att man sminkade sig imorse då haha. Puss på er.



Hår ala Gisele Bundchen!

Hår ala Gisele Bundchen!

OOps. Baad update. Sånt händer när man har ett liv. Efter jobbet åkte nämligen mamma och jag till IKEA och fikade. Muums. Jag bjöd eftersom jag inte är snål haha. Tänkte hoppa in i duschen nu. Mitt hår behöver inpackning. Gah..

 Jag vill ha ditt hår!!












Samtal på jobbet

Samtal på jobbet

Telefonen ringer. Nicole svarar.

Nicole: Välkommen till Bistro Strand.
Kund: Hej, asså.. jag undrar om ni tar kort på er restaurang?
Nicole: ja det gör vi absolut. Inga problem.
Kund: Okej. för på en del ställen gör dom inte det du vet..
Nicole: Okej, men vi tar kort.
Kund: Okej.. vad är det för mat idag då?
(Jag rabblar upp dagens)
Kund: Ah.. Kan man betala det med kort också?

Man brukar väl bara handla mat i en restaurang? Eller är det bara drickat man tar på kort..? haha









1408..Igen..

1408.. Igen..

Tredje gången gilt? har precis varit hos Nalle hela kvällen och kollat på "Good luck Chuck". Rolig film men oj va mycket sex det var i den haha. Så mycket bröst var det länge sen jag såg haha. Kom precis hem nu och då har pappa hyrt 1408 som jag sett två gånger innan. Men det är ju sjukt bra så ska springa upp och kolla på den igen nu.

Vad gör ni en kväll som denna?










Tydligen är man lik..

Tydligen är man lik..

Neea. Nu får ni ge er läsare! Ni får ju bestämma er. Ena sekunden är jag lik en kändis.. och nästa en annan?! Jag håller iofs inte med er om någon.. men make up your minds! Tydligen (enligt er) är jag lik..




De tre kändisarna ni tyckt jag är lik (Sarah Wayne Callies, Rachel Bilson & Fortesa Hoti). Jag håller faktiskt inte med er. Ingen är ju snygg?! Rachel Bilson är väl snyggast.. och inte ens hon är supersnygg. Illa.





Underbara Söndag

Underbara Söndag

Jag älskar söndagar ibland. Jag brukar ofta få söndags-ångest, men inte ikväll. Jag ska strax slänga mig framför tvn med mormors kaka hon bakat till oss och chips pappa tagit med från restaurangen. Ska man se på Sex and the city eller Vänner?.. Ojoj va jag snart tjatat ut dom serierna. Men snart kommer ju mina Hills säsonger!! Iihh


Tur att man slipper välja favorit..









Tror du på spöken??

Tror du på spöken??



Det är upp till dig..






Gammelmormor & Gammelmorfar

Gammelmormor & Gammelmorfar

Yes box. Dom är här på besök i helgen. Därför kommer jag bara snabbt skriva ett inlägg i bloggen och sen återgå till att vara social. Det är banne mej inte ofta dom är här på besök så jag ska umgås så mycket jag kan med dom. Man vet ju aldrig hur länge man kan det liksom.. Dom är ju trots allt 80 år nu. Gosh..





"Funny Games"

"Funny Games"

Så hette den sjuka filmen jag kollat på ikväll. Med Idapida och Mims sällskap så lyckades vi återigen hyra en film som var.. skruvad! Vi borde kanske fattat när skaparen av filmen även skapat "Clockwork Orange" Bara det borde vara en varning haha. Låt oss säga såhär.. i filmen så frågar snubben vilket slut du (tittaren) vill ha, dessutom kan han själv spola filmen lite som han vill. Hur låter det..? Jag sa ju det.. Skruvat!











MobilBloggar

MobilBlogg! Hej gott folk! Bloggar från jobbet via mobil just nu. Är sjukt trött men det är bara en timme kvar nu! Vad hittar ni på en solig dag som denna? Ikväll ska jag umgås med mimmi också för er som vill veta. Hörs mer när jag kommer hem! Kärlek!

Teater

Teater

Jodå. helt okej. Hela grejen var ju att teatern var byggd på sanning och utomhus. Roligaste ever vad att själva sittplatserna (som stod på en slags plattform) snurrade. Så det jag egentligen satt och väntade på var att skiten skulle snurra. haha. as kul! Tydligen fick man inte ta kort.. Men det sa dom för sent..
(Som ni ser hade vi för gångs skull tur med vädret!)

Orkesterns scen i början Underbara mamma♥

Jajemen, I'm cursed!

Jajemen, I'm cursed!

Ja. Det är sant. Jag tror det vilar en förbannelse över mig vissa dagar. För hur stor är chansen att TVÅ bensinmackar har problem med sina pumpar. Jo, ungefär 100 % chans om du heter Nicole. Gaah. Hade den tredje haft fel hade jag ställt mig och skrikit!

Ikväll blir det i alla fall teater med mamma. Det var super länge sen jag gick på teater så det ska bli så mysigt! Tydligen verklighetsbaserad också. Utomhus.. Så med min tur idag så lär det väl regna haha. Men shit happens.. Just nu ser jag i alla fall bara fram emot att få umgås med min mamma och se på förhoppningsvis bra teater!

Vi hörs senare vännerna mina.



Godnatt

Vi säger godnatt med två bilder på moi.. Och min vän Ellinor..

Jag älskar dessa bilder. Gosh. Justin Timberlakes konsert i Göteborg. Lyckliga tider. Jag ler så fort jag ser dom!
(Notera hur annorlunda mitt hår ser ut :O)








Jag håller alltid vad jag lovat..

Jag håller alltid vad jag lovat..





Ey motha fukaa

Ey motha fukaa

Ni anar inte hur uppfinningsrik jag är! Eftersom jag var så trött på att alltid ha rött, vitt eller svart nagelack så blanade jag det vita/rosa med superrött. Det blev världens finaste ljusrosa/hallon färg. jag är kär i mitt nya nagelack som jag btw döpt till namnet motha fukaa. Mest för att det är den mest barnsliga färgen ever.. Då måste ju i alla fall namnet har attityd.
Right?

(Lägger upp bild sen)




A dress to die for

A dress to die, or kill for.

Jag skulle nog kunna döda för denna klänningen!







Alltid samma folk på aktiva listan?

Alltid samma folk på aktiva listan?

Hej bloggen!
Idag är det underbart fint väder ute.. och vad gör Nicoliis? Jo hon sitter vid datorn. Illa. haha Jag ska iofs snart lyfta på häcken och ta mig något att äta. Är gryymt hungrig!

Idag när jag loggade in på blogg.se så slog det mig.. är det inte alltid samma gamla bloggar på aktiva listan? När tröttnar vi på dom? Eller blir det tvärtom.. Man hittar sina favoriter som man återkommer till hela tiden? Är det därför dom stannar. En del tycker jag är så himla tråkiga så jag undrar va fan dom ens ha blogg för överhuvudtaget? Men.. vem vet.. Så kanske någon tycker om min blogg. (Den jäveln vill jag snackar med!)

Vad är det som gör att det alltid är samma bloggar på listan?
Förklaring tack..






Lets tuck in..

Lets tuck in..

Kära läsare. Good night




(Imon åker bella till färöarna. Bu. Vem ska jag umgås med? ha det underbart vännen! Älskar dig mest.)









Project runway

Project runway

Fy så in i helvete vad inspererad man blir när man kollar på programmet! jag vill direkt så något nytt eller shoppa mer haha. Bättre blir det ju bara när Sarah Jessica Parker är med i programmet som är ikväll också! Nej. måste fortsätta kolla nu!

Tjingeling!






sol vind och vatten..

Sol, vind och vatten?

Njea.. lite sol fick jag idag i alla fall. Slutade halv fem idag och åkte snabbt som satan hem och la mig i trädgården! Där låg jag till klockan blev halv nio tills Elli väckte mig. Thats right.. jag somnade haha. Underbart skönt.

Idag när jag åkte bilen hem så spelade denna låt i mina högtalare. Ännu en låt jag egentligen inte borde gilla! Dels för att den är svensk (är sådär impad av svenska låtar) och dels för att det är veronica som sjunger. Men jag gillar den.
Vad tycker ni?

"saknar din pappas familj, mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig"




Trött?

Trött?

Egentligen inte. Ovanligt? Egentligen inte. Men nu säger jag god natt till er underbart söta läsare. Vi hoppas på strålade sol imorgon också!

Kärlek




Kuken i duken

Kuken i duken

HAHAHAH!!! Jag och lillebror städade här hemma. Vi hittade en skojgrej som vi köpte i brasilen för några år sedan. Läckert right?





Dagens låt

Dagens låt

En låt som jag glömt bort hur mycket jag gillade den. Sommarlåt enligt mig och visst får man känslan av att man är 15 igen och allt är toppen? Jag tyckte om den när den släpptes 04 och jag gillar den än idag, trots att det egentligen inte är min stil.




Photosession in the trädgård

Photosession in the trädgård

Lycka är när man kommer hem från jobbet och ser att mormors bil är parkerad framför huset! Åh. Träffar inte henne så ofta som jag skulle vilja. Därför ska jag snart upp igen och umgås med henne. Men jag tänkte ändå visa lite bilder jag tagit i trädgård idag, när vi äntligen fått fint väder igen!




Vi ska njuta av den gröna naturen.. för tydligen håller djuren på att dö ut..? Och visst är min kärleks-stubbe fin?
Ett hjärta ju!








Sov aldrig middag!

Sov aldrig middag!

Okej.. Idag kunde jag faktiskt inte hjälpa det. Jag var sjukt trött eftersom jag sovit illa förra natten! Men va arg jag blir att jag alltid somnar så fort jag lägger ner huvudet på dagen! Nu sitter jag här igen.. och är skitpigg. Vad gör man för att rätta till rytmen? uh

Btw så har jag och Bella pratat framtid. Såhär ser min ut om planerna går som jag vill..

* Åker till Australien,Thailand & Malaysia om 96 dagar
* Kommer hem och skaffar jobb i Göteborg (vad som..)
* Hittar världens finaste lägenhet till kanonpris och flyttar till Gbg
* Hittar drömmannen
* Åker till Usa

Yes. där har ni det. Och vill ni veta en hemlis..? Jag funderar på att nästa år dra till släkten i Usa. Bara vatt där när jag var pyttelite och nu ska jag banne mej dit på riktigt. Gratis boende säger man väl aldrig nej till?..


Fixa och trixa

Fixa & Trixa

Jag är riktigt grym alltså. Jag har flyttat runt på saker här hemma nu och det blev ju riktigt bra! Jag har nämligen en tavla på mig själv i mitt rum som min mamma målat för ett par år sedan. Den hängde jag på väggen för 2 år sedan (när vi flyttade till huset) och tänkte, äsh.. det fixar jag sen. Idag, två år senare så kom jag på att.. ja juste..kanske dags att den kommer på sin rätta plats.
Sagt och gjort. Satte den på den största vita väggen jag har i rummet. Där gjorde den sig bra!

TavlanOrginalbild







Tävling!

Catwalkqueen tävlar ut!

Klänning från Chicy.se, dockor från Voodolls, smink och presentkort från Care of Lena, te från Mighty Leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss.

Tävla du också vettja!


RSS 2.0