Valborg kan dra igång

Valborg kan dra igång!

Ih! Nu kör vi! Sminket är på och kläderna ska snart väljas ut! Min favvoflicka kommer om tio min och hjälper mig med sushi lagandet. Thats right. Det blir sushi, vin och flickor ikväll. Fölt av utgång! När jag ändå var upe vid systemet så gick jag in en sväng på H&M. Hittade världens ballaste skor! Ha nu en fin valborg! Grattis kungen!




Som min kära mor frågade. Är det ego vecka i bloggen? Det är alltid ego vecka i min värld.








Think Pink

Think Pink



Fotograf: Simon


.Photoshop.

.Photoshop.

Kom på att jag glömt visa er fler bilder från photoshooten jag gjorde för min vän Jonna som just nu pluggar till MUA!






Män var män 1984!

Män var män 1984!

Dessa pojkar är drömmän! Dom har liksom fattat grejen med skor. Redan 1984 förstod dom att skor.. är/ var the shit..

 
Vann gjorde dom också.. det ni. Hela världen förstod skor på den tiden..








Big nonos på gymmet

Big nonos på gymmet

◊ Vad är det med tanter och parfym? Sluta ta dö på din omgivning med grymt tunga parfymer!
◊ Blåa satin byxor har aldrig varit, är inte och kommer aldrig bli snyggt! Speciellt inte om dom stramar åt.
◊ På gymmet tränar man! Inte flörtar.
◊ Stöna. Behöver jag säga något mer?
◊ Hallå! Ta med en egen vattenflaska! Drick inte direkt ur kranen och absolut inte sätta läpparna runt om kranen. Gosh.


Tro det eller ej. Men detta är en helt vanlig dag på gymmet. Suck.



Kommer du ihåg..?

Kommer du ihåg..?

Flickorna från Excellence?


Eller flickorna från Popsie..?







Muskler vs Vågen

Muskler vs Vågen

Man har ju alltid hört att muskler väger mer än fett. Nu har jag tränat stenhårt i en och en halvmånad (jag började ju springa innan gymmet) och tyckte det var dags att ställa på mig vågen. Mycket riktigt. Jag har gått upp i vikt sedan jag började. Trots det kände jag mig smalare så jag tog fram måttbandet och mätte. Jag hade stenkoll på mina mtt innan och jaaaajjemen. Jag har tappat en hel del överallt! Mina armar och mage är det som plattat till sig ordentligt men även låren har tappat några cm. Så. Jag kom fram till att jag väger hellre mer och är fastare än slapp och vöger lite. Ohyes.
Vad väljer ni?

Btw så måste jag tacka för alla fina kommentarer ni ger mig hela tiden. Mestadels för headern. Tack! ♥
Kärlek


The Reader

The Reader

Jag är döööd! Idag blev det crossen i en timme följt av styrka i en timme. Himlans va skönt det är att svettas! Men det blir nog lite vila nu. Har tryckt i mig mackor och russin för att få lite energi men ögon måste ändå få vila känner jag!

På tal om något helt annat! Jag glömde nog att berätta om filmen vi såg på bio igår. The reader med underbara Kate Winslet får tummen upp! Riktigt bra och tårar föll faktiskt. Att den består mestadels av nakna människor är ju också ett härligt plus!




Kärlek


Ha-Begär

Ha-Begär

Det här med att vilja ha hela tiden alltså. Åh. Himlans va fint detta är! Klänningen är en guds gåva till kvinnor från asos. Bikinin är.. eh ja. Ni ser ju.. underbar och kommer från H&M.



Nu ska jag smörja in mig i massa lotion och se på sex and the city!
Kärlek







..

..

Nu vet jag vad jag vill.. Nu ska bara du få veta det också..


Btw så suger ni på att kommentera! Whats up with that?





Mr and Mrs Pratt

Mr and Mrs Pratt

Himla skiiiit! Åh. Hur lyckas en dushbag som Spencer att få en pärla som Heidi?! Nu är det i alla fall officiellt. Dom är man och fru..





Aint no sunshine

Aint no sunshine

Åh. Jag som hade värsta bilden av att jag skulle få vakna sent och gå ut oh lägga mig i solen. Neejdå. Det är super dåligt värder ute idag! Suck. Jaja. får väl gå och pyssla här hemma bara. Sen ikväll ska jag på bio med min favvo Bella.
Det är vi värda efter att jobbat hela natten igår.
Men man kanske ska börja med att äta frukost?.. Ja jag vaknade nyss..

Kärlek

A night in my pink heels

A night in my pink heels

Hej vänner!
Om en timme börjar jag jobba och jag har gjort typ noll. Så egentligen har jag lite bråttom men jag slänger upp lite bilder från igår innan jag springer iväg! Sikken lyckad kväll jag fick med mitt charmtroll Emma! Btw så hade jag mina skitassnygga skor på fötterna som kom igår! Dom är inte sköna men ooooojjj va fina!







Nu måste jag kila.
Kärlek



Dumbass!

Dumbass!

Alltså en del människor.. Åh.

Just nu sitter jag på pappa jobb precis jämte däckfirman som håller på att byta däcken på min bil. Muppen som ska göra bytet kommer ut ser ledsen ut och säger:

" Jag tog sönder en sak.. Så det kommer ta lite tid att byta däcken"
Jag frågar snällt.
"Aha okej, Vad tog du sönder? inte min bil hoppas jag höhö"
Puckot svarar:
"Ey joo. Du vet (här säger han något ord som bara puckon fattar men det hade med muttrar och skruvar att göra..?). Och nu måste jag leta efter en ny eller laga den. Såå.. öööhhhhhh kan du underhålla dig själv i typ en timme."

Sikken tur för dom att pappas jobb ligger precis brevid och att det finns internet här. Annars hade jag hoppat på honom och slått honom med muttergrejen som va sönder.

För att avsluta denna historia måste jag bara en gång säga.. DUMBASS!



Summer

Summer

Jag vet inte. Men idag har det varit en otrolig sommarkänsla inom mig hela dagen! Efter jag och Bellis kollat på en himla konstig film (Som alltid..?) så gick vi ut och nattade hennes hästar. Det var mörkt, vi va ute och hästar. Kan det bli mer sommar!?

Nu ska jag nog slänga ihop några mackor och sen sova gott! Massa saker att fixa imon med jue. Byta till sommardäck (ännu en sommargrej!), träna, färga håret och sen uuuuut! Och behöver jag nämna att det är LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN?!
Dont think so.

Kärlek


Toss and Turn

Toss and Turn

ÅH! herregud. nu sitter jag ner för första gången idag typ. Vaknade på tok för sent för att få i mig frulle imorse. Åkte direkt till jobbet och jobbade till ett. Efter det hade jag ett möte följt av mat på pappas restaurang. Sist men inte minst blev det träning för full rulle så ni kan ju förstå att jag är helt slut nu! Men än är inte flängandet slut. Måste fixa något att äta snart och sen blir det filmkväll hos min underbart fina Bella.

Har ni btw sett att bakgrunden på bloggen är ny? Ser ni den inte så tryck F5.

Maaaaaaat nu!
Kärlek


They call me the wild rose

They call me the wild rose

Det här är fiiint. Nu kommer alla pojkar som läser bloggen sucka men hallå. Det här är vackert och jag vill ha! Men nej. Nicole har shopping-vila. Det är här jag suckar...







Coffe and Buns

Coffe and Buns

Hej fina vänner!
Jag är nyss hemkommen från min vän Mims. Hon bjöd på kaffe och bullar idag! Himlans va länge sen jag fick hembakade, nygräddade bullar! Man var väl typ.. 5 år sist?

Hur som helst. Mina skor behagade inte att dyka upp idag. Så jag håller tummarna att dom kommer imon! Ni får självklart se dom så fort dom kommit på mina fötter. Frågan är bara hur jag ska hinna allt imon? Har tuusen grejer att fixa. Suck.

Vill ni btw veta något otroligt? Jag har inte spenderat ett enda öre på en hel vecka.
Det är fasen otroligt och nog.. historiskt?

Jag är så jäkla snäll så jag tänkte dela med mig av mina smålännings-tips!

♣ Ät inte ute!- Gå hungrig tills du kommer hem!
♣Lägg i friväxel i bilen så ofta du bara kan och rulla ner för alla backar!
♣Välj bort onördig saker såsom socialt liv och vänner.
♣Sitt hemma hela helgen eller jobba hela helgen!- Oj va pengar man sparar!


Jag kanske sabbade allt med att köpa hem skorna igår iofs..? Men jag älskar 30dagars betalning! Mohaha.



Short

Short

Idag känns det som jag borde twitta istället för att blogga.

Tränat rumpan av mig i två och en halv timme.
Sovit
Desperate Housewifes

Myysdag!



Neverneverland

Neverneverland

Hope to see you there. Good Night


I'm a true believer








Happyhappy feet

Happyhappy feet

ÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH!!!! Så glad är jag nu! AAAAAAAAAAHHHH! Nu är dom på väg till mig!! Äntligen! Väntat i en månad och äntligen hade dom kommit in! Men bara i min stolek och endast några exemplar!
Hur kan jag ha sån tur? Men nu måste jag sluta shoppa skor! LYYYYCKA!



Dont smile

Dont smile

Vanligtvis skulle jag uppmuntra till leenden! Att möta ett glänsande vitt leende är ju grymt trevligt! Idag när jag gick ut ur jobblokalen mötte jag en kille. Han var himla söt och jag erkänner. Jag kollade.
Vi fick ögonkontakt och han log. Utan tänder!

Försök inte ragga genom att le om du är tandlös! Gud..



Snyggast i världen?

Snyggast i världen?

"Alltså den där jessica Alba är fasen den snyggaste i hela världen"
Den kläcker pojkvännen när vi sitter och kollar på film. Ja okej. hon är snygg. Men snyggast?.. Njea. Vad är det som gör henne snyggare än Jennifer Aniston? Eller Cameron Diaz? För dom är rätt okej dom med ju.

Så.. Vem tycker nicoliis är snyggast i världen? Jag kom på att jag är nog ganska tråkig jag också. Jag har alltid haft en grej för Jensen Ackles. Enda sen jag var tolv och han dök upp i våra bästa år. Och ja.. jag kollade på det då!
det jag vill komma fram till är.. Hur kan man ha bestämt vem man tycker är snyggast i hela världen när man bara får säga en kändis? Tänk om man tycker att gatuflickan i Inden är den vackraste då?Eller pizzabudet i Spanien?.. Hm..
Nee.. Dom glömmer man ju. Man får bara säga kändisar tydligen.. Nästa gång någon frågar mig vem som är snyggaste mannen på jorden funderar jag stark på att säga " Det måste nog vara den där byggnadsarbetaren i Norge!"






Kässt

Kässt

Oj va illa. Första inlägget kommer vid halva elva. I alla fall..

Idag har det varit mat och kortspel hos farmor. Efter det direkt hem och umgås med pojken. Nu har han åkt och jag sitter och kollar på "Och så kom Polly". Jennifer aniston är grym. Gud va jag älskar henne. Måste hon vara grymt snygg hela tiden? Måste fortsätta kolla nu..

Kärlek vänner!



Lördag

Lördag

Underbara dag! jag sov till 14 idag. Jag så behövde det. Halsen är fortfarande inte hundra.. inte alls faktiskt. Men allt de andra är borta. Huvudvärken och det dära. Idag blir det en vääldigt lugn idag. Ska nog ta tummen ur och städa lite. tvätta också maybe. Sen ikäll kommer Bella hit. Mysigt med film och gooodis!

Kärlek



BBS Nostalgi

BBS Nostalgi

ÅH! Någon mer än jag som känner grymt mycket barndomsminnen komma rusande tillbaka?!
Jag funderar på att klippa mig som Nick och dansa som pojkarna vid nästa utgång! 
Fina Childhood.










Hot n Cold

Hot n Cold

Ont i halsen, huvudvärk och snuva. Ni hittar mig hemma i soffan idag. Tyvärr utan pojken också. Suck.



Cheater

Cheater

Idag åkte jag inte till gymmet. Idag åkte jag hem, slängde mig i soffan och åt en kexchoklad! Jag fuskar idag. Men jag ska träna imon.. Jag lovar. Fyra gånger denna veckan är ju ändå riktigt bra!


MMmmmm



Get an extra boyfriend

Get an extra boyfriend

Jag visste väl att det fanns en anledning till att jag har en såkallad "extra insatt pojkvän" Min bästa vän Jonas har varit på tripp i Ner York och tänkte på mig! Rosa och kläder. Kan det bli mer rätt? Han är underbar. Hoppas bara inte min riktiga pojkvän ser grönt nu haha. Jag fick i alla fall en uuunderbar rop av Jonaponas. Men det känns sådär att lägga upp en bröstbild (som det lätt blir..?) Så ni får se halva mitt fejs och halva toppen. Det är liksom en bh med tyg fäst nertill.
Hallå. Älska färgen!

 



Majblomma

Majblomma

Jag har faktiskt alltid jagat iväg barnen som knackat på dörren och frågat om man vill köpa majblommor. Idag var första gången jag tänkte att kanske.. ja kanske ska man ha en blomma på bilen eller en pin i jackan. Därför sa jag faktiskt ja idag till barnen som fick sälja ett klistermärke till bilen och en pin till skinnjackan till mig. Ska bli himla kul att få dom sen!

Men varför säljer man bara blommor i Maj? varför inte i Juni? Eller November? I dont get it.

Nu ska jag vila huvudet mot kudden lite. Är helt slut efter dagens träning!
Kärlek



Gina Tricot är kärlek

Gina Tricot är kärlek



Jag är så kär. Oh va fiin den är! Just denna är strl 34 i färg hallonröd. 249 kronor på underbara Gina tricot.


Meet me in the dream

Meet me in the dream

Nu säger bloggen godnatt! Vi ses imon mina fina läsare!


Nicoliis aka Ego








Måndag fast Söndag

Måndag fast Söndag

Underbar dag jag haft idag! Mötte upp min fina vän Jonna och tränade. Så himla skönt efter att bara ätit i tre dagar!
Efter det tog vi en välförtjänt fika. Kyckling macka är gott!

När jag kom hem kände jag mig helt rastlös så nu har jag slingat håret också. "Du gör ju inget annat" säger far min och jag börjar hålla med. Eftersom jag är så himla mörk egentligen så syns det ju så fort. Jag börjar tröttna. Men det ljusa får stanna över sommaren i alla fall. Sen blir jag nog mörkhårig igen.

Nu känner jag att magen börjar kurra igen. Himla behov hela tiden.Jaja. Mot köket!
Kärlek


Here they come..

Here they come..

När jag kollade närmare på bilderna från igår så är det egentligen bara två som går att lägga upp på bloggen. Men så kom jag ihåg att jag lovat er video från helgen. Jag upptäckte videofunktionen på min telefon. Kvaliten kan man väl prata om men lite kul tyckte ni väl ändå att det är..?




Kärlek




Tanline

Tanline

Hej bloggen!
Idag är det en underbar dag ute! Jag har suttit ute i nästan en timme och solat nu! Gosh va färg man får! jag önskar att jag kunde visa men linjen är nog liite för nära privata delar haha. Mätaren visar 29 grader i solen i lä just nu!


Nicoliis i solen


Hur som helst.. Igår var jag ju ute med flickorna efter en supermysig påskmiddag.Ooj va folk det var ute! Fullt överallt.
Tacka gud för snälla människor som fixar in en ändå. Vi hamnade tillslut på Sliver och hade en hejdundans kul kväll.
Jag tog lite bilder som ni får se sen.


Nu måste jag nog in i skuggan ett tag!
Tack btw för alla fina kommentarer i förra inlägget. Ni är guld.
Kärlek



"Är du hon som bloggar?"

"Är du hon som bloggar?"

Hej finaste!
Påååskafton! Det är väl banne mej en underbar helg eller? Massa ledighet, massa godis och massa fest. Igår var dag nummer två av tre som vi flickor gick ut och festade loss. Det är himla märkligt när folk som jag aldrig träffat innan läser bloggen och vet väldigt mycket mer om mig än vad jag kanske vill. Jaja. Jag bjuder väl på det då. Igår var jag också väldigt duktig på att ta bilder! Så här kommer dom!..





Vi kallas oss btw klyftorna.


Dessutom hamnade vi på bild i Fredags när vi hängde på Centan. Som vi nu faktiskt börjar bli för gammla för.. Suck.




Nu blir det påskmat! Mumma!
Kärlek




Talk

Talk



..Jag ljög i sanningens ögonblick..





Jag vet inte.




The Hills season 5

The Hills season 5

Herreeeegud! Jag dör. Finns det något bättre än The Hills? nejnej. Ingen har väl missat att säsong 5 precis kört igång! Oj vilka två avsnitt som släppts. Bråk, tårar och tvivel. Har du missat avsnitten så spana in MTV nu!









Screw you

Screw you

Påsken närmar sig och på Lördag ska jag på tjejmiddag med mina närmsta vänner. Jag har klurat lite på outfiten och hår. Idag så kom jag på att lockigt hår är ju väldigt fint. Jag är lockig egentligen men inte sånna där fina hollywood-lockar som man strävar efter. Jag har hört många som lockat med plattången och eftersom jag plattat håret i tio år så tänkte jag prova att locka det med plattång. Det var ju faktiskt himla lätt. Bara att rulla med plattången samtidigt som man drar ut mot topparna jue. Gud så fint det blev. Såhär ska jag absolut se ut på Lördag!












Från samma båt till HV71

Från samma båt till HV71

Gud va konstigt. Jag stod ute i köket och gjorde varma mackor då jag tänkte, Nee jag ska banne mej kolla på hockeyn ikväll. Jag som aldrig kollar på hockey eller ens bryr mig om hur det egentligen går för dom. När jag precis satt mig hörde jag ett bekant namn på tv. Det visar sig att en av lagspelarna är en gammal klasskompis till mig från högstadiet.

Det som är mest otroligt är att killen spenderade dagen i ända åt att säga. Jag behöver inte plugga. Jag ska spela hockey. Han va klassens snygging och vi visste nog alla innest inne att han skulle lyckas.

Vi satt brevid varandra i klassrummet, Han var killen på klasslistana under mig. Vi satt i samma båt, eller åtminstonde i samma rum i tre år. Men nu... nu är han A-lagspelare i HV71 och jag är servitris..

Är det något att komma med att pojkvännen är en klüft? Kusin med Karolina Klüft.. Njea.

Tji fick jag för att jag pluggade och inte spelade hockey..


Workout

Workout

Hej pärlor!

Kom ganska nyss hem från gymmet. Himlans va skönt det är att ta i och svettas! Efteråt känns det som någon kramat ur en allt äckligt som kroppen höll inne. Nu sitter jag och kollar på Top Model och njuuuter. Lillebror min kom hem med godis också så jag ska erkänna. Jag tog några bitar. Det borde jag få unna mig!

nej.. nu ska jag nog lägga ner huvudet och vila lite. Jag är helt slut efter en och en halv timmes råträning.

Kärlek




Sneakpeak

Sneakpeak

Hej vänner! Idag har jag inte hunnit blogga alls. Först blev det jobb följt av gym. Efter det rusade jag och Jonna hem till henne där jag fick stå modell. Hon ska utbilda sig till MUA och gjorde därför all sminkning. Jag gjorde det jag gör bäst..
dvs håller tyst och posar. Resultatet ser ni här..














har jag nömt att jag är kär?

Har jag nämnt att jag är kär?



I ett par skor såklart. Oj va ni ska bli mina i Maj när ni kommer in på lager igen!




I'm sick of beeing followed by you

I'm sick of beeing followed by you

Himla va illa. Jag lyckades bara ta tre bilder under hela kvällen igår. Jaja. Dom får ni i alla fall se. Vi hade ju drink kväll därav den sista bilden. Jag drack mest rosa saker som smakade hallon. Hey.. Man ska ju stanna vid saker man tycker om right..




Innehöll 4 cl absolut hallon. Sprite, Xcider bright och toppa med färska hallon.



Ni kommer inte tro mig..

Ni kommer inte tro mig..

Därför visar jag er..




Det är sjukt varmt på min bakgård idag! Jag ligger i minishorts och topp endas och solar på studsmattant! Sola är underbart. Vem kunde tro att sommaren skulle titta fram redan i april? Men jag klagar inte. Det är såhär jag trivs bäst! Ja jag är osminkad. Så slipper ni fråga det också.


Kate Winslet

Kate Winslet

Idag när jag kom hem från gymmet så låg underbara ELLE och väntade på mig. På omslaget stod vackra Kate och jag insåg hur jag vill se ut hela sommaren. Ljusa slingor i det ruffsiga håret, markerande ögon och bryn. Hon är urtypen av looken jag söker. Hon är grymt snygg helt enkelt..












CupCakes

CupCakes

Oh gosh!
Jag känner stort ha-begär! Läppbalsam i små söta "cupcakes". Geeee mig. Kanske får några komma hem till mig. Dom är inte alls dyra jue. 29 kronor styck plus frakt. Tåls att tänka på.
Speciellt när dom heter saker som rasberry cream tart..











Victoria Secret

Victoria Secret

Ihh! Lycklig! Pojken kommer hem med en stooor påse från VS som innehöll en parfym, en lotion och underkläder!






Baaaaaaaaaaaaaaby

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaby

Förlååt! Jag vet. Himla illa. Bloggen lider lite just nu. Igår hann jag verkligen inte skriva något alls. Jobbade, tränade och sen jobbade igen. Idag har det varit jobb och ikväll ska jag äntligen få träffa baby! Han är hemma! ÅH va jag längtat!

Men jag ber ändå om förlåtelse. Jag ska bli bättre. Ska.

Som sagt. ikväll kommer jag få träffa pojken min för första gången på 6 veckor. Han har ju varit i Miami och blivit brun. Jag hoppas han blivit tjock så jag slipper känna mig så blek och äcklig brevid honom haha. Neeejdå. Skämt och sido så ska det bli wonderful.

Hoppas ni också får en mysig kväll.
Kärlek


Kiss me on my rasberry lips

Kiss me on my rassberry lips





Leta efter vackrare bilder?! Nej. Jag tror inte att det finns. Idag hittade jag också bilden som jag ska tvinga min mamma att måla upp i tavelstolek! Jag är sjukt svag för läppar. det är det vackraste som finns och portarna till själen, Right?


Wonderful!





RSS 2.0