To have and to hold

To have and to hold

Hej bloggen! Nyss hemkommen från stan. Jag gör ju inget annat nu än att springa på stan.Jag har hjälpt mamma välja ut en brudtärneklänning nämligen. I november gifter sig min moster. Så ledsen att jag missar det men på tiden kanske efter att varit med sin kille i 25 år! Vi hittade en superfin klänning till kanonpris. Dessutom hittade jag solskydd till läpparna och lite smått och gott som kommer få hänga med mig på måndag, när vi åker till thailand. Märkligt att tänka att om en vecka ligger jag och solar i thailand, om en månad solar vi i Australien och två ligger på stranden i Malaysia. Ohyes.
Nu ska jag börja göra mig iordning. Ska ut och äta med Emma. Vi får se om hon vågar testa sushi. Jag ska i alla fall ha det!

P.S. Glöm för fasen inte att gratta mig imon när jag fyller 20!

Kärlek.

Love comes easy..

Love comes easy..

Ojoj. Dålig update idag. Men kolla, jag hinner fortfarande skriva innan tolv! Jag har haft tusen saker att göra idag. Verkligen inte hunnit att blogga ju. Mycket som ska fixas nu sista veckan. Imon måste jag återigen ut och leta saker. Himla skit att det inte finns en affär i stan som har allt man kan tänka sig. I alla fall så har ni missat otroligt mycket nytt jag shoppat. Iofs är väl det mesta till resan. Sånna där trista saker liksom. Men jag kan bjuda på min nya kärlek. Det gör nästan ont i hjärtat när jag tänker på att jag bara kommer hinna använda dom en endaste gång innan vi åker.. Suck.


Nicoliis fina skor och en apoteketpåse med alla skit tabletter man ska ha med sig utomlands.


Söndag

Söndag

Ohja. Idag är det Söndag. Nästa Söndag springer tre yra flickor runt i sina hus och panikpackar. Jag har redan börjat småpacka men vet att jag kommer hitta på massa knas i slutet som måste med. Försöker packa så lite som möjligt. Vem vill bära runt på hela sin garderob liksom? Nejnej. Jag känner mig faktiskt väldigt lugn inför reasn än så länge.
Det som kommer bli det stora problemet är hur fasen jag ska överleva utan saltlakris i tre månader? Gah. Varför har dom aldrig det i andra länder? Himla puckon! Dom förstår inte vad dom missar!
Men bara för att det är en vecka kvar tills vi åker betyder inte det att bloggen blir händelselös i en vecka. Ohnej.
Här har ni den närmsta veckan!

Måndag: In till jobbet en snabbis samt springa massa ärrenden
Tisdag: No idea
Onsdag: Nicoliis fyller 20. Flickorna kommer över på födelsedagsmiddag
Torsdag: No idea
Fredag: Umgås med familj
Lördag: Stora avskedsfesten
Söndag: Vara bakfull och packa det sista
Måndag: Vara på stationen på morgonen redo att åka iväg. Vi mot stora vida världen!


Oj, va mycket det ser ut! Inte så mycket som det ser ut. I promies!








Födelsedagsfest

Födelsedagsfest


Nicole& Pappa | Linda visar sitt riktiga jag.

Birthday girl





Hipp hipp hurra

Hipp hipp hurra

På onsdag fyller lilla jag år. Därför har vi kalas denna helgen. Idag kommer hela släkten hit och ger mig paket! Jag vet att jag är 20 nu och vuxen. Men jag är barnsligt förtjust i paket! Hihi. Har iofs inte önskat mig mer än saker till resan i år. Men kul det också ju. Jag borde kanske hjälpa mamma och städa upp här hemma nu. Snart kommer ju folket.. ja det ska jag nog göra. Vi hörs senare vännerna mina.
Kärlek.


Presentregn

Presentregn

Nu börjar officiellt firandet! Jag fyller 20 år om några dagar och nu börjar presenterna trilla in. I like it! Har dessutom hunnit med att shoppa lite redan. Och lönen är inne på kontot. Har jag nämt att detta är en grym helg? Juste, jobbar min sista dag imon med. Riktigt grym helg?!



Efterlysning

Efterlysning

Tydligen är inte denna låten Brittans. Hon har ju avsagt sig den. Men jag måste ha den! Låt mig upprepa.. jag MÅSTE ha den. Därför efterlyser jag den nu i mp3 format! Vem är människan som sjunger den?! Och varför släppa en så jävla grymt bra låt i Britneys namn? Och vart i helvete kan jag hämta den nånstans? Hm..
Att det är Laze & Royal som är boysen bakom låten har jag listat ut. Men tjejen? Gah.


Candy from strangers.








Nästa land blir..

Nästa land blir..


                         Brasilen 04                                                     Spanien 06

                     London 07                                              Mauritius 08

Jag är helt säker på att nästa resa blir den bästa. Tyvärr hittade jag ingen från tidigare resor. Tex Thailand och Grekland. Men dessa fyra få duga. Ser ni btw hur liten jag ser ut 06?! Fucking hot är vad det är!



Karma

Karma?

Otroligt dålig va filmen. Bara så ni vet! Just nu sitter jag och funderar på vad gudarna har emot mig. Vi ska åka iväg på resan som kostar en hel del om en och en halv vecka. Och de senaste fem dagarna så har min bil, min dator och min tv gått sönder. Sikken jävla tur att jag köpte min lilla datorn för ett tag sen. Annars hade jag fått panik nu. Men sånt är livet.
Tänker jag laga tvn? Nee. Bry mig att min stationära dator är sönder? Nej inte direkt. Och sist men inte minst.. Tänker jag betala pappa för reperationerna på bilen? Kanske när jag blir gammal..

Till person nummer ett. Förlåt om jag sårat!
Till person nummer två. V Ä X U P P !


Over&Out


Movies

Movies

Det är bio som står på schemat ikväll. Men innan dess måste jag tyvärr tvätta och vika kläder. Hur kommer det sig att det är så kul att shoppa massa kläder men så otroligt trist att ta hand om dom? Hm..


Jag kommer skita ner mig i biosalongen!!



Klockan är tre

Klockan är tre

Jag är fortfarande vaken och kan verkligen inte sova. En enda dag i veckan jobbar man natt men sen är alla andra nätter förstörda. Jag ligger här och funderar på resan faktiskt. Det är bara 13 dagar kvar och jag måste snart börja inhandla alla saker jag behöver. Öronproppar, nässpray och andra saker man kommer behöva när man delar rum med två flickor till. Plus att jag allid är beroende av nässpray. Kom att tänka på att imon är min sista vecka på jobbet. Min sista Måndag. På Fredag klockan två är jag officiellt arbetslös. Det känns lite scary faktiskt! Det närmsta två veckor kommer bli de bästa någonsing. Kan det inte bli Lördag nu så det roliga kan börja?! Jag är så underbart lyckligt lottad som vid 20 års ålder kan åka iväg med två av mina bästa vänner till tre av mina drömresemål. Att vi är borta i tre månader gör ju inte heller saken fy skam..



Ett inlägg jag skrev inatt som jag ser nu inte blev publiserat. Så då får ni det nu. Idag är jag lite mindre glad. Sjukt trött eftersom jag somnade vid 5 inatt. Men hem och sova vid två tänkte jag.. neeeedå. Måste jobba kvällen också. Suck. Men eftersom det som sagt är min sista vecka nu s slaggar jag efter lite på jobbet. Jag menar.. måste man verkligen putsa allt skinande rent i restaurangen? Hm..


Like me

Like me

Det sägs att imitation är den finaste komplimang man kan få. Därför gillar vi denna låten just nu.
"It aint easy being me baby. So keep on watching.."
 
 










I vilket jobb får man slå gästerna?!

I vilket jobb får man slå gästerna?!

Allvarligt. Tur att ikväll var sista gången jag jobbade natt på bröllop. Hade det inte varit det hade jag ändå sagt upp mig efter ikväll! Jobbigaste natten på länge! Blev ju inte bättre av att folk stod och bokstavligt talat skrek åt oss alla i personalen och klagade på allt. Jag hatar gubbar över 50. Jag gör faktiskt det! I alla fall alla som har en pinne uppstoppat i röven.
För det hade verkligen dom här svinen..

Och den jävel som kallar mig "Lilla flickan" en gång till ska jag fanemej slå ihjäl!
Nu ska en jag sova och hoppas att jag vaknar upp lite gladare än jag är just nu.
Natti.


Märkligt

Märkligt

Mycket märkligt att en kväll kan bli så lyckad trots att man är spiknykter. Länge sen jag kände mig hög på livet och skrattade så mycket! Människor som hänger efter bussar, killar som vi gillar och dissiga blickar is the shit. En kul kväll med en bra avslutning!

Thanks bebis Bella. Älskar dig


19 september & lite damp

19 September & lite damp

Idag slog det mig. Herregud! Om två veckor så åker vi. Hur sinnes är inte det då? Jag visste ju att det var nära men inte förräns jag hörde på radion hur få dagar det var kvar till Oktober så fattade jag. Två veckor?! Hallå. Jag kommer ju vara borta i tre månader. Gud va jag kommer sakna familjen! Måste verkligen se till att spendera så mycket tid jag bara kan med dom nu. Förstår ni?.. Vi har planerat och sparat inför denna resan i ett år.. och nu är det bara två veckor kvar! TVÅ!



Notbook

Notebook

Jobbigaste, underbaraste och vackraste filmen som någonsing skapats av människan. Utan tvekan favoritfilmen. Jag har aldrig någonsing gråtit så mycket att jag knappt kan andas. Men det gör jag av denna filmen. Jag tror den tom var bättre denna gången än första..

Jag vill med hitta kärlek som man inte kan leva utan. Kärlek som man aldrig kommer över....








Farväl-klänningen

Farväl-klänningen

Min kärlek är här. Den sitter helt perfekt och jag är toppen nöjd! tanken är att jag ska ha på mig den på festen med alla vännerna. Antagligen blir det med något tjockare strumpbyxor under. Lite kallt med bara ben i oktober. Dont you think?


Finfint




Fullhjärtat

Fullhjärtat

Ny header för nu är det nya tider. Bilden är på en strand i Thailand. Maybe sitter vi där om en månad. Ihh. Det är nu officellt 18 dagar kvar och vi börjar inse att oj, Vi måste ju önska oss julklappar typ nu. Vi kommer ju hem tre dagar innan julafton så då finns det ingen tid att shoppa klappar. Så familj och vänner, Ni måste säga till oss vad ni önskar er så shoppar vi loss i Thai, Aust eller Mal.

Här har ni en sneak peek på vad som väntar oss i Asien. Detta är filmat från Pangkor Beach i Malaysia.
Enjoy och bli avis!


Klipp taget från youtube.com








Bloggen tar en ny riktning

Bloggen tar en ny riktning

Som ni kanske förstår så kommer bloggen mest att handla om resan jag och två vänner ska göra om 19 dagar den närmsta tiden. Men ni glömmer väl inte att fortsätta läsa fast att jag är i andra länder?! Nejnej, ni förstår.. jag kommer att skriva så mycket jag kan om vad vi gör och hur vi tar oss runt. De tre veckorna som är kvar så kommer det skrivas en hel del om resan så ni kommer vänja er I think. Det är nämligen många bollar i luften att hålla reda på! Och jag har inte varit såhär lycklig och förväntansfull sen vi gick på bal och tog studenten. Detta är mitt år!

26 september- Jobbar min sista dag på jobbet

27 september- Släkt kommer och firar att jag fyller 20 år

1 oktober- Jag fyller 20

4 oktober- Avskedsfest för vänner samt pappa fyller 42 år

6 oktober- Vi åker till Thailand-Australien & Malaysia i tre månader

20 December- Landar på Arlanda i Sverige




Hotellet

Hotellet

Flickor, vi har ju pratat om att boka ett hotell första dagen vi kommer ner till bangkok. Emma, jag har redan pratat med elli om det och hon gillade idéen att vi redan har ett hotell bokat när vi kommer ner. Fick detta hotell rekommenderat. Det kostar 200 kronor för oss alla tre att bo VIP. 150 för ett vanligt rum med tre sängar. Pool på taket. Gå in och kolla! jag säger att vi tar det! Lätt!

http://www.khaosanby.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=38

Känt som ett av Bangkoks bästa hotell. vad tycker ni?



På tiden

På tiden

Eftersom det var 16 timmar sen jag bloggade sist enligt blogg.se så är det väl på tiden att jag bloggar lite igen va? Jag sitter just nu på bilverkstaden och väntar på att mitt hjärta ska bli klar. Dom byter massa delar på henne. Himla surt och antar att det kommer bli dyrt också. Men sånt är livet.. Surt och dyrt haha. Men då rullar hon ju i alla fall bra sen.
Vi hörs lite senare vännerna mina.
Kärlek



D u ä r f a l s k ! -"Vännen"



Hemma

Hemma

Nyss hemkommen från fika med Max. Vi måste sluta gå ut och äta massa gott snart. Jag håller på att bli fet! haha. Men det är alltid lika mysigt. Hoppas du kom hem ordentligt pluttis.Nu tänkte jag gå och ta en varm dusch, smörja in mig coh sen kolla på tv eller film. En riktig mykväll med andra ord. Jag har nämligen varit sjuk trött idag. Sovit illa och jobbat samt sprungit ärrenden. Ushamig. Jag är så trött på att ha massa saker att göra. Därför jag flyr iväg snart.. Gud! Kan det inte bli den 6 oktober snart?!

Tack, jag är smickrad.. Men sluta.








Asos.com

Asos.com

Jag är kär. På tiden att denna underbara sak är på väg hem till mig. Eftersom den var på rea så slog jag äntligen till. Banne mej vilket bra val jag gjorde! Linnet var ett "hey-visst-vill-du-ha-mig-också-köp?!" Loving it.










Helgen

Helgen

Hej alla vänner. förlåt för en otroligt dålig update i helgen. Jag har varit en väldigt upptagen kvinna de senast dagarna. Mn ni ska få en liten sammanfattning.

Helgens roligaste: Mamma får bensinstopp och Nicole måste rädda henne.
Helgen mysigaste: Nicole och Max går på bio.
Helgens värsta: Nicoles bil tappar sitt avgasrör.
Helgens sorligaste: Ellinor är ledsen och då är Nicole ledsen
Helgens märkligaste: Kärleksförklaringar
Helgens jobbigaste: Tjejen som ska ta över mitt jobb vill sluta. Tönt.
Helgens läskigaste: Köra hem från jobbet i skövde klockan 4 på natten.
Helgens bästa: Sova hela Söndagen

Där har ni helgen. Jag har hunnit en hel del dessa tre dagar. En del mindre kul än andra. Nu måste jag äta något. vaknade nyss och dör typ av hunger.
Kärlek



Jag är inte här..

Jag är inte här..

Ne, för jag är på bio med Maxen










4 oktober

4 oktober

Den 4 oktober så bjuder vi in de flesta vi känner (som förtjänar att få komma) till avskedsfest. Kom, bli full och ha jävligt kul vettja! Vet du vad jag heter i efternamn så anse dig själv som inbjuden! Kom ihåg att jag fyller 20 år tre dagar innan festen och förväntar mig därför massor av paket. Inget paket likamed ej välkommen! Haha












AAHH!! LYCKAA!

AAHH!! LYCKAA!

Jag tror inte riktigt ni förstår glädjen man känner när man loggar in på mtv.com och inser att man missat två avsnitt av "The Hills". Sjukt va bra det är nu. Fjärde säsongen och bästa ever! Och just nu håller jag på att dö. Efter varje avsnitt visar dom ju en vad-som-kommer-att-hända-nästa-gång snutt. Kommer Lauren och Heidi äntligen bli vänner igen?! Ah! Dom var ju världens bästa vänner! Get over it and make up!

 Lauren och Heidi säsong 1& 2 Lauren & Heidi nu. Förändrade?





Himla dålig film!

Himla dålig film!

Bra story, Riktigt bra skådespelare, otroligt dåligt slut. Att lämna alla trådra fria och inte knyta ihop påsen i slutet är det värsta jag vet! Nej, dålig och meningslös film.




Some days I'm a super bitch

Some days I'm a super bitch


Christina Aguilera - Keeps getting Better








Övernaturliga fenomen

Övernaturliga fenomen

Sitter just nu och kollar på "mannen som talar med andar". Om detta nu är verkligt så är det ju hur coolt som helst! Tänk att kunna prata med ens nära och kära som dött. Då behöver man ju aldrig riktigt sörja dom eftersom man alltid skulle kunna prata med dom. Eller är allt uppgjort? Eller så kanske det tom är så att publiken tror helt och fullt på det mannen säger men att han gissar sig till svaren genom psykologi?
Jag har själv alltid trott på på spöken och andevärlden. Mycket som hänt som man inte kan förklara med något annat än övernaturliga fenomen. Däremot tror jag att en del folk kanske är lite väl vidskepliga..
Vad tror du på?


James Van Praag
Mannen som talar med andar


Friends

Friends

Idag är en sån där bra vänner-dag. Jag hinner träffa de flesta av mina vänner utan att stressa. Efter jobbet fick jag en liten pratstund med Bella. Efter det direkt till Mimmi och tjajade över en bit kladdkaka. Nu sitter jag och väntar på att Emmis ska komma och vi ska se på film. Ja, vi borde sluta sitta still och röra på våra feta arslen jag vet. Men jag tänkte att jag ska svettas bort allt fett i Thailand! Gud va jag är smart. Jag borde få pris eller nått!
Nu ska jag läsa lite mode tidning innan hon tittar in.
Kärlek.


Nicole drömmer..

Nicole drömmer..

Första dagen på veckan. Det är det idag. Idag var också första dagen på jobbet med tjejen som ska ta över mitt jobb.
Cool som jag är så lär jag henne allt hon måste veta för att klara jobbet. Oj va märkligt det känns att jag bara har tre veckor kvar på jobbet. Tre veckor till av vardag och tre veckor kvar att moppa och städa det där förbannade golvet!
Men underbat märkligt! Jag ska ut och resa. Jag ska ut och leva livet i tre månader. Allt som är jobbigt och grått lämnar jag i Sverige. Förstår ni att det är lite mer än 20 dagar kvar tills jag ligger på Patong Beach och solar i 38 grader?!..



Nyaste

Nyaste

Har jag nämt att jag är en naturbegåvning när det gäller att posa? Och bror när det gäller att fota!





Vi gör det vi gör bäst!

Vi gör det vi gör bäst!

Egopics! Här har ni bilder från kvällen igår.



VARNING! kvällens mest barnförbjudna bild!




ops..

Ops..

God morgon allihop! För ja.. jag ligger nu i sängen nyvaken med datorn haha. Max kommer slå ihjäl mig haha. Ikväll blir det utgång med flickorna. Ska bli himla kul! Så jag antar att jag ganska snart måste gå upp och göra mig redo.
Emmis.. hämtar du mig vid sju??

Ops nu kom kusinerna och knackade på dörren. Då ska man väl upp och umgås. suck haha. Vi hörs senare ikväll.
Kärlek.


Fredag

Fredag

God förmiddag! Idag är nicole på bra humör. Det är ju faktiskt fredag. Sånt gillar vi. Ledig hela helgen också. Imon är sista gången vi flickor kommer kunna gå ut innan resan. sen är vi uppbokade varje helg i en månad. Suck. Men ikväll blir det att vara hemma och mysa. Någon mer än jag som är konstant trött? Himla jobbigt. Men det är nog för att det verkligen känns som höst nu. Träden är redan gula och man måste ha på sig höstjackan för att inte dö av kyla. Jaja. dags att göra lite nytta.


Everybody is doing it..


Everybody is doing it..

My mama once told me I should pick the boy that kissed me on the hand.
My Mama once told me I should pick the boy that hugs me.
My mama once told me I should pick the boy that says "I love you"

Why dont you do thoose things?..



Playa

Playa


Orginal



Jag älskar den första. Riktigt jäkla ball!






Grattis faster

Grattis faster

Idag är det den 3 september.Det innebär att min söta faster fyller 24 år idag. Så strax är det dax för mig att hoppa in i duschen. Vi ska nämligen ner till Restaurangen och fira henne där. oh Pannacotta. Gud va jag ska äta panacotta. Ni som inte vet vad det är eller aldrig smakat.. Ni har missat världens godaste efterätt ever!

Måste sticka.
Kärlek

En bild säger tusen ord..

En bild säger tusen ord..


Copyright








Jisses..

Jisses..

..va jag svettas! Och nej jag är inte bara svettig utan någon anledning. Jag har precis tagit mig runt 6 km rundan! Visst, skit bra att jag orkade springa hela.. Men oj va jobbigt det var! Märks att man tappar sin kondition så otroligt snabbt. Jag måste börja skärpa till mig med träningen och kost. Rätt intressant också att de flesta av er gillade den smala tjejen i inlägget under. Smalt är väl lika med snyggt då antar jag. Men det kanske finns något mellanting..?

Kärlek



(Ps. Någon mer som inte kan lägga in redan uppladdade bilder i sina inlägg..? Hm?!)

Tider förändras

Tider förändras

Sexigt år 1958                                                                              Sexigt år 2008


Vad föredrar du?









1 September 2008

1 September 2008

God förmiddag bloggen! Idag är det första dagen på första höstmånaden. Den enda höstmånaden för våran del. Det är 25 arbetsdagar kvar och 35 allt som allt tills vi åker iväg på den stora resan. Ih va nära det är nu! Så idag är det dags att åka och ta spruta i armen igen. Nummer två av tre. Nee, dags att återgå till jobbet. Jag har bara 25 gånger kvar att diska nu då ;) haha.
Kärlek

RSS 2.0