Vietnamn nästa

Vietnamn näst

Ah gosh va jag flänger runt hela tiden. jag har knappt hunnit komma hem och andas ut så ska jag ut och fara igen. Imon är det i alla fall dags för ännu en resa. Vietnamn. Ska bli otroligt skönt att komma bort igen. Kanske lite dum tid men va fasen.. jag ska ju till solen! Så vi hörs om några dagar när jag kommit ner. Eller om jag kanske ska ta en hel bloggfri resa. Beror lite på hur jag känner. Men i alla fall. Vi hörs nästa gång vi hörs haha!

Kärlek mina vänner och gott nytt år vad ni nu än ska göra!











Hej, Jag är Britney Spears bruna lillasyster

Hej, Jag är Britney Spears bruna lillasyster

Något som jag kanske glömt att säga är att under resans gång så var det en hel del människor som sa till mig att jag påminnde om Brittan. Haha tänkte Nicole och skojade bort det med: jaa, det är nog våra blonda hår som är så lika.
Svaren jag fick tillbaka var: Nee okej.. färgerna stämmer inte men hon har faktiskt haft brunt hår.

Igår kom mammas vänninna hit med sin lilla pojk och fikade. Efter ett tag säger hon.
- Ah vet du Nicole, Såg en dokumentär med Britney Spears och det var grymt likt dig!
Det är väl typ person nummer 29 som har sagt det nu. Visst, hon är väl hot och jag är gärna lik henne. Men själv ser jag absolut ingen likhet alls.. Vad tycker du?


You be the boss.

Nej, tillbaka till packningen. Vietnamn imon juu. Solen here I come.. again!


Jag vet..

Jag vet..

Att det är grymt sent just nu. Jag vet att jag egentligen så borde sova. Men det är för mycket tankar i huvudet just nu. Men mest av allt så är jag vaken pga The Hills säsong 4. Under resan missade jag nästan hela säsongen. Det farliga med The hills är att när man väl börjat titta så kan man inte sluta. Nu har jag stäck-kollat på hela säsongen och herregud.. Jag tror inte jag kommer klara av att vänta ända till våren på en ny säsong. Gah.

"A friend is someone you always put your trust in, and if you dont feel the trust,
maybe you shouldn't know that friend.."


Tåls att tänka på..







Otroligt lyckat!

Otroligt lyckat!

Woow! Jag är så impad av kvällen igår!
Först möttes vi flickor upp hemma i Emmas lägenhet och åt en super smarrig middag. Mästerkocken Emma! Så mycket har vi inte tjötat på läänge. Efter det begav vi oss till underbara Sliver. Grymt kul med folk som är frammåt och kommer fram och hälsar. Mycket bra. Vi spenderade faktiskt hela kvällen där tills det var dags att äta nattamat, dvs pizza. hihi.

Tack flickor för en underbart fin kväll.
Vi betalar priset för det nu men oj va det var värt det haha.

Nu blir det bio, Australia! (Bara för att vi diggar landet!)



Mina fina flickor. Vart tog de fina pojkarna vägen?


Att se fram emot

Att se fram emot

Äntligen! Imon är det Lördag natt och vi flickor ska äntlign träffas allihop och gå ut! Wey. Lilla Emma har ju fyllt år och det ska banne mej firas! Jag är såå redo att ha roligt igen. Gud va jag längtar tillbaka till allt det roliga i Thailand. Suck, Jag menar.. Hur många flickor saknar Olof Mellbergs lillebror och hans skumpa?!Upp med en hand!
Min är uppe i skyn ialla fall..!
Jon och Fredde.. Ni är i våra hjärtan. Och Fille min baby.. Jag älskar dig. Punkt!

Ska iallafall bli grymt kul att se er igen flickor. Innan jag sticker iväg till solen igen. Jag längtar otroligt!

Just nu sitter jag i Götet hos familj. Ska åka ganska tidigt imon så jag ginner allt som ska fixas innan kvällen.
Synd att vi inte hann synas Idapida.

Och Emma.. tatuering snart! iih



För mycket snack, för lite verkstad från din sida
.
Jag vet att jag gjorde fel.. Jag vet att jag behandlade dig sjukt illa. Jag var inte redo. Men jag känner mig redo nu..Smsa!


Jag är brutalt ärlig om du frågar..












Julafton

Julafton

Japp, Idag är det ju den dära dagen. Som vi alla väntat på i en hel månad eller kanske mer. Julafton. jag har ingen julkänsla alls men att öppna paket är jag bra på haha. i julstrumpan låg ett solstift från tomten. Märkligt att han visste att vi snart ska till Vietnamn!? Men I like. Klänning från Malaysia är på och snart åker sminket på. man ska ju vara fin för Kalle Anka.
Ska försöka knäppa några bilder så ni får se allt mysigt som händer i gbg. God jul på er mina vänner!!

Extra många julkramar till mina flickor som förmodligen myser med sina lussekatter (som vi tjatat efter!) just nu.
Kärlek



Tur för er..

Tur för er..

..att jag inte är trött och orkar lägga upp bilder.      J A G V I L L T I L L B A K A ! !














Btw.. Grattis min fina Emma till 20 år idag.

Tack gode gud

Tack gode gud

Hej bloggen. Just nu sitter jag hemma i mitt egna rum efter att ha sovit en hel natt i min egna säng. Mycket märklig känsla att vakna i sitt egna hem efter att varit borta så länge. Jag glömmer nästan bort att skriva med åäö haha.

Dagen kommer gå till att packa upp alla saker som jag släpat med mig från resan. Efter det blir det städning. Wow vilken himla kul dag! Igårkväll kom släkten och hälsade mig välkommen hem. Mysig kväll med bildvisning och mycket tankar kom tillbaka.
Gud va jag saknar er flickor och värmen redan nu!

Jag ska försöka hinna lägga upp massa bilder från resan.. Men jag vet inte om jag orkar det idag faktiskt. Klappar ska ju slås in och mycket som ska fixas. Jag har namligen inte så många dagar på mig att fixa allt som måste fixas.
Den 31 Dec aker jag iväg igen till Vietnamn. Denna gången med familjen. Tack gode gud för det. Kylan tar redan dö pa mig här hemma! Då får ni läsa om ännu ett land i värmen. Men innan dess är det ju julafton och grejs.

Nu måste jag fortsätta städa.
Later babes.


Minnen i form av bilder

Minnen i form av bilder

Jag lovade ju att skriva ett sista inlagg som skulle vara proppat med bilder. jag haller alltid vad jag lovat. Det senaste vi gjort pa resan har varit bla en kanotutflykt (vi paddlade inte sjalva!) och ett skumdisco. Vi har haft otroligt kul de sista veckorna och ingen av oss vill som sagt hem. Detta ar varan sista kvall som kommer spenderas pa en fin restaurang och efter det blir det lokalmarknad. Igar kvall hade vi var sista festkvall har i Patong. En helt okej kvall som mest handlade om att sitta med vanner och prata om harliga saker som hant. Imorgon klockan ett lyfter vart plan mot Bangkok. Da far ni klara er utan update pa narga dagar. Ska passa pa att shoppa och da finns ingen tid till internet.

Har ser ni bilder fran kanot utflykten. Vi besokte fyra olika oar. Bla James bond som ar med i orginal filmen James Bond som spelades in 1970. Grottan ni ser pa forsta bilden akte vi igenom och inne under berget fanns en grymt vacker diamant sten. Vi var livradda att hela berget skulle rasa pa oss men lagunen man kom ut till var vart all spanning. Gud sa vacker var jord kan vara!
Andra raden ar festbilderna. Kan ni gissa vilken bild som ar fran skumnatten och vilka som ar fran en vanlig utgangskvall? Vi traffade namligen upp Emmas vanner och spelade hammarspel med dricka.
De sista bilderna ar fran igar nar vi var ute.

Vill ni se fler bilder ar det dessa adresser som galler
www.emsiiee.blogg.se/minresa  Och www.bollisbellis.blogg.se

Tack alla som foljt resan pa bloggen. Ni har anda varit en del som last.
Men jag alskar nog dom som kommenterat mest. Nasta gang vi hors ar jag hemma i vintersverige och ska fira jul. En marklig omstallning efter sol i 76 dagar. Men jag antar att man maste hem. Man kan ju inte stanna har forever..
Over and out.





Jag alskar er bara mer och mer. Tack for en underbar resa min basta vanner!!!








Nast sista

Nasta sista

Kanske. Antagligen hinner det bli ett litet inlagg till med forhoppningsvis massor av bilder. Vi tanker passa pa att njuta de  sista dagarna. Pa Onsdag aker vi tillbaka till Bangkok for en sista shoppingtur och pa Fredag flyger vi hemmat till kalla (skit ocksa) Sverige.

Igar hade vi annu en grymt lyckad utekvall. Skumparty pa vart hak och dans efterat pa vart favvostalle. Bilder pa det kommer ocksa i nasta inlagg.

Vi kommer grata allihop..




Vagen tillbaka

Vagen tillbaka

Sorligt! Igar kopte vi vara biljetter som ska ta oss tillbaka till Bangkok dar allt borjade for tre manader sedan. Vi aker om 9 dagar och stannar i Bangkok i tva natter. Dvs.. vi har bara 12 dagar kvar pa resan. Nagot som suger annu mer ar att det dessutom regnar idag. Darfor har vi spenderat dagen till att trana pa stranden. Vad som hander ikvall ar an sa lange inte planerat. Vi lever i nuet och valjer att inte prata om att det snart ar slut. Det basta jag gjort i hela mitt liv. Med mina basta vanner nagonsing. Igar nar jag borjade ta upp det brast Ellinor i tarar och Emma och jag var inte samre vi och borjade hanga pa. Dafor sa ser vi pa allt det positiva. Vi har haft "the time of our lives"
Jag bjuder pa bilder denna gangen eftersom inlagget ar sadar handelserikt..






Andra advent idag btw. Det ska firas med thai mjolk och thai bullar. Vi ska nog kopa tva thai ljus ocksa. Dom ar kanon! Dom haller i hela 3 minuter!! Woow..


40 grader

40 grader

Hot!
Sa kan man sammanfatta de senaste dagarna. Det ar sjukt varmt har i thai just nu. Klagar vi? ojnej.
Idag ar det 15 dagar kvar har i Thailand och nu gar tiden fort. jag vill inte hem. kallt och blott. Nej. jag funderar pa om jag kanske ska spika fast mig i sangen och vagra aka till flygplatsen. Tva veckor kanske later lange for nagon som bara varit pa smaresor. Vi har varit borta i snart 3 manader. Tva veckor for oss ar ingenting.

Ikvall ar ingen av oss pa party humor aven om det egentligen ar festkvall. Vara vanner tjatar, vi gar pa bio. Just nu ar vi inne i en "Vi vill njuta av lugnet" vecka. Ganska skont. Men nasta vecka ar det skumparty som star pa schemat.. oj vilka bra bilder jag kommer bjuda er pa da!

Nagot annat nytt..?.. Tydligen ska allt vara over pa flygplatsen och forhoppningsvis funkar allt den 19 da vi ska aka. Sweden here we come! Fast som sgat sa vill vi inte hem. Allt vi saknar finns har.. Idag at vi kaviar till frulle och ellinor (underbar som hon ar!) hittade djungelvral!! Ahh.. mitt lakrisbehov ar stillat!
Djungelvral i mitt hjarta.

Hallooooo halloooo thaaaaaank uuuuuu


Ar 2551

Ar 2551

Hej bloggenlasare!

Visste ni att det ar ar 2551 har i Thai. Jo, det ar ingen skamt. En kar van sa det till oss for nan vecka sedan och nu har vi fatt det pa papper. Har i Thailad ligger dom typ 500 ar fore! Coolt.

Idag har det varit en otroligt fin dag! Stralande sol fran morgon till kvall. Vi har legat pa straden hela dagen och blivit riktigt svarta nu. Igar kvall gick vi och bowlade och efter det blev det annu en biofilm. Denna gangen blev det.. (Mimmi du kommer sla mig! haha) House Bunny. En riktigt rolig och efterbliven film faktiskt! Precis vad vi behovde, bara fa skratta lite har i allvaret.

Jo, vi horde namligen nyss pa nyheterna att flygplatsen ska vara stangd tom den 15e Dec. Vi ska flyga hem den 19.e och kanner paniken lite nu. Vi hoppas ju saklart att allt har gatt over tills dess men ska anda se om det gar att boka om flyget sa vi flyger fran Phuket istallet for Bangkok. Vi vill ju verkligen hinna hem till jul liksom!

I brist pa annat tankte jag nu dela med mig av en fin lista. For och Nackdelar med att resa en langre resa

+Brun som en pepparkaka
-Myggbett inne pa bion som svullnar och klias!
+Man upptacker hur bra stallt man har det
-Man inser att man snart maste jobba igen
+Man uppskattar familjen hemma och karleken man har
-Man langtar tillbaka till solen
+Man far sova i sin egna sang
-Man fa inte se coola saker varje dag som tex Operahuset i sydney eller Tein towers i Malaysia
+Man saknar faktiskt kylan lite
-Man angrar att man saknade kylan nar man val kommit hem
+Man kan shoppa huuur mycket som helst for inga pengar alls!
-Man far overvikt pa fucking Airasia pa 7 kilo som ska betalas
+Nar man kommer hem ar det jul och ett nytt ar..
-Nar man kommer hem ar det ett nytt ar..


Lite tankar sadara. Ikvall hadevi tankt ta en footmassage igen. Det ar ju underbart gott. Och vem fasen har rad att ta det hemma i Sverige? Vi har ca 2 veckor kvar har nere och jag ska sa leva i lyx!

Arligt talat sa ar jag for lat for att lagga upp bilder nu. ga in pa www.emsiiee.blogg.se/minresa for att se bilder. dar far ni se hur mysigt vi hade det forsta advent och aven lite bilder fran bowlingen. Weeyy.
(och vill ni se fula bilder ga in pa www.bollisbellis.blogg.se )
See ya



RSS 2.0