Yeey

Yeey

Wow. Jag är impad. Skattepapperna trillade in och helt plötsligt blev jag rik! Nu har jag världens kli i fingrarna! Vill så åka och shoppa! jag lovat mig själv att jag ska dra ner på slösandet så jag får väl städa eller nått för att underhålla mig.

Kanske borde träna också? Ush va jag är omotiverad nu för tiden.. Kan inte någon komma på en rolig träningsmetod som man inte tröttnar på efter en vecka. Suck. Men idag är ju enda dagen jag faktiskt hinner träna.
Imorgon är det jobb på kvällen och sen är det full rulle ända till Måndag igen.

Kärlek


Konsten att bli konstvacker

Konsten att bli konstvacker

Hej sötisar!
Nu har jag färgat utväxten, duschat, smetat in mig i hallonlotion och sitter just nu med ansiktsmask. Jag kände idag när jag vaknade att jag inte kunde bli mer ofräsch. Eftersom jag jobbar varje dag i matos och ångor som tränger in i huden så är det extra viktigt för mig att hålla huden ren. Baby kommer ju hem på Torsdag också och då banne mej ska han inte få vara fräschare än mig. Fast det lär han ju vara.. brun och go.

Hmm. kanske blir lite spraytan senare då med? Det blir i alla fall nya slingor i huvudet senare. Behöövs!
Ooj vilket flickigt inlägg. Undra hur många pojkar som kommer störa sig.. haha

Kärlek




Dark strookes

Dark strookes





My life in a snap

My life in a snap

Bjuder på lite bilder från igårkväll. Tyvärr glömde jag helt av att fota något ute.
Men några bilder från förfesten lyckades jag ändå få!









Morning After

Morning After

Åh. himla Söndagsångest.
Varför känner man alltid att helgen gått för fort när man egentligen borde känna sig utvilad och mysa när man tänker på att hela Söndagen kan man bara mysa runt? För faktum är att imon är det Måndag igen och jobb. Blä. Jag tycker vi kan hoppa över halva veckan och gå direkt till Torsdag då Baby kommer hem. Wey!

Nu blir det maaat. Herregud va gott. Jag är så hungrig!

Kärlek



Preparty

Preparty

hej babes
Här sitter vi juste nu på förfest. Jonna och Martina springer på toa hela tiden. Martinas katter är världens sötaste! Tjocka och fluffiga precis som som ska vara! Jag och Emma sitter just nu och drömmer oss bort till göteborg när vi själva har sjukt fina fester! Jag längtar så jag dör! orka bo hemma hos päronen när man är 20 år. Emma, vi ska så ha en katt! Eller hund.

Snart är det utgång till favvostället Centan. Elle så blir det sliver. Vi får helt enkelt se. Men juste nu är de en toppenkväll.

Saknar dig Bella.

(Angående det förra inlägget. Jag tänker inte ta bort det. Folk som yttrat sig får stå för det dom sagt. Precis som jag gör)

Kärlek

 
 

Cocktails

cocktail

Wey! Lördag och drinkar! Vi flickor ska mötas upp vid sju och börja blanda som bara den! Ska bli himla kul att få balta med alkoholen med the girls. Sista helgen utan baby hemma också. Så det är en riktig flick-kväll som väntar!

(Här stod det innan ett argt inlägg. Men för respekt av en viss person är det nu borta. Det innebär dock inte att det är så jag egentligen känner.)

Kärlek


Hello hello

Hello Hello

Äntligen! gud så underbart med helg igen. Jag tycker iofs att veckan gått fort men helg är alltid uppskattat!

Inatt vaknade jag tre gånger av att min telefon ringde. Lat som jag va så orkade jag inte hämta den. På morgonen ser jag att jag har elva missade samtal och fyra sms. Baby hade ringt från Miami och jag blev livrädd att något hade hänt .
Precis när jag står och tänker det värsta så ringer han igen.

"Jag ville bara säga hej"

Gah! Ringa elva gånger och skicka fyra sms för att säga hej mitt i natten?

Tidskillnaden har han nog inte riktigt förstått än?
Killar alltså..


Puder-rosa

Puder-rosa

Det är min nya grej! Nu är hela nedervåningen här hemma ljusrosa! Finfint.

Åh vet ni! Imon är det Fredag igen! Har iofs inga planer för kvällen men då är vi snäppet närmare Lördag som innebär drink-kväll med flickorna. Juste! Måste upp till bolaget med och köpa alla grejer! Det är mycket nu..

"Snart ses vi söt, Nu pratar vi dagar.." Ja exakt. 8 Dagar kvar tills baby kommer hem. Ush. Han kommer vara brun.










Sleeeeeeeep

Sleeeeeeeeeep

Herregud! Jag är så himla trött idag! Åååhh! Det spelar ju ingen roll hur mycket man sover. Jag blir ju bara tröttare hela tiden. Jag var rena zoombin idag på jobbet! Tappade en tallrik i golvet och var allmänt seg. Nu ska jag tvätta bort sminket och slänga mig på soffan! Där ska jag ligga tills jag orkar röra mig igen.

Kärlek



Girliegirl

Girliegirl

De som känner mig vet att jag är sjukt svag för färgen rosa. Jag älskar den! Vilket egentligen är himla konstigt när jag tänker efter. Jag hatade rosa för några år sedan och tyckte lila kickade rumpan ur rosa. Jag var en pojkflicka som spelade handboll och hoppade av baletten fast att min mamma tyckte jag skulle bli ballerina. Jag ville aldrig ha flätor i håret när jag växte upp och skulle alltid klättra högst och snabbast. Undra när allt det ändrades?

Nu är jag världens flickflicka. Allt som är rosa och glittrar springer jag till och saker som luktar gott måste jag bara köpa.
Smycken, klänningar och speciellt klackar på mina passioner. Ännu ett bevis på att jag är flickflicka är väl ändå min nya kärlek. Jag är total förälskad i denna minijacka! Tänk med svart fodralklänning och höga heels. Eller över slitna ljusa jeans och vitt ribbat linne. Loving it.











Whats up with the time?

Whats up with the time?

Hej vänner!
Jahopp. Då har även denna veckan nått sin mittpunkt. Imon är det Torsdag igen och snart helg. Herregud. Jag hinner inte med längre! Iofs har jag längtat lite efter idag eftersom pengar kommer in på kontot! Vem har inte liksom?
Dock är det för mycket räkningar denna månaden för att jag ska kunna unna mig något alls typ. Sucks.

Ikväll är tanken att jag ska bege mig till stan och gå en runda med Ems. Ska bli så mysigt. Det var så länge sen jag fick träffa henne själv och bara tjöja! Vad hittar ni på en lillördag som denna?

Kärlek


Out with the old & in with the new

Out with the old & in with the new

Gud va kul det är att pilla på bloggen! Jag är en människa som fort tröttnar på saker. Måste förnya hela tiden! Ikväll fick bloggen sig en uppfräshning. Jag fick iofs mååånga komplimanger för min gamla header och vem vet.. Den kanske dyker upp snart igen. Folk fick för sig att jag var modell för jag låg framför en svart vägg? Nejnej. Ni kunde inte ha mer fel.

Här får ni se skillnaden.


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Old♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥New♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

OBS! Ser ni inte nya headern? Tryck F5!








Me & Britney Spears.

Me & Britney Spears.

Okej. Jag erkänner. Självklart fanns det en tanke bakom bilderna som togs idag. Jag hittade denna underbara bild på Britney Spears och kände direkt att jag ville ha en likadan på mig. Visst blev vi lika?




lumière

Lumière





Fotograf. Simon Younan


Bubblor

Bubblor

Gosh! jag hade glömt hur underbart det vaa!

För typ två år sedan flyttade vi från lägenhet mitt i stan till hus en bit utanför. I hus badar man tydligen inte badkar och jag grät. ja nästan.. men gav duschen en chans och okej.. det funkar.
Men nu äntligen har vi skaffat badkar! inte nog med det.. Badkar som bubblar.
Hell yes. I'm hooked!
Om ni undrar varför jag inte svarar på min telefon denna veckan så ligger jag i badkaret och bubblar!



I'm A Fucking Legend

I'm A Fucking Legend

Äntligen kom min finfina ring från Asos. Dubbelring med ordet Legend på. Guld såklart. Jag är nog lite kär tror jag minsann! Den fick sitta på ring och lillfingret eftersom jag tog stolek Small. Jag vill ju kunna röra de fingrar jag använder!






I inject myself into your veins

I inject myself into your veins

Någon sa att jag inte är vad du behöver. Correct.


Jag är så mycket mer.










Sikka lår hon har!

Sikka lår hon har!

Hej vänner! Nu är vi hemma från en mini-weekend i Göteborg. Försfest hos Sara och sedan utgång i stora staden blev tillslut en helt okej kväll. Jag är dock lite besviken på själva modevisningen. Men man kan inte få allt här i världen.
Något vi däremot fick var massa kommentarer om våra lår! Gå inte ut med spetsstrumpbyxor i Götet! Och se till att du fyllt 28 om du vill komma in någonstans på Avenyn. Vi lyckades komma in på två ställen av typ.. 15?
Men.. Göteborgare kommer alltid ha en liten speciell plats i mitt hjärta ändå..







The big city

The big city

Äntligen Lördag! Om ungefär en timme ska jag och flickorna åka iväg till Göteborg för att ha en riktig rolig kväll! Modevisning står på schemat och Innan dess ska vi hinna träffa upp vänner där uppe. Jag måste nog skynda mig lite om jag ska hinna klart med allt. Vi hörs när jag kommer hem på Södag eftermiddag gissar jag på. Förhoppningsvis med massa bilder hihi.

Kärlek




Stroblight

Stroblight





You are a copycat. Keep trying but you will never fill my shoes. I'm an original baby.










I'll see you soon

I'll see you soon


-Hej baby, Det är jag
- Åh hej söt!
- Är i värsta shopping centret i USA och undrar om du vill ha något?
Paus
-Eh.. Du är bra!








You gotta be kidding me!

You gotta be kidding me!

Okej. Dagens skämt!

Nicole har precis slutat jobba och ska åka till pappas jobb för att hämta massa stuff. Polisen vinkar in mig för en helt vanlig runtin koll. Japp, körkortet är bra, alla lampor funkar, och alkotestet går finfint.
Allt går great tills polisen kommer fram lutar sig ner och säger.. öhm.. det är körförbud på din bil..?

What?!

I april förra året köpte jag bilen jag har nu. Vad jag inte visste då var att bilen var avställd. Trots att vi ringde till vägverket flera gånger för att kolla fordonet så sa dom inget alls om att den var avställd. Denna innebär att jag i ett år har kört olagligt. Idag fick jag smällen och 1500 kronor i böte.

Men fuck you.. för faktum är att jag har tjänat på att åka olagligt. 1500 kronor är mycket pengar men det skulle kosta ca dubbelt om jag hade betalat allt i förtid.

Någon mer än jag som känner att det kanske var lite tur i oturen?

Till mina flicks: Bilen är nu påställd och vi tar den till Gbg precis som planerat. Dessutom åker Sara med och vi är full bil. Ta med sovsäck!


Män är från Mars och kvinnor från Venus

Män är från Mars och kvinnor från Venus

Visst är det så? Ikväll har jag varit en sväng hos vännen Mimmi. Ut och gå med hennes hundar är såå mys! Efter det åkte jag ner till stan för att gå ut med Jonas. Att helt byta från kvinna till man är nästan lite läskigt.
Om man frågar om exakt samma problem så kommer svaret garanterat att bli olika...

-Fråga säger kvinnan-
-Släpp det säger mannen-




The naked truth

The naked truth

Åh. det känns så konstigt. Jag kan liksom skriva på datorn med fingertopparna. Thats right folks.. Mina vackra naglar är numera borta. Jag slog bort en och det känns sådär att ha nio naglar och bugeten tillåter inte riktigt nya just nu..
När nya kommer kanske dröjer. Mina egna måste få vila lite.

Nåja.. hur intressant ni nu tyckte det va.

nakna händer..










My lips ontop of yours

My lips ontop of yours

God natt mina fina vänner. Vi hörs imon. Kan ni förstår att halva veckan har gått redan? Gosh. Onsdag imon igen och jag känner mig stressad! Men jag hinner alltid pussa på er. Always.


N
attipuss








Hey, you look kinda cute

Hey, you look kinda cute.

Härligt! det är ju underbart att röra på sig och speciellt i solen. Blåste kanske lite väl mycket men då får man ju bara ta i mer. Jag kommer vara död imon men jag känner mig som en ny människa just nu.

Här ser ni min nyaste kärlek. Åh. En vecka kvar till lön..


Baby. I want you.



Shine baby shine

Shine baby shine

Åh. Är det inte underbart väder ute?! Jag blir alltid så himla glad av att solen skiner in genom rutan och att man utan att frysa häcken av sig kan slänga på sig skinnjackan. Fast just nu blir det till att slänga på sig joggingskorna för jag måste ju ut och röra på mig när man äntligen kan!

See you when I get home.










What to wear?

What to wear?

Hej finaste!
Idag är det Måndag igen och jag haft värsta braiga kvällen. Efter jobbet blev det spinning i en timme. Eftersom jag tyckte jag var så duktig som spinnat så hyrde jag och Mami film och myyycket godis. Så plus minus noll antar jag..?
Things we lost in the fire är väl en ganska kass film? Ja.

Har jag btw beättat för er att jag och flickorna ska till göteborg på modevisning i helgen? Ska bli grymt roligt! jag har aldrig innan gått på riktig modevisning och eftersom jag är väldigt intresserad av mode och kläder så har jag sedan två veckor funderat på vad jag ska ha på mig! Hjälp mig med tips!

Kärlek


Lookie Lookie

Lookie Lookie

Årets bästa låt.











Minminmin

Minminmin

Denna underbara sak är på väg hem till mig! Snart är du min. Jag älskar älskar älskar den!!


Two-finger-ring








I'm gonna live my life, but not the way you want me to

I'm gonna live my life but not the way you want me to

Hemmakväll med melodifestival följt av myskväll hemma hos Tosse. Jag behövde verkligen en lugn kväll.
Kvällens finaste. Baby ringde från Miami. "Jag vill bara höra din röst"


Nicoliis hjärta alla er.








Dance the night away

Dance the night away

Lyckad kväll. Tack Sara











What are we?

What are we?

Han frågade mig, Jag svarade ja.
He asked me, I said yes.











Utmanad

Utmanad

Blev utmanad av min vän jonelin

1. Ta närmsta bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?
En kvart senare bromsade den in vid Björnbärsgatan
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad når du?
En kudde
3. Vad såg du senast på TV?
The Hills
4. Utan att se efter, gissa ad klockan är?
18:00? Wow bara 6 minuter fel. jag är bra!
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Soundtrack från the Hills
6. När du senast var ute, vad gjorde du då?
Haha! va på systemet!
7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?
Meh! The Hills!
8. Vad har du på dig?
T-shit och mjukisar. Det är fashion.
9. Drömde du något inatt? 
Nepp, sov som en bebis
10. När skrattade du senast?
När min lillebror gjorde en parodi nyss
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? 
Tavlor? Vad brukar man ha på väggarna?
12. Har du sett något konstigt på sista tiden?
Groddarna vi har på jobbet ser roliga ut?
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Ne, Den sög lite
14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Stardust gick på tv i helgen.
15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?
Johnny depp? Och några hundra par skor.
16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om.
Jag är egentligen brunhårig. Förlåt om du fick chocken nu!
17. Tycker du om att dansa? 
Hallå! Bardans! Jaa.
18. George Bush?
Skämt?
19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka? 
Jag har en grej för namnet Theo. Flicka vetti fasen.
21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Jag skulle döda för att få bo utomlands.
22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Hej din snygga sate! Välkommen!
23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?
Jag har tyvärr inte fyra vänner.. Men bollis måste ju svara!


Kärlek








sNOOOOOOOOw

sNOOOOOOOw

Nej nej neeej! Varför är det snöstorm ute?! Gah! Hur snyggt kan man gå i klackar när det är 4 meter snö ute? Suck.

Hur som helst.. Eftersom det är snö ute nu igen så fick jag träna inne idag. Spinning i 40 min och sedan stretching i 15. Det går frammåt det hära. Så nu ska jag ta en kopp te och fortsätta kolla the Hills på tv. Va mycket man glömt från tidigare säsonger!


Sommaren känns sååååå långt borta..

Kärlek



Spetsbody

Spetsbody

Me love love looveDen är från H&M och kostar 149 kr.


På tal om något helt annat så tänker jag tjura nu.. För som sagt så är Johanlilla i Miami. Han skickade mig denna bild. Jag är inte alls avundsjuk. Nejnej.. Jag menar.. värme, solglasögon och bada i hav. Vad finns det att vara avis på?.. ja juste.. Allt!


Det är roligt att han matchar gatan! hihi.






Look at me now

Look a me now

Haha! Herregud. Ni ska se mig nu. Här sitter jag i soffan och håret står åt alla håll! Har precis smetat i blekmedel i huvudet så jag blir av med utväxten igen. Det är något jag får göra en gång i månaden ungefär eftersom jag egentligen är ganska mycket mörkare som ni ser i inlägget under.

Någon undrade vart ifån jag köpte spetsbodyn och svaret är H&M. Jag slänger upp en bild på den sen. Den är gudomlig och kommer få hänga med mig ut på fredag. Lätt!

Nu är det nog dags att tvätta ut gojset.

Kärlek



Blond vs Brunett

Blond vs Brunett

Jag och en vän kom in på ett väldigt intressant samtalsämne. Hår. Hon är blondin som blivit brunett och jag är brunett som blivit blond. Varför börjar man ens fiffla med håret? Så.. vilket föredrar ni?



Btw. Grattis bloggen. Idag steg besöksmätaren.







Hiippi!

Hiippi!

Ingen som kunde gissa vad jag skulle göra för att belöna mig själv? Hallåå.. Shooooppa! jag kom hem med en underbar spetsbody från H&M och ett pannband. Någon mer än jag som älskar hippi-stilen?












Walk a mile in my stillettos

Walk a mile in my stilettos

Hej underbara! Gud va kul att sätta sig vid dator och se att massor av er kommenterat! Många undrade om klänningen och den är från Gina, så nu vet ni det. Och angående skorna så funderar jag på att beställa båda eftersom jag älskar dom så jag döör!

Idag blev det en mysig sväng runt sjön med min Bellis också. Jag tänkte jag skulle fortsätta vara duktig och även idag leva på sallad. På jobbet har vi nu öppnat en stooor salladsbar med massa goa grejs så nu äter jag lyxsallad varje dag!
Så.. nu belönar man sig själv när man ätit sallad och "tränat"?...
Den som gissar rätt på det jag ska göra nu får en guldstjärna..

Kärlek


I wish it was my birthday

I wish it was my birthday

Ush! Fy va elak jag är mot mig själv. Jag vet att jag absolut inte har råd! Varför går jag ens in och kollar på sidor när jag vet att jag kommer bli kär i massa stuff. Suck. Åh.. Det gör liksom ont i mig nu. Fast.. snart är det ju lön igen.. då kanske i alla fall klänningen och ett par skor för komma hem till mig.. Frågan är vilka?..




Det där med att spara för framtiden är liksom inte jag..







Beach 09 here I come

Beach 09 here I come

Wow. jag är bra! Sprang i 50 min och yoga i 30. Gosh va underbart skönt det va! Jag är verkligen en människa som styrs av värdet. Om det är fint så taggas jag till att själv vara lite finare.

Något mer som va fint va att när jag kom hem  så plingade telefonen. Min lilla Miamipojk hade skickat en finfin bild ifrån Miami. Jag erkänner.. Jag saknar dig Johan. Men bara lite!

Nu ska jag pilla i mig lite räksallad. Ska bli så gott!


Haha rolig vnkel ju!


Kärlek



Sunglasses

Sunglasses

Hur underbart är inte detta då? Idag när jag satta mig i bilen för att åka hem från jobbet visade mätaren att det var 12 grader ute! Solen sken direkt in i ögoen och jag satte genast på mig mina Sean John glasses och fick sån otrolig vårkänsla! Gud va jag längtar till man får springa runt i solen igen. Visst.. det ligger lite snö ut med kanterna men vi närmar oss..

Så då är frågan.. orkar man springa en runda ute..?




To hold and to have

To hold and to have

Herregud! Vad tänker man när köper en glittrig topp som är midjekort!? Och vad tänker man när man år efter år sparar på den. Thats right folks.. sånna saker grävde jag fram i min garderob idag och då insåg jag att det var dags att rensa.
Jag lyckades få ihop en hel påse med saker jag aldrig skulle sätta på mig idag. 
Jag förstår verkligen inte vad jag tänkte.. 

Iofs.. Om tio år så vet vi att vi kommer skratta åt saker vi har på oss idag. Vi rös vid blotta tanken att lack, läder och nitar skulle få sitta tätt inpå våra kroppar men oj.. så kom 2009 och alla flickor i Sverige springer runt med nitskor och lackleggings. För att inte tala om franstrenden eller att slitna uttvättade jeans skulle vara inne igen. Gosh.

Hur som helst så åker glittertoppen och ca 20 andra plagg till UFF imon.
Jag antar att någon behöver en glittertopp bättre än jag..?



Det enda glittriga som jag håller fast vid att jag gillar är nog balklänningen..

Kärlek


Born to be Ego

Born to be Ego

Precis som bilderna visar så hade vi en toppen kväll igår. Kvällen började hemma hos Magnus där han tyckte att naket skulle vara dresscoden. Vidare till Centan där det alltid är livat! Efter några daquries så hade vi banne mej ännu mera skoj och det va då kameran kom upp. Så därför bjuder jag på massa skoj bilder så ni som inte var med får en chans att hänga med oss coola jävlar!






Kärlek



Trust me

Trust me


Dont mind if you treat me bad again. I dont care anymore.
Life to short to make trouble out of small things.
It is better this way..
I tried to win some more, instead it's dragging the both of us down.
Its never easy this way.


Maybe we can start all over again..?








Babybabybaby

Babybabybaby

Det var på tiden! Ääääääääääääntligen är min nya bebis här. Jag har suttit och lekt med den i två timmar nu och jag är såld. hur många är förvånade över att jag valde rosa? Det är nog inte många..


Out with the old and in with the new.





Bildexplotion

Bildexplotion

Hej vänner! Torsdag och snart helg! Wey. Men eftersom jag alltid är ute och far så måste jag ju visa er bilderna från igår. Supermysigt med mina flickor hade jag minsann och efter en stund kom Jonas och gjorde oss sällskap. Jag slänger även upp (precis som jag lovat) lite bättre bilder på tatueringen. Och tusen tack för alla söta kommentarer.
Ni är guld värda.













Tatueringen!

Tatueringen!

En liten sneak peak på tatueringen.. med plast och hela köret på. Jag tror inte ni förstår hur jävla fucking nöjd jag är!


För den som inte fattar så står det alltså believe i skrivstil och förklaringen för det kan dom som frågar få.


Ni får bättre och fler bilder sen. Men nu är det utgång med mina flickor som gäller! Vi ska fira med vin att jag och Emmis ens vågade sätta oss i stolen och låta gubben trycka in nålen i oss!
Kärlek


16 timmar

16 timmar

Annat motiv. Samma stil och samma mål. Om 16 timmar sitter den på min handled..










Lady Gaga

Lady Gaga

Jag struntar i om hon egentligen är svarthårig, om hon egentligen har opererat sig eller om hon egentligen går på droger. Hon är det coolaste och bästa inom musik på länge och jag älskar älskar älskar henne! Sen att hon är född 1986 kan man ju bli förbannad över men herregud, kvinnan är grymt bra! Jag hörde nyss hennes nya låt fashion och jag dog va bra den va. Hur häftig är hon inte när hon pratar franska då? Gosh.












In heaven!

In heaven!

Här sitter jag och ser lurig ut! Jag har det nämligen super mysigt här i Johans tröja och hela munnen full med godis samtidigt som jag bläddrar igenom modetidningar!

Tänkte jag skulle passa på och visa er mina fina nygjorda naglar med. ser ni vilka fina blommor jag satt på?!










The dream dress

The Dream Dress


Det gör ont i mig när jag tänker på att du inte får bo hos mig. Men kanske nästa lön..







Take me there

Take me there

Tudiluu. Är det inte underbart?! Idag är det en helt ny vecka och jag ser för en gångs skull fram emot att det är måndag och att det händer massa skojsiga stuff hela veckan!
Idag är planen att åka till katta och fixa mina naglar. jag råkade slå av en i fredags och det måste så fixas! Sen får vi ju inte glömma att det är onsdag i övermorgon och då ska jag och Emmis tatuera oss. jag är sjukt nervös och funderar på att klunka en flaska vin innan vi går in. Herregud va ont det kommer göra. Sen händer ännu fler spännande saker men det får ni veta sen.

En sak som är mindre kul är att min telefon från Tele2 fortfarande inte dykt upp. Jag misstänker att den kommer på onsdag då det skulle ta tre dagar från release datumet som va 27 frebruari. Jag vet inte.. men det känns som om allt bra händer på onsdag. Det är också då jag och ut med Saralilla och fira lillördag.

Nu ska jag hitta något gott att tugga på, kura ner mig i soffan en stund och sen åka iväg.
Kärlek



Wonderful!

Wonderful!

Vilken underbar helg! Spola tillbaka och tryck på play igen!



Johaaan. Kom hem nu!



RSS 2.0