Kuala Lumpur dramatik

Kuala Lumpur dramatik

Hej bloggen och alla fina lasare!
Vi ar hela och framme i Malaysias huvudstad. Dramatiskt att aka hit dock. Min pappas farbror slapper av oss i tid vid flygplatsen i Sydney. Vi shoppar lite innan vi gar ombord pa planet. Efter att ha suttit i planet i ca en timme (stillastaende) sa ropar kaptenen ut i hogtalarna att det ar ett motorfel pa planet och att detta ska ta yttligare lite tid. Ah okej tanker vi svenska flickor och vantar fint. Det slutar med att vi efter tre timmar i planet far ga ut ur planet och vanta en timme till pa flygplatsen. Vi var beraknade att lyfta halv fyra och vart plan var ivag klockan atta pa kvallen.

Klockan fyra pa natten (sju pa morgonen Sydneytid) kommer vi fram till KL flygplatsen och ska da vanta pa bagage och hitta hotell. Da har vi varit uppe i typ 20 timmar.
Tack och lov var alla mycket hjalpsamma och folk pa flygplatsen fixade bade taxi och ett fint hotell till oss.

An sa lange sa verkar staden helt okej. Vi blev lite forvanade att det ar nagra timmar till narmsta strand och ska darfor bara stanna har en vecka. Efter det funderar vi pa att flyga till en paradis o som heter Langkawi. Ska tydligen vara toppen och det ar dessutom nara till Phuket som vi ska tillbaka till om tva veckor.

Vi har hort att landet ska vara ganska strikta med kladsel och varit lite oroliga for det, men det verkar faktiskt som om de flesta gar runt precis som i Thailand. Det finns vissa som gar kladda i burka men dom ar fa.

Tyvarr blir det inga bilder idag eftersom vi inte har med oss sladdarna. Vi trodde att minneskorts lasaare skulle finnas pa 2008 talet. men neeejda.
Sa sorry folks!
Men vi hors nog snart igen och da lovas det bilder! Ha det fint i kylan!
Karlek.


Kommentarer
Postat av: ♥ Mamma Jessica [19 år och en dotter på 5 år]

Hejhej! :)

Såg att vi hade skrivit förut nu när jag gick igenom lite kommentarer :)

Tänkte bara kika in och säga hej, och höra om allt var bra?

2008-11-17 @ 13:25:14
URL: http://jyees89.blogg.se/
Postat av: Simon

shhhhh. oj så lite? köp presenter till mig :D

Puss o kram!

2008-11-17 @ 17:52:06
URL: http://simonyounan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0