Back where we belong

Back where we belong

Ah det ar sa underbart! Jag alskar verkligen Patong och alla underbara manniskor. Vi landade igar och akte direkt till vart gamla hotell. Fick lite rabbat eftersom dom alskar oss och gjorde oss hemmastadda. Efter det gick vi ut och at pa en av strandbarerna och efter det blev det en harlig pedikyr. Flickorna tog fotmassage. Det ar himla markligt att vara tillbaka. Nu ar det slut pa allt resande. Har kommer vi stanna tills vi bara har nagra dagar kvar. da ska vi till Bangkok igen och shoppa upp varje krona vi har kvar av vara pengar!

Ikvall ska vi ut med vanner. Det var lange sen vi verkligen festade nu och ikvall ar det dags igen. Vi har handlat grymt mycket skor och klader i Malaysia som maste invigas. Om man vill aka nagonstans i varlden och shoppa sa ar Kuala Lumpur it! Guud.

Idag ar det tyvarr regn vilket innebar att man egentligen bara gar och vantar pa kvallen. Men vi ar inte dom som ar dom.. vi ska nog kunna fordriva tiden ratt bra anda. Men sista manaden vill ju ha sa mycket sol vi bara kan fa!

Har far ni bilder fran Malaysia i alla fall. Eftersom vi bara stannade en vecka i huvudstaden sa blev det inte lika manga kort som fran tex Thailand. Men vi hann med en tripp till Hard rock caf'e och en riktigt fin dag vid poolen som slutade med solfrossa for lilla Emmas del haha.





Kommentarer
Postat av: Sara

Ah, kom hem nu. Ni har varit borta alltför länge. Ta med er solen och värmen hem är ni snälla för jag hatar snö!

Ha det så bra. Pusspuss

2008-11-24 @ 09:56:35
URL: http://sarakarlss0n.blogg.se/
Postat av: Jonna

oj e ni redan tillbaka där? här hemma är det vad man kan kalla mini-snöstorm idag. har käkat mitt första julbord me haha! puss

2008-11-24 @ 11:33:55
URL: http://jonelin.blogg.se/
Postat av: Simon

Du med, och din nya hårfärg va SUBERB! Älskar dig, hälsa de andra att de är helt okej ;D.

2008-11-24 @ 17:27:44
URL: http://simonyounan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0