Grattis faster

Grattis faster

Idag är det den 3 september.Det innebär att min söta faster fyller 24 år idag. Så strax är det dax för mig att hoppa in i duschen. Vi ska nämligen ner till Restaurangen och fira henne där. oh Pannacotta. Gud va jag ska äta panacotta. Ni som inte vet vad det är eller aldrig smakat.. Ni har missat världens godaste efterätt ever!

Måste sticka.
Kärlek

Kommentarer
Postat av: emma

grattis till henne. :D tihihih.



ja det känns lite blandat sådär. känner massa konstiga känslor i magen nu. haha.. mår lite illa. nu allt med resan och så med. vet ju inte om jag ska hem till ekevägen när jag kommer hem eller om jag ska till mitt nya ställe. men allt kommer nog bli bra..!! tar en sak i taget så blir det toppen. men emma kan ju inte det. hon ska göra allt och tänka altl på en gång. men jag får börja med att packa. sen resan sen lägenheten så kommer jag inte kollapsa. :) nej, bäckalyckan!! närmre stan. :D tihihi..



ja jätte roligt att inreda och så. men jag kommer tyvärr bara få plats med en säng och min nya hylla. hahah så det blir inte så mycket att inreda. men kul o välja tapeter och lite sånt. :D kan hjälpa mamma och dem istället att inreda. :) tjat tjat tjat från emma nu. sorry. sov gott

2008-09-03 @ 22:33:04
URL: http://emsiiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0