Thailand med flickorna fortsattning..

Thailand med flickorna fortsattning..

Idag ar det solens dag. Vi har legat pa stranden hela dagen och nu borjar brannan trada fram. Det ar otroligt varmt och vi springer in och ut i affarer bara for att fa lite svalkande airconditioner pa oss haha. Men vi ar smarta flickor och har smorjt in oss val sa vi inte ska branna oss. Ikvall ar tanken att vi ska ga pa en marknad som haller oppet pa natten. Dar ska vi shoppa pa oss lite saker vi upptackt att vi faktiskt behover mera av. Tex underklader var vi for snala med att packa ner.
Sa det ska bli himla kul. Tyvarr sa glomde vi kameran pa hotellet sa det blir inga bilde idag. Men vi ska hamta den efter vi fort over mera pengar via natet sa vi kan forsatta leva. Sa naturligtvis ska ni fa se bilder fran marknaden och stranden!

Pa tal om stranden kan man val saga att den ar sadar. Just i Huahin ar den ganska smutsig. Coolt ar det dock att hastar gar fram och tillbaka och att det ar lite klippigt. Men ingen ultimat badstrand. Men trots det sa stannar vi nagra dagar till eftersom staden ar sa himla mysig.

Dagen budget
Hotell 75 kr
Frukost 6 kr
Massage 30 kr
Lunch 15 kr
Mellanmal 25 kr
Vatten 10 kr



Forstar ni att vi gillar stallet? Och jag alskar vart hotell. Gud sa underbart fint det ar!



Kommentarer
Postat av: Sara

Jag vill ha mer bilder, massor med bilder! Hoppas ni har det toppen:)

2008-10-09 @ 15:58:04
URL: http://sarakarlss0n.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0