Tacoos

Tacooos!

Iihh Nu kom min underbara mamma hem med tacos. Det var så himla länge sen jag åt det. Ska springa in till köket och hjälpa henne faktiskt. Är sjukt hungrig så allt måste gå fort haha.
Och ja juste.. Imon kommer sommaren ju! Läste nyss på smhi att det ska vara fint hela veckan nu! Äntligen!!

Någon mer som längtar efter sol? eh ja haha




Hemma

Hemma

Äntligen hemma från jobbet. Jag har sovit sjukt dålig inatt och som max kanske jag lyckades sova två timmar. Jag är än så länge ganska pigg men väntar på att kraften bara ska dras ur mig och jag måste vila. Sikken tur att man bara ska vara hemma ikväll då. Kanske någon bra film..? Men jag funderar på att pyssla lite i mitt rum. Är sugen på att göra om lite.

Men vad kan man ändra i sitt rum utan att det kostar något?

Vi hörs sen vännerna mina


På jobbet.

Hej alla. Sitter på jobbet nu. Har tråkigt. Tänkte jag skulle testa det här med att blogga från mobilen. Kul ju! Haha. Vi hörs när jag kommer hem. Kärlek.

Vänt på dygnet

Vänt på dygnet

Shit. Nu när man varit ledig i fyra dagar så märker man att man helt vänt på dygnsrytmen. Jag är absolut inte trött och klockan är ett på natten. Uh. Jag sov iofs till tre så jag får helt skylla mig själv. Men det är ju så sköönt att sova ut på morgonen/dagen haha. Men jag ska nog ändå göra ett försök till att lägga mig i sängen. Kan ju fortsätta kolla på Sex and the city.. eller vänner
.


God natt på er önskar


 

Sex and the city maraton

Sex and the city..

Jag övergav filmen (en sexmissbrukares bekännelser) efter halva. Oj va den var dålig. Eller jag tyckte i alla fall att allt var B. Allt från skådespelerskan till manuset. Därför övertalade jag mamma om att vi skulle kolla på Sex and the city istället. Hon har efter filmen insett att denna serie är bra ju! haha. Redan liksom.

På tal om helst andra saker är det ju Söndag kväll/natt nu. Jag känner verkligen ångesten. Himla skit. Jag jobbar varje dag denna veckan också. Har iofs gått ner till halvtid igen pga vissa saker men kommer nog ändå ta lite extra timmar.

Någon mer som känner för att säga upp sig och rymma iväg till ett varmt land?
Iofs får jag göra precis detta om exakt 97 dagar.. (om en halvtimme hihi) Avis? I hope so..


Paradiset here I come.. om 97 dagar




So far..

So far i think..

Njea.. än så länge vet jag faktiskt inte om jag gillar filmen. Det är andra pausen nu och känner att den ändå inte kommit nånstans. Hon typ ligger runt och thats it. Det enda som egentligen håller mig kvar att kolla på den är att hela storyn är verklighetsbaserad. (Plus att jag är för uttråkad att sitta här) So back to the movie.

Någon mer som följer filmen, Vad tycker ni i så fall?


En sexmissbrukares bekännelser

Kvällens film.

Ikväll tänkte jag faktiskt se en film som går på tv. "En sexmissbrukares bekännelse". Detta ska vara en sann historia och sånna filmer gillar vi alltid lite mer än "hollywood-filmer" Någon mer som tänkt att bara ligga framför tv.n och kolla på en film där folk har på tok för mycket sex? haha. Nej.. skämt och sido.. det är en sjukdom. Man får helt enkelt hoppas på att den är stilfullt gjord och att man orkar kolla på den.








Gratisbio.se?

Det var hemskt vad alla snackar om den här sidan..

Gratisbio.se? I dont get it..? Det låter på tok för lätt. Man ska bara gå in på massa sidor och vips så har man presentkort? Njea.. Eller? är det mäjligt att någon snäll människor sitter nånstans i lappland och typ skickar ut pengar till svenska befolkningen? I så fall älskar jag från och med nu lappland..

www.gratisbio.se

(Ange nicoliis som värvare så får både du och jag fler poäng)




Hiss eller diss för sidan..?

Massor av bilder från igår!

Utekväll

Helt okej igår. Men vi håller fortfarande kvar vid att det är samma gamla människor på samma gamla ställen. Ushamig.
Därför har vi nu bestämt att vi ska åka till Götet en helg och festa där! Men tills den helgen kommer så får ni se kort från våra utegångar i Jönköping.




Jag älskar er.

Förfest

Förfesten är i full gång! woho.

Join oss?


Klädbeslut..

Dax att göra i ordning maybe?

Har precis tryckt i mig en sallad så jag är redo för kvällen. Gott som satan var det!
Jag har dock beslutsångest över vad jag ska ha på mig. himla jobbigt att behöva välja kläder. kan man inte bara ha på sig allt man gillar? haha.

Vad ska ni hitta på ikväll mina läsare?


99 dagar kvar till den stora resan!

Ja juste.
ville bara uppmärksamma er alla om att idag är det inte längre ett tre siffrigt antal dagar kvar tills vi åker på vår långa resa. Det är nu mera bara två siffrigt.. dvs 99 Dagar kvar till Asien, Australien och Malaysia-resan början.
Jag längtar så grymt mycket till att få åka iväg med mina två bästa flickor. Och stanna där i tre månader! Vi ska sitta på stranden med våra drinkar och ha the best time ever!






Stop putting your nose in my life

Lil wayne

 

Okej.. jag brukar inte gilla lugn hiphop. Och jag brukar inte gilla Lil wayne. Men Oj va jag gillar denna låten. påminner såå mycket om Öland. Och allt med Öland gillar vi hihi.

Spontan!

Oh ja. Spontan..

som jag är så gick jag ut en sväng igår. Mysigt att träffa vänner och blev helt okej. Lite för trött för att typ vara as social men jag dög haha.

Som ni märker så blev jag ledig idag ändå. gött. Så nu planeras kvällen istället. Kom precis ut ur duschen och ska komma på vad jag ska ha på mig ikväll. vi flickor ska äntligen ut tillsammans. Gud va länge sen det var! Staden är på tok för säker utan oss på gatorna!

Bilder och filmer och shit kommer ju självklart! Nu ska jag torka håret och plcoak undan lite här hemma.
Hörs ikväll bitches!


Rastlös..

Okej.. Det är alltid vid den här tiden en fredag/lördag kväll som jag blir sjukt rastlös. Jag har nog läst varenda blogg som finns på internet och vet nu allt som händer i världen. Jag blir sådär sprallig och får typ för mig att jag kan städa eller flytta sängen från ena sidan rummet till andra. Jobbigt värre.

Ingen som känner för att gå ut och dansa häcken av sig? Nej juste, I jönköping finns bara skit ställen. Vrarför har vi inget ställe man bara kan gå till och shaka rumpan!? neeeeej.. man ska typ åla sig as snyggt på Centrum eller sitta som en docka på harrys. Triist!

Ge oss ett dansställe dit rastlösa människor kan vända sig en fredagskväll!!


Såhär ser man ut när man dansar..

Med i tidningen ju!

Oh chek it out. Nya nöjesnytt har kommit ut. Och vem är med i tidningen.. joho Nicoliis..
(Brevid står gulliga pappa)(För att läsa artikel tryck på nöjesnytt-länken)



Just married..

Uppladdat..

Med godis och dricka. Filmen Smekmånaden kommer på tv ikväll och seg som jag är så passar det mig utmärkt att ligga i soffan hela kvällen och glo på den. Länge sen jag såg den nu men den var väl rätt okej? Har för mig det i alla fall.



Beer


Ja, såhär går det när man likes beer..

Sluta jobba.

Quit your dayjob..?

Idag har jag och mamma diskuterat lite om mitt jobb. Sanningen är den att jag trivs inte alls att jobba inom ett familjeföretag och speciellt inte där min pappa är chefen. Jag hatar dessutom allt som har med mat och restaurang att göra. (förutom när man ska äta det haha) Så som ni förstår så rent ut sagt.. avskyr jag det jobbet jag har just nu.

När vi åkte till frisören idag så läste jag en gammal Hennes tidning. En av rubrikerna var:  "DITT JOBB AVGÖR OM DU ÄR LYCKLIG.." aja.. sammanträffande tänkte jag.

På vägen hem stod det på en väg med graffiti " QUIT YOUR DAYJOB!"..

Tror ni på signs? Ska man lita på vad "gudarna" försöker säga och chansa.. eller tar man det säkra före det osäkra..? Det är frågan..



( Eftersom det bara är tre månader kvar tills jag iväg på lång resa så blir det nog att stanna på detta jobbet i 90 dagar till. Efter det blir det garanterat ett karriärsbyte!)

Hej hallå

Fredag den 27

Oh yes. Ledig idag också. Sen att man jobbar hela helgen suger lite men jag är i alla fall ledig en fredag för första gången på typ.. 20 år? haha.
Idag blir det en tripp till frissan. Jag ska dock inte klippa mig utan lillebror. Efter det bjuder mami på mat och det säger man aldrig nej till. Äntligen hejdå makaroner med ketchup! haha

Vad händer för er idag/ikväll?

Kärlek

Jag lever

♥Yes, I'm alive.

Det märks bara inte haha. Bellas hår blev toppen bra! (precis som allt jag gör) Så efter det så gjrode vi oss killer-snygga och gick ut för att käka. Gott var det och inte dumt att få titta på vad Nicole tyckte.. söta pojkar också. Jag och Ellinor har nämligen helt olika smak i det manliga könet haha.

Hur som helst så lovade jag ju att visa vad jag shoppade.. Here it comes..


Allvarligt att jag är dökär i mina shorts. Ursäkta att det är typ en bild på skrevet men oj va jag gillar dom!
Nu är det sängen för min del. Ledig imon igen och ska sova sjukt länge!

Kärlek till er alla läsare.


Stressig torsdag

Hej alla härliga människor!

Sen update idag men jag mina anledningar. Har varit lite i centrum idag också och shoppat! Visar alla fynd jag gjorde sen (För ja, jag lyckades göra massa fynd!) Just nu sitter Nicole och bella och väntar på att hennes hårfärg ska verka.. igen. haha. Vi färgar nog hennes hår oftaste än vi festar! Haha.
Ikväll ska vi ut på piren och äta lite gott och snacka massa skit.

Ha det fint tills vi hörs ikväll.




God natt babes

Jag vill inte..

Sova. Ibland är det bara jobbigt att sova. Men jag måste typ eftersom jag ska upp tidigt. Varför vill jag inte riktigt säga. Kan berätta imon om jag känner för det. Sov gott alla.

Ta hand om varandra!




Pengar försvinner..

Visst känns det alltid som att någon snor pengar från ens konto?! Jag har inte köpt ett skit denna månaden och snålat som bara den.. men ändå lyckats göra åt en himlans massa pengar. Jag blir så trött. Tyvärr så ser man ju vart alla pengar tar vägen och oj vad jag måste sluta äta ute haha. Mat finns ju hemma.
Måste ju för fasen spara till resan ju!

Någon som känner igen mitt pengar problem?

 Papper, men ändå livsviktigt..

Nicoliis..



Nicole aka Nicoliis.

kanske det finaste jag sett..?

Har du sett något finare? Detta är kärlek.. ( Varning för att tårar kan fällas!)


Gubbarna man gillar mest!

Gud va underbart.

Jag började gå runt sjön men kom ganska fort på att jag ville springa. Länge sen nu och oj va härligt trött jag blev. När jag kom hem satte jag mig i gräsmattan för att stretcha. Vad såg jag då? Jo, Fullt med jordgubbar hade ju ploppat upp! Så lycklig som jag blev då borde nästan vara olagligt..





Många av er har reagerat på bilderna i förra inlägget. Ja denna människa lever och bilderna är inte fixade i Photshop.
Hon är ett extrem fall och bilderna är tagna från google.se



ÄCKLIGASTE JAG SETT EVER!!!

fyyyy faaaaaaaaan va gross!! hur kan den här människan stå up??!!!



Ät pizza människa!! Eller hamburgare.. I dont care.. bara du äter!

Tjockis nicoliis

Tjock..

är vad jag är idag. Eller jag känner mig så himla tjock och klumpig i alla fall. ställde mig på vågen men nepp. jag väger som jag alltid gör. Hm.. Jag är iofs jäkla hungrig men hur kan man då känner sig helt.. fet liksom?
Det blir nog en runda runt sjön i behaglig takt sen. ja det lär det bli!

  VS
Nja.. Något mellanting blir nog bra va?





Löningsdag

Ah vet ni..?!

Nee inte jag heller. hihi.
Jag har i alla fall precis dammsugit bilen. Oj va gräs vi hade med oss från Öland haha. Halva ön typ. Men nog om gräs.
Idag ska jag bara ta det lugnt och plocka här hemma. Mamma kommer hem från en vecka i Götet idag så ska jag tänkte visa henne att jag världens bästa dotter genom att ha allt skinande rent när hon kommer hem.
Självklart ska jag äta upp godiset som blev över igår också mohaha.

Vad ska ni hitta på?



scared to death

Rock me to sleep

Kära vänner..

Ska vi gå och lägga oss? I sängen med ett glas mjölk och en nattmacka? Ska vi kolla på vänner och sedan somna gott?
Imorgon vaknar vi utvilade, pigga och glada? Nu lägger vi oss ja.
God natt på er allihop och tack igen för alla comments.


(Ja jag gillar bilder på babys som sover..)

Sjuk i hela huvudet

Allvarligt..


Undra om jag mår bra?! Jag kom hem från Mimmi fullproppad med godis och saft. Jag hade precis kollat på en spookey film och borde vara i värsta mysläge. Men neeeeeejdå! Nicole får för sig att hela jävla nedervåningen ska städas! Jag har verkligen städat också. Det luktar Ajax i hela huset! haha. JAG HAR TOM MOPPAT! Klockan är liksom 24.

Friskt? I think not..

Riktigt såhär sexig är jag inte när jag städar.. men nästan..

Hejhopp gummisnopp

Beger mig..

Till Mimmi nu! För hoppningsvis har hon en bra film och skvaller på lager haha. Om inte så umgås jag med hundarna!
Tänkte bara ge er tipset också att INTE äta makaroner med bara kethup och senap! Som ni märker så orkar jag inte åka och handla mat. Mamma kommer hem imon och då kan jag äntligen börja leva på vanlig mat igen haha. För oj va äkcligt det var. jag tror jag åt tre matskedar och sen slängde jag skiten. blä.

Hur som helst så hörs vi senare.
Kärlek



It's eating me up inside. But I dont want to tell..


Tävling


Åh. Tävlingar är kul. Därför är jag med och tävlar om ett presentkort värde 25000 kronor i resechekar hos Topnoveller

Topphumör

Wazupp!

Hemma igen från jobbet. Herregud. Larmet gick fyra gånger idag och en tjurig gubbe kom och hjälpte mig stänga av. Hur som helst så är jag på toppen humör. Undra varför? Egentligen har inget speciellt hänt.. är bara himlans glad. Ikväll blir det maybe film hos Mims. Jobbar nämligen bara imon också. sen är jag leeedig två dagar så det är okej att stanna uppe sent idag haha.

Någon som har ett as bra film tips?

Flickor..? Är det jobbigt att svara på sms? Verkar så..

Hata pullishme.se

Vad i helvete? Någon mers statistik som försvann vid midnatt? Har jag någonsing sagt hur mycket jag hatar publishme.se?!

Hur som helst. innan jag dampade tänkte jag lägga mig och sova. Dvs, kolla på vänner hihi. Vi hörs imon mina vänner.
Sov gott.



Kärlek.

Lauren Conrad

ÅHH säger bara tre ord: VILL FUCKING HA!!
Finns det någon människa i hela världen som klär sig bättre än Lauren Conrad?! Nej. Herregud vad jag vill ha hennes collection! Finns dock inga pengar i min plånbok just nu som kan gå till det.. Damn you resan till Australien och Asien haha. nejnej. Men chek it out va fina saker hon gjort..

http://laurenconrad.seenon.com/

 Snygga kvinna!

Got 2 be Öland part two

Äntligen kom Emmas bilder till Nicoles dator. Detta innebär Öland del 2. Mer bilder och filmer på oss. Ursäkta att jag är super seg på att svara i filmen haha. Varför är jag lam liksom?? Men för att svara på frågan.. Ja jag hade roligt!
Och Emma hade ju rätt.. Jag och Bella ser för jävligt bra ut haha.



MOV01153
Uppladdat av nicoliis


Sned?

Ida i ett nötskal..

- Hallå.. killen jag träffar har sneda tänder!!
- Ahmen.. det är ju inte hela världen..?
- JOO! det är ju så äckligt!
- Men döh. Jag har ju lite snea tänder!?
- Neej. inte som han!
- Men det är ju bara tänder..
- ja men jag TÄNDER inte på sånt.

Paus..

HAHAHAHAHAHA!!

 Sexy motherf**ker


 


House of pain- Jump around

Jag kom på att denna låten är ju faktiskt riktigt bra. Gammal som gatan är den och gick på MTV idag.
Nostalgi och gosh va party sugen man blir!



Ball right?

Mattips

Hallåå vänner.

Vad gör ni? Allvarligt.. jag är sjukt hungrig och det finns typ.. ost hemma. Vad gör man då? Jag är på tok för pank för att åka och handla något och jag är för lat för att egentligen laga något. Hm.. Varma mackor är en favvo som brukar funka.. hårt bröd blir varmt och mjukt igen haha. Gött.

Ge mig mattips!!




Hey mate.. You smell baaaad!

Tjaa allihop!

Kom och tänka på en sak idag. När en människa stinker så illa att alla andra runt omkring börjar flytta ifrån en och gå ut ifrån rummet.. Borde man inte förstå då? Och är det ingen människa som faktiskt sagt till stackarn att han luktar väldigt illa? Det kom nämligen in en svett-gubbe på jobbet idag och allvarligt att andra gäster vände sig om och ryknade på näsan!

Skulle du säga till om en kompis luktade illa?

Nu till trevligare saker. Tack för att söta kommentarer jag fått av er läsare alltid kul! Och eftersom ni gör mig glad så gör jag er glada och bjuder på en bild. hihi.



Jag älskar den

Ah! Underbart bra. Jag visste att den inte skulle svika mig. Thats right, Jag pratar om Sex and the City filmen.. igen.
Visst.. vissa saker skulle inte varit med och jag fick kanske inte allt precis som jag ville men i det stora hela är jag nöjd.
Men faasen va tårar jag fällde. Jag hittade tom mitt nya favorit uttryck..
"It's not logic, Its love"
Jag tror helt seriöst att någon har skrivit Carries rollfigur genom att observerat mitt liv! Gosh vi tänker lika.
Filmen har också gjort att jag hittat en helt ny favvo-låt..

Den här ska jag fanemej ha på min begravning!

Sex and the city!

Hallå i stugorna!

Jag håller just nu på att packa upp allt från Öland. Oj va mycket onördigt man hade med sig haha. 
Ikväll blir det Sex and the city på bio!! Jag missade självklart premiären igår eftersom vi inte skulle kommit hem från Öland förräns ikväll, men idag får jag ääntligen se den. Hoppa nu att den håller den klass som tv-serien alltid hållt.
Någon som sett den? Är det något att hurra för?




Pics from the Öland

Världens bästa kväll var i Torsdags. Vi hittade en pose som blev vårat signum (hittar ni den?) och gissa vad vi hittade mer.. Thats right, Växjö killarna. Det var det sjukaste!
Kul att halva Jönköping hade hittat dit också.
Grymt kul i alla fall och bara så ni vet.. På Ikea i Kalmar så har dom super roliga genvägar!
Men.. En bild säger mer än tusen ord. Så därför bjuder jag på tusen bilder som borde säga.. en miljon ord?.

      
      
         
      


 


Nicoles Bilder 085
Uppladdat av nicoliis


(Tack Belliis och Emmiis för att ni underhöll Nicoliis!)

Hemma från Öland

Heej alla!
Yes, I'm home. Vi åkte hem en dag tidigare för att det verkligen spöregnade men oj va kul vi haft! Jag har tonvis med bilder och filmer ni ska få se. Jag hinner nog lägga upp dom ikväll efter jag vatt hos Ida och kollat film. Vi skulle ju se Sex and the city.. Men hann vi boka innan platserna tog slut? Nej. himla skit. Men den får vi nog se imon!

Jag ska berätta det mesta som hänt där nere i nästa inlägg också. så dont fear!

Hur har ni haft det på midsommar?!

Kärlek


My dear..

Kära läsare..
Detta är sista inlägget på fyra dagar! Om vi inte magiskt hittar en dator med trådlöst internet?.. Nu drar vi iväg till Öland och firar en underbar midsommar. Trots att det finns människor som vill förstöra denna helgen för oss och möjligtvis några som hatar oss så tänker vi ha roligt som aldrig förr. Detta är första midsommar på flera år som jag är singel och det tänker jag utnyttja ;) Jag har packat på tok för mycket och är nu redo att åka och bo i tält i fyra dagar och ändå se helt jävla fucking-tastiskt ut! Så vi hörs så fort jag kommit hem och då väntar sjuukt mycket bilder!
Kommer självklart sakna er alla men håll ut.. Vi hörs snart igen

Kärlek


 Puss på er så länge..

Heeej håå bollen in i mååååå (l)

Heej alla glada!
Ikväll gäller det! Vinna eller försvinna för grabbarna i EM! Jag är nästan lite av en supporter känner jag nu haha.
Jag är i alla fall skit stressad! Ska vara på plats för att se fotbollen om en och en halv timme och innan dess ska jag fixa mig och packa inför imon. Trista saker som typ.. måla naglarna och sånt som tar hundra tio år.
Men jag skriver så fort jag kommer hem!

Goo Sweden!
Ska du se matchen ikväll?

 
Ut med tungan till Ryssarna hihi.

Sista orden för ikväll

Nu har jag lipat klart till filmen. Herregud. Det är tufft att vara vek alltså. Nu kallar faktiskt sängen på mig. Sista dagen imon, sen är det Torsdag och då åker vi äääntligen till Öland. Som jag längtat efter att åka bort.
Jag har längtat lite efter dig också.. vilket jag inte trodde skulle ske så snabbt.



moulin rouge

Sitter just nu och kollat på Moulin Rouge. Jag hade glömt hur komisk den var. Kommer bara ihåg att man tycker pojken och flickan ska få varandra och att man lipar i slutet. Bra är det i vilket fall som helst!

 
I hope you dont mind, I hope you dont mind. That I put down in words, how wonderful life is when you'r in the world.


MidSummer

Hallå allihop!
Jag borde verkligen vika tvätt men oj så trist det kan vara att göra nytta. Det taggar mig iofs lite att jag vet att jag måste ha tvättade och vikta kläder till Öland i övermorgon. Ska bli förbaskat kul!
Vad ska ni hitta på när midsommarafton är kommen?

Vi och Öland på midsommar kommer bli klockrent!

Att gå till jobbet

Jag brukade innan som vilken vanlig människa som helst ogilla att gå till jobbet. Man känner sig halvkass och vet att man har några härligt irriterande timmar framför sig. Tills förra veckan. Det är nämligen så att ett par byggkillar har börjat bygga på husen som ligger runt jobbet. Ett ord.. Ohlala!

(Killarna står och tar kort på sig själva..)
- Tjaaa tjejen! Får vi ta kort på dig?!
- Haha! Nu? På morgonen?
- Ja för fan! Det är ju nu du är som finast!
- Haha! Och det vet du? Njea. Jag tycker nog att ni borde börja jobba igen istället.
- Men åh. Jobba är ju överskattat!

Precis som jag så ogillar pojkarna att jobba. Jag gillar numera att strosa iväg till jobbet och småprata med de väääldigt söta pojkarna. Glömde jag att säga kanske att en varm solig dag, så har dom inga tröjor..
Undra vad det blir för väder imon??




Zzzzzzova

Nej. Nu sover vi. ♥


Sad

Vår värld är en hemsk plats. Jag har precis kollat på en dokumentär om lilla Andy Puglisi. När han var tio år så försvann han spårlöst. Det var för 30 år sedan. Han är fortfarande försvunnen och inte en människa verkar veta vad som kan ha hänt eller vart han kan befinna sig..



Emma. Jag tänker på dig. Jag finns här så fort du behöver mig, natt som dag!

shopping

Ih. Idag hittade jag min midsommar klänning and I love it! Korallfärgad och underbar! Jag skiter i om det är minus 35 grader, snöstorm och orkanvarning klass 3. Jag ska ha på mig min nya klänning när jag springer runt på Öland. Dessutom köpte jag ett gigantiskt solpuder från Isadora ,eftersom mina små tar slut direkt.


Ja klänningen är kort. Den är ännu kortare än vad bilden visar. Less is more, Right?

What to wear?

Oh. 00,00 är klockan. Kanske dags att sova. Men jag sov en stund på kvällen innan. Busigt Nicole Younan.

Sitter just nu och förösker lista ut vad fasen jag ska ha på mig på midsommar? Klänning lockar och känns sådär sommrigt. Så det får nog bli en sådan. Jag är typ för lat för att springa på stan men om jag inte hittar något online så får det väl bli så. Lite knasigt med stolekar också när man klickar hem stuff.
Vad ska ni ha på er? Tips välkomnar jag!

Kärlek.

På tunn is

Många inlägg idag! Treeevligt värre.
Kollade precis på en film på Kanal fem. On Thin Ice hette den. Faktiskt väldigt bra! Allt blir bra när det är taget direkt ur verkliga livet. Undra vem som skulle spela mig i en film om mitt liv..? hmm.. Jim Carrey kanske? höhö.

 Haha! Han hade lätt spelat mig!

Vem hade spelat dig i en film?

Pics of the weather

Jag förstår inte dagens väder! Mina grannar måste bo precis i mitten av Regnbågs-skatten?.. Ser ni att det är två över varandra? Ballt är ordet ni letar efter.


Vädergudar

Ah herregud. Hemma fårn jobbet och regnet öser ner. Inte så himlans kul faktiskt.
Ska sätta mig framföt tv.n och äta. för det finns väl knappast något bättre att göra en regning söndag?
Jag är iofs en människa som tror på att ge och ta.
Så om vädergudarna ger oss massa regn nu så tar vi massa sol under midsommar! Deal?




God morgon

God morgon allihop!
Jag sitter just nu och ska iväg till jobbet. Jag borde skynda mig lite men jag är på tok för trött för att stressa. Igår var jag ute en sväng med Emma efter att ha kollat på Sex ad the city hela kvällen. Vi är så himlands duktiga så vi köde på alkoholfritt igår kväll också. Blir lite lättare att jobba då.. haha

Ikväll ska jag verkligen föröska gå och lägga mig tidigt. Hela denna veckan ska jag föröska göra det. För vi lär inte så mycket sömn under midsommar i vårt lilla tält haha.

Nej.. måste springa nu.
kärlek


Zlatan överskattad?

Illailla. I typ sista minuten också. Himla skit.
Bättre lycka nästa gång Sweden..
Vad tycker ni alla om Zlatan egentligen?

Nu sitter jag och väntar på att Emma ska komma till mig. Vågar vi gissar på utgång..igen? haha
Om vi får trist kanske. Men mysa är helt okej det också. Allt som är billigt funkar för mig! Eftersom mitt senaste tandbesök gick på 600 kronor så får jag hålla lite hårt i pengarna just nu.

Haha. Jajuse.. Ida är toppen duktig på att laga spagetti och köttfärssås.. men var med när hon lagar mat.. för allt mäjligt knäppt kan slinka ner annars!


Studenternas Fredag

Heej alla.
Jag missade helt att skriva igår (Jag valde att sova istället!) haha.
Igår var jag och Bella ute och åt på Piren. Mums va gott och kul att se alla glada studenter springa runt. Gud va jag vill tillbaka för ett år sen då vi tog studenten! Livet var fiint och man behövde inte jobba! haha.

Efter det blev det en sväng till Centrum-bar. Vi passade också på att träffa lite folk som vi inte sett på ett tag. Mysigt!
Tack för att du alltid lyckas göra mina helger underbart fina Ellinor Brusbäck! Jag älskar dig



Ikväll är det ju fotboll. Jag hart bestämt mig för att titta.. Wow, jag vet haha.
Någon mer som ska följa grabbarna?

Jag tror att jag vill..

90 tals musik


Så fort jag får lite tid över granskar jag youtube.com och letar efter låtar som ger mig riktig nostalgikänsla.
Ikväll hittade en sjukt bra blandning! Jag känner igen nästan alla låtar på mixen och jag minns hur lätt vi hade det nicki när vi var små och det var vi mot världen. Nu är det världen mot mig. Och jag börjar störa mig på den.. rejält.



The Movies

Oj förlåt för kass update idag.

Jag har nämligen hängt på Filmstaden hela kvällen och kollat på bio. Det blev "The Happening"
Njea... sådär va? Jag hatar slut som är liksom.. oklara.. eller vad säger ni?


Vad har ni hittat på hela kvällen?


Nu ska jag nog slänga mig i sängen och drömma mig bort i i Sex and the City flickornas liv. Om man ändå hade ett sånt liv.. suck. Men det kommer.. haha.
I sure hope so!

EM

.. ska man väl följa.

Imon visar vi det på jobbet i alla fall. Sikken tur att man inte jobbar så man slipper se. haha.
Märkligt.. förra Em var jag super fast och hela min värld rasade när pojkarna åkte ut. I år.. inte lika viktigt..

Hur viktigt är EM i fotboll för er?


Begär

Ahh! Gaahh! Hjälp. Idag har jag shoppiong begär! Men samtidigt är jag för lat för att spendera pengar. Det blir nog helt enkelt så att jag stannar hemma idag och åker förbi stan imon. Åh nu kom mami med mat istället. Då löser vi begäret med mat haha.

Btw.. när nya nummret av Nöjesnytt kommer ut ska ni hålla utkik efter bild på mig. Jag visar stolt upp restaurangen vår.
Hihi

Puss bebisar 

Fint härligt underbart vackert niiiice

Hej vänner!

Härlig dag inte sant? ja visst, Nu ja.. dagen började dock inte så fint..

* Frysen trasig på jobbet (fläkten tjuter så man blir döv)
* Glassarna smält under natten
* Vattenläcka på övervåningen av restaurangen
*Tappade allt jag höll i
* Chefen spillde en kanna kaffe över mig

Härligt!
Ännu bättre bli det när man kommer hem och märker att vattenläckan vi har på nedervåningn hemma (För självklart har vatten utifrån läckt in i vårt biorum) surnat och luktar pyton. Vart ska jag sova inatt? öhm.
Tur att jag snott massa chokladbollar från jobbet som jag ska trycka i mig!
Idag är det liite synd om mig. Fast humöret är okej ändå.

Kärlek

Lockigt hår VS Rakt hår

Borta bra-Hemma bäst. Här ser ni bilderna från idag. Mysigt att äntligen ha en dag ledig och verkligen bara slappa!
Lägg märke till att jag haft lockigt (Mitt naturliga) hår idag. Det händer typ.. aldrig.





Vad tycker ni är finast? Rakt eller lockigt? Eftersom jag naturligt har lockigt så säger jag utan tvekan rakt haha.
Men så är det väl alltid..?
(Jag behöver väl knappast lägga upp en bild på mig med rakt hår..Det finns ca 20 miljoner av dom på bloggen)

Fint väder- bra för oss dåligt för bloggar

Fint väder är verkligen inte bra för bloggen. Besöken går neråt och inläggen färre. ajaj haha.

Hur som helst, Nu sitter jag hemma hos morfar. Han fyller år i år också! 61 big onces! Congrats grandpa.
Jag visar bilder när jag kommer hem. Ajjemen, jag har blitt duktig på att ta med mig kameran överallt.

Idag har jag hunnit pressa på stranden också. Jag jobbade ju natt så jag vaknade inte förräns ett idag men hann ändå ligga i tre timmar på stranden innan jag stack hit.

Har ni hittat på idag söta vänner?  


Fergie


Nu har jag bestämt mig. I like it!! I like it alot! Den är sjukt sjukt bra. Förlåt att jag någonsing tvivlade på dig Fergie. Naturligtvis gör du Sex and the city filmens soundtrack super-killer-bra!

Folk är dumma i huvudet


Det finns väldigt olika typer av människor. Mitt jobb ligger som sagt precis vid stranden och alla ca 10 000 männiksor som hänger vid Sveriges näst största sjö vill låna toan! Detta var min första gäst på hela dagen.. KUL!

Nummer Ett:
- Jag vill låna toan!
- Okej.. Vi tar tio kronor för att få låna toan.
- Är du dum i huvudet!? Jag vill gå på toan nu!
-Ja, fast det är ju min chef som bestämt att det kostar tio kronor. Inte jag som anställd.
-Du kan dra åt helvete! Ni kan alla dra åt helvete! Tack så jävla mycket dumhuvud!

Nummer Två:
- Hej, jag skulle vilja låna toan
- Absolut. Mot en tia är den din.
-Det är det helt värt. Jag förstår att ni måste ta det så som folk springer på toa och använder toa papper, tvål och stökar ner med all sand


Nummer Tre:
- Ursäkta, kan jag hjälpa dig?
-Nej! jag ska gå på toan!
- Det kostar tio kronor att få låna toan.
-Fast jag är kissenördig och tänker gå ändå.
- Det gäller alla oavsett hur kissenördig man är.
- Okej, men va fan hade du tänkt att jag ska göra då? Hålla mig?! Kissa i sjön?!
- Det är några alternativ..
- Fy faan för dig.

Mycket trevliga människor det finns. Tack gode gud att det finns folk som faktiskt förstår att det kostar oss tusentals kronor varje dag att underhålla två toaletter som ca 5000 personer på varje vill använda. Inte minst för tvål, papper och tvättartiklar. Dumma människor! Ta med din egna jävla bajamaja då!
 Slapp-nico som ska hänga hemma.

Bella. Jag saknar dig med. Ses snart? Vi måste sluta jobba ihjäl oss haha.

Grade Invigning

Idag har varit en toppen mysig dag. För er som inte vet om det så fyller min lillebror 15 år idag. (Vi vaknade i morse och jag sjöng samtidigt som jag sov, stående..) Men inte nog med det! Det har även varit Grade Invigning på Bistro Strand (pappas restaurang) Super mysigt och super trevligt. Speciellt kul är det att vara chefens dotter då man har makten att kasta ut folk man inte gillar. Så in your faces Bitches.
(Checka out den coola kepsen bror fick av mig! Som han tjatat efter denna!)






Working is a lifestyle

Idag har jag avreagerat mig och kommit fram till att nu skiter jag i det jag skrev om i förra inlägget. Ibland måste man bara skriva av sig helt enkelt.

Idag har varit en sån där bra dag igen på jobbet. Det är iofs mycket nu framöver
Torsdag: 09,30-16,00
Fredag: 09,30-16,00
Lördag: 18,00-05,00

Orka. blä.
Vad ska ni hitta på i helgen?

F-ck You

Ikväll har jag en svag kväll. Allt som jag håller inom mig bubblar upp käns det som. Jag är nere och på gränsen till kaos. Jag är trött på att vara trött. Jag är trött på att när jag minst anar det kommer de här kvällarna och allt kommer till ytan.
Blev inte bättre precis av det jag nyss fick veta.. Just nu känner jag.. F U C K  Y O U !
Jag är jävligt trött på dig.

Vad gör ni när ni är förbannade/depp av någon anledning?

Täcket över huvudet och dagen över.


Jewel..

Tjejen är grym. hon kan sin sak..
 

Out wioth the old

Kära vänner. Ni glömmer inte tjugoettnollnoll va? Alla vet vad som gäller..?

Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det slänga mig framför tv.n!

 
Säsongs avslutning tonight!

I'm great

Jag är jävligt bra. Har jag glömt att säga hur bra jag är?..
Har jobbat hela dagen idag. De mesta flöt på och inga problem trots mycket folk. Efter det var det hem och sola... undra hur mycket solen tar vid halv fem? haha. Nu har jag precis tvättat bilen och gosh vilken skillnad!

När jag stod och tvättade bilen så tänkte jag: Gud va bra att jag tvättar den! Då är den ju ren till midsommar när vi flickor åker till Öland. Då slog det mig vilken skillnad det är på detta året och förra årets midsommar. Då åkte jag med min dåvarandra pojkvän till Kjöln och hade en så himla underbar midsommar. Vi var kära som aldrig förr och bara njöt av lugnet. Denna midsommar ska jag och två vänner till Öland och vara fulla i fyra dagar..
Undra vilket av åren jag kommer gilla mest..? Det återstår att se..


Mimmi och Albin var också med förra året då vi tog det hyftast lugnt

I år är det ni och alla pojkar som gäller..♥

Ego

Hemma! Oj sikken lång dag! Jobbet var verkligen kaos idag och jag var helt slutkörd redan vid ett. Så fort jag slutade la jag mig hemma i gräset och somnade i två timmar. Underbart! Sedan direkt till kusinerna och åt och lite mysigt.
Efter det fick jag lite tråkigt så jag tog ego-pics. Sa ju att det inte skulle dröja länge alls.
Jag bjuder dock bara på en.. haha


Nicole aka nicoliis


Twins

Haha! jag satte mig framför tvn och upptäckte att typ världens bästa och äldsta film gick! Twins! Hahaha. Ååhh.. jag struntar i vad alla ni säger. Den är roolig! Och jag är lite kär i Danny haha


Mohaha! Älska att dom klär sig ballt och kvaliten är kass haha.

Alot has happend..

OOj. Mycket har hänt sedan jag skrev sist. Jag ber om ursäkt men jobbet tar upp all min tid. Jag hinner helt enkelt inte uppdatera så mycket nu. Har jobbat minst 10 timmar varje dag i en vecka nu, och ungefär så fortsätter det ett bra tag till haha. Här ser ni i alla fall lite bilder från grillningen i Fredagskväll. Undra varför jag blev kallad ägget..?

 

Nicoles Bilder 042
Uppladdat av nicoliis

Det andra som hänt är att Emma faktiskt färgat mitt hår.. eller aa.. slingor gjorde vi. Det blev faktiskt mycket bättre än vi tänkte oss! Himlans va duktiga vi är emma pemma. More to come..? haha ♥
Bilder på det får ni väl se.. nästa gång jag tar ego-pics haha.  Vilket iofs nog inte dröjer så länge.

Nu ska jag umgås med la familia!


RSS 2.0