Nu är det klippt.

Jag är mega nöjd! Amanda är min nya favvo-frisör! Som ni kanske förstår så klippte jag mig alltså idag. Jag visar er en bild imorgon när jag är "piff". Just nu är jag mer "puff" ah ni fattar..

Har varit på Spa-party ikväll med. Himla mysigt. Bäst av allt var nog kärleksmummsen. ELLINOR JAG VILL HA MEER!
Nee. Jag ska nog sova nu. Men jag slänger upp  bilder ifrån fredags när vi var ute och åt på Piren. Mycket lyckad kväll.



Bilder snodda från Jonelin.blogg.se



Kärlek


Kwaam rák





viviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviviivivivivivi

"You and your ways.."

Hej friends!
Haha va roliga ni är! Gud va olika ni röstade om tatueringarna.. Ni tyckte verkligen hely olika!
Jag kan ju avslöja att jag lutar mest åt nummer två. Så jäkla snyggt! Tran är också himla fin men.. ja ni hör ju.. Jag velar.

Nee. jag ska fortsätta blunda nu. Ligger på Axamo och slöar!
Kärlek



Yjummi

Vilken tycker ni mest om..? Rösta klokt nu..




Kärlek


Jag hinner inte..

..andas känns det som!

Har jobbat hela dagen och ska nu vidare och träffa vänner för en mysig kväll på stan! Jag hinner verkligen inte blogga egentligen. Kärlek


Min as heta dress sitter på! jeansjacka över det och jag är redo to go.






Jacksson död.

R.I.P


My New Baby

I'm in love.


LG Plasma 42.







HERREGUUUUUD!

SATAN VA VARMT DET ÄR!!!





Underbara 25

För det första.. mamma tyst! Haha.

För det andra.. Heej bloggen!
Idag är en bra dag.. En mycket bra dag! den 25 för att vara exakt. iihh. Fast nej. Nu gäller spara så man kommer ifrån Jkpg snart. Men.. Hur mår ni idag? Hoppas ni är ute i solen/stormen. För jaa.. Fasen va det blåser idag. Jag slapp jobba eftersom det var s blåsigt vid vättern. Bittersweet.

Hmm.. ska nog äta något litet nu så jag orkar springa ikväll. Som vanligt blir det ett kvällsdop efter jag sprungrit mig svettig. Och ikväll ska jag visa er en överaskning. Stay tuned!





Rubrik liksom..typ.

Kan en inpackning sitta i håret för länge..? Min har nu suttit i två timmar.. hm..

Nee jag är nog för trött för bloggen ikväll. Förlåt. Men ni kan få se hur jag planerar att klippa mig. Troligtvis på Fredag. Jonas ponas fyller ju år och jag måste vara as skit snygg så han känner press!


Leta efter snyggare människa. Gosh

Kärlek



Hej hå himmlen är blåå!

Yes! Jag älskar sommaren!

Har legat ute precis heela dagen. Efter jag pressat hemma åkte jag med Bellis till Västersjön. Där pressade vi ännu mera.

What more can I say..?

Over and out.

Fucking Fabulous

Minminminminmiiiiin





Wiiiiiiiiiiie

Sooool! Jag sprang aldrig igår. Sov istället bort halva kvällen och sen gick ut och gick med min mor. Ikväll däremot ska vi springa. OCH BADA! Jag skaaaa bada! Fasen va duktigt av mig att hinna blogga innan. Jag menar.. har ju trots allt jobbat 6 timmar idag och bara slängt i mig mat och ska iväg nu igen till axamo. Ändå så tänker jag på mina underbara vänner. Ni måste ju veta vad jag håller på med ju. Hihi.

Kan ni gissa vad som damp ner i brevlådan idag? Jag är lycklig.. Länge leve Tradera!



I cant help it..

Snygga som satan! Sugen på nummer två? Hmm.. nee.. eller?.. Men små och diskreta ska dom vara!




Stjärnan bakom örat är ju killer-snygg!




  

Brownie

Hej bloggen!
det är sool ute idag! Därför kanske ni förstår att jag är lycklig. Jag antar att halva sverige går runt med leende på läpparna idag? Äntligen sommar! jag har tom planerat att springa och ta ett kvällsdop senare ikväll. Herregud. Jag kommer banga!

Mohaha. Brun utan makeup. Yää



Ni är så nyfikna..

Jag ska faktiskt berätta för er.

Någon trodde att jag hade upplevt orgasm och därför var så exalterad i förra inlägget. Det är tyvärr fel svar. Rätt svar är att jag ÄNTLIGEN vunnit auktionen på Tradera på klänningen som jag suktat efter så länge! Jag fick den hyfsat billigt och hoppas nu att den sitter som ett smäck!

Min är dock snyggare (än den på bilden nedan. Men denna bilden är bättre) med en korsett liknande del upptill. Wonderful.
Nu är alltså Bittan-outfitten klar!! Ca 20 dagar kvaaar!



JAAAAAAAAAA.....

..AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

ÄNTLIGEN!!!


Märkligt..

..Att jag för 5 minuter sedan låg ute och stekte i solen! Det var grymt varmt och jag har blivit grymt brun....

Nu öser det ner.

Jag hade tänkt springa idag men fuck det då. Jag tänker slänga mig i soffan igen och ring min vän Jonas som tydligen vill få tag i mig.

Nu åskar det med! Vart fasen är sommarn!!??

Kärlek

Midsommarfirande!

I love my girls! Ni betyder världen för mig. Tack för en superfin kväll med god mat, fint sällskap och mycket märkligheter!


Dansken ser på fotboll och Jonna ser skum ut..

Underbara Emmis hade gjort sångblad!

Nicoliis och Nina

Glupska Emma

Årets tjockis-bild?

Bollen

Dagens outfit (Endast för att reta min mamma som hatar när man lägger ut "dagens")



Midsooommar!

Hej fina vänner!
Herregud. jag borde verkligen sova. är egentligen mega trött.. men orkar liksom inte riktigt lägga mig än. Jag är ivrig inför imorgon och har beslutsångest om vad jag ska ha på mig, när jag ska vakna och hur jag ska hinna fixa allt SAMTIDIGT som jag ska vara full som en kastrull. Haha njea.. men jo.

Otroligt vad mycket som händer på ett år ändå. Detta året firar jag och mina närmsta vänner med nya vänner hemma hos mig. Middag, dans och kubb. Förra året sprang vi runt nere på öland och härjade bland pojkar från Växjö. Detta året vill jag bara bry mig om mig själv och mina vänner. Vi ska ha mysigt! Vi ska trevligt! Vi ska ha super kul!





Vi flickor vet hur man festar.. Jag ♥ Er



Nicole superwoman!

Hej bloggen!
Guud! jag har fullt upp. Imorgon är det midsommar och jag tror faktiskt jag hunnit göra allt. Puh! Har shoppat en helt ny outfit som ni får se på bilderna från festen vi ska ha här hos mig sen. Dessutom har jag hunnit köpa alkohol och all mat! Vi flickor sprang runt som vilsna höns och letade efter majonäs och sallad! Plus att jag självklart hunnit jobba och ska iväg nu igen. Börjar kväll idag också. Gah. när ska jag hinna städa huset då? Jaja..

Idag fick jag även min fina ring som jag beställt av fia! Tack tack söta du! Jag är supernöjd med min cupcake! Pink and sweet!




Bad action turns in to good actions

Först och främst måste jag säga gaaaaah! äntligen! Nu funkar blogg.se som det ska! Förlåt för kass uppdatering idag. Men där låg alltså problemet. Hos blogg.se

Nu till annat. Idag har jag och min vän Bellis varit hjältar. Vi hade varit på bio (Drag me to hell som skrämde skiten ur oss båda!) Vi är på väg till våra bilar och möts av två rädda flickor. Det pågår nämligen misshandel ca 20 meter från där vi står. Räddare i nöden så ringer vi 112 och HAMNAR I KÖ!? WHAT A FUCK LIKSOM??

Hur som helst så lyckas vi få tag i en polisbil som rutin patrullerar! Vi sliter upp hans dörr och skriker MISSHANDEL!! Polisen for ut ur bilen och började jaga männen. Han släpper lös sin hund som lite vilset springer omkring.
Värsta action i våran minimini-stad. Och jag och Bellis blev hjältar. Såklart.


Nico och Bella. The crime-figthers forever!


Nu måste jag sova vännerna mina!
kärlek


What a Faaaack

Men för i helvete! Nu har jag skrivit två inlägg och inget funkar!? Bilder går inte att posta så nu skiter jag i detta och badar istället!

Har ni inget liv?

Oj! Ville ni att jag ska uppdaterat mer ikväll? Jag kanske inte har 70.000 läsare som Blondinbella men de få jag har vill verkligen att jag ska hålla igång. Nu kanske ni tror att jag själv har suttit och tryckt upp min sida hundra gånger. Men come on.. Jag vet att ni inte tror det men jag har faktiskt ett liv... typ


200 sidvisningar jue?!



TACK! ♥

Oh va fina ni är. Tack alla för mitt support i min nära döden upplevelse. Dock så skrev ingen av mina närmsta vänner. Det känns ju bra. JAHA. jag vet att jag kanske är jobbig ibland men hallå..? Man kan väl åtminstonde få ett "Osh".

Eller är det för mycket begärt??





Se upp för fäljen!

Jag måste bara berätta vad som hände idag på väg till jobbet! J€ag ska precis köra ut på motorvägen när bilen framför tappar sig fälj! Herregud va rädd jag blev. Den rullade snabbt som satan mot mig och jag hinner tänka: Vad gör jag??
Vad händer om man kör på den liksom? Jag lär ju inte dö. Men den kändes så. Därför väjade jag undan och efter det kände jag mig som en superhjälte. Ne men typ. Ni fattar.

Så nu i detta inlägget får ni gärna skriva kommentarer som: NEEJ MEN GUUUUD HUR ÖVERLEVDE DU?! och..
JAG ÄR SÅ GLAAD ATT DU LEVER FÖR JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET. Men n€aturligvis får ni vrida och vända på dom orden hur mycket ni vill coh skapa en egen tack-.gode-gud-att-du-lever-mening.

Nu ska jag testa massa nya lipgloss jag köpt! Dom luktar muuumma!

Kärlek

God natt folks!

Vettni. Jag närmar mig 1000 inlägg i bloggen! Wohooo. Kul info såhär på kvällsgrenen (och ja jag vet att det heter kvisten!)

Hade faktiskt tänkt att sova nu. Blev ju inte så mycket sömn förra natten så nu ger vi det ett nytt försök! Hoppas jag får paket på posten imon! Självklart ska ni få se vad det är! Ni kommer bli suga på det..

Kärlek


Min vän..

Jonna är duktig. Jag valde färgen. Visst är ni chokade att jag valde rosa?!



Stress!

Gaah. ska iväg! Sminkkurs ikväll med Jonna. jag sitter modell. Vilket innebär att jag måste gå dit osminkad.. Suck..
Jag bjuder på det..





Va inte tyken!

Gaaaah!! Nu har jag suttit i nästan en timme i telefon med Tele2 kundtjänst. Mitt mobila bredband har lagt av till min minidator och såhär går mitt samtal med den tyknaste jävla bruden jag någonsing pratat med.

-Välkommen till kundtjänst. Du pratar med Sandra
-Hej! Jag har problem med mitt mobila bredband. Det vill inte koppla upp.
- Nehe okej. Jaha mm.. Har du testat att starta om datorn?
- Eh ja.. jag har inte kunnat komma in på internet sedan Lördags morgon på min mini pc.
-Jasså.. jaha.. mm okej. Vad är det för dator då?
- En mini pc. Linux.
- Vi stödjer inte Linux.
- Va?
- Har du Linux på din dator så kan jag inte göra något. det är antagligen din dator som stöter bort bredbandet
- va? Okej..? men det har ju funkat i ett år nu utan problem. Och jag har testat med en annan doingel i dotorn och den funkar ju..? Har det någon betydelse om jag sitter på Windows eller Linux?
- Nu är det såhär att jag kan inte göra något för du har Linux tyvärr.
-Fast jag är ju betalade kund och behöver få en ny dongel.. Det är INTE fel på min dator.
-Tyvärr. Testa i en annan dator då kanske. Tack och hej!

Dum i huvudet eller?! Jag satt med öppen mun i tre minuter så chokad var jag. Efter jag skrikit lite för mig själv tog jag mig mod att ringa igen. Efter att suttit i kö en kvart.. Här är samtal 2.

-Välkommen till kundtjänst du pratar med Daniel
-Hej. jag har problem med mitt internet.
- Okej.. jag ser att du har en annan dongel också. Gör så att du tar byter simkort och testar.
-Okej.. Jaa det funkar!?
- Jag misstänkte att det var fel på ditt simkort. Har fått några sånna samtal idag där simkorten krånglat. Jag skickar ett nytt på posten och du får det om 2 dagar ungefär! ha en bra dag!
- Åååååååååååh tack desamma!

Fuck you sandra och tacka gud för Daniel! Va det så jävla svårt för bruden att säga det från början? Synd hur en person kan dra ner ett helt företag. Som tur va fick jag ju prata med en vettig person tillslut..


Sleepless in Jkpg

Dundunddduuun. Jag kan inte sova. Tydligen kan man vända på dygnet utan att festa på helgen. Kanske ska skita i att sova överhuvudtaget och se hur kul man kan ha på jobbet? Hmm..

Glöm inte att trycka F5 om du fortfarande ser gamla designen..



Todiluuu

Bloggen är nyy! Nu kör vi! nystart! Jag ska börja uppdatera som aldrig innan.. (detta kommer hålla i en vecka.. max!)

Hur som helst. Jag och mina vänner har upptäckt att vi kommunicerar inte längre. Vi läser varandras bloggar för att få reda på vad vi gjort, hur vi gjort det och när. Right folks?

Min kära vän Jonas slängde ur sig: "Alltså.. läser någon din blogg ens"
Tack för den ditt as. Men nej. Det är tyvärr inte en enda människa som läser min blogg. Jag har inte en enda besökare..

Help me prove him wrong!

Bloggen kanske går upp i besökare om man visar brösten?




Lillebror kommer gå långt..

Har jag berättat att lillebror blev publiserad i Digital Foto! Hur ballt är inte det på en skala. Flera hundra människor skickar in bilder till tidningen och han blev bild favorit nummer 7. Grymt bra jobbat brosan!


Simon hittar ni HÄR





Sorry.

Förlååt för dålig update! Igår kväll var det jobb,jobb och åter jobb. det var faktiskt ganska kul och dricksen bara flödade in! Jag och Bellis fick ihop lika mycket dricks som en 8 timmars arbetsdag! Weey.

Eftersom vi jobbade till typ två så vaknade jag inte förrän fyra idag. Så allt jag hunnit med är att springa. I spöregn typ. himla nice! Nu har jag precis badat och ja.. tyvärr blir detta ett dagboks-inlägg. Nu ska jag hänga i soffan och hålla koll på mina tradera.objekt som snart stänger!  Tjillivippen!


I'm sick of drama..




Jag är en lipsill.

Lyckat att jag gråter när jag ser detta. Ta oss tillbaka..

 
Sydney Australien


Patong beach Thailand

Ellinor Brusbäck

Detta inlägg tänker jag helt och hållet skriva i min bästa väns ära. Jag älskar dig! Jag kan inte säga det nog men jag tror att du vet att du är anledningen till att jag ens kan le i vissa stunder. Så otroligt många gånger du lyft upp mig och bärt mig när jag inte orkat gå själv. Om jag behöver dig är du där direkt! Du är underbar och tack för att du orkar lyssna på mitt tjat och mina tårar. Du vet varför jag skriver detta nu och jag ville egentligen bara säga tack. Tack för att du litar på mig tillräckligt mycket för att också prata och gråta ut hos mig.

Ellabella. Jag älskar dig.








Meet me in downtown

Nu ska jag åka och fika med min finfina vän Jonna. See Yaa!


Faaaasen va långt mitt hår blivit! Klippa snart maybe?









Flickor se hit!

Jag har hittat världen bästa liplummer! Det bästa av allt är att det verkligen funkar, är nästan helt gratis och finns oftast i din egna kök! Kan ni lista ut vad det är som gjort läpparna kanonstora..?

Före


Efter





Weey

I'm happy!
Jag har räknat lite på mina timmar denna månaden på jobbet och ångesten släpper lite. Jag kommer nästan fördubbla mina timmar denna månaden jämfört med förra. Dessutom förväntar jag mig skattepengarna de närmaste månaderna. Förhoppningsvis.
Jag såå behöver detta. Har sparat noll sedan vår stora resa som jag kom hem från i Januari ju. Men denna månaden plus skattepengarna plus att jag går upp till heltid nästa månad bodar gott! Money money money.
Gosh jag kommer shoppa upp skor för allt. Det är banne mej värt att vara fattig för att ha snygga heels på fossingarna!

Flickor.. Midsommar hos mig? Grill, dans runt stång och hela köret? Think about it. Home alone.

Nu ska jag faktiskt föröska sova. Jag är dö trött efter 5 ap jobbiga kilometer i spåret. Jag hade noll krafter och hakade mig fram sakta som en snigel! Sov gott fina!



Step on me and I will walk all over you










Kompis det går bra nu..

Hej vänner!
Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjort ibörjan av veckan. Jag har insett att jag har gått runt och varit ledsen för saker som hänt för länge sedan. Saker som inte spelar någon roll nu. Men jag har sovit underbart gott inatt och haft en great dag. Fullt på jobbet och massa att göra! Sånt är kul! Jag är inte arg, ledsen eller ens fundersam längre.

I Just dont giva a fuck. Cuz I've done the same and more..


Idag står träning på schemat. Jag ska äntligen springa! Idag ser jag faktiskt fram emot att dra ut i spåret och springa rumpan av mig. Jag behöver röra mig och det är ett great sätt att få ut allt.

Tss. Slänger in ett tack till Jonte G också..

Kärlek

Tuseday

Tjaaa bloggen!

Tisdag idag! Det innebär egentligen DH men jag vi får se om jag hinner. Ska nämligen ner till stan och träffa min baby Emmmis. Fika står på schemat. Det är ungefär så mycket action jag har råd med. Idag åkte jag och hämtade bilen på verkstaden och härliga 1600 kronor kostade besöket. Så ingen beställning på asos denna månaden heller. Får hoppas allt finns kvar tills nästa lön. jag har ju jobbat massa helger nu så goa extra pengar!

Vi hörs sen babes.
Kärlek


ZzzZzz

Nu ska jag sova! Jag mår faktiskt himla bra nu. jag måste inse att livet är underbart och gamla saker ska nog förbli precis det.. Gamla.

Natti sötnosar!


Jag bjuder på osminkade bilder. För det är såhär verkligheten ser ut. Grå och utan makeup.


Maybe you wanna talk it out..?

Hej bloggen!
Idag har jag varit ute och gått med min underbara vän EllisBellis. Jag var tvungen att rensa hjärnan och prata ut om lite stuff. Jag älskar att hon alltid orkar höra på mitt tjat och annalyserar tillbaka. Tyvärr så går det inte att säga så mycket mer än att vissa människor som vi pratar om är allmänt störda i huvudet och borde nog gå till psykolg. Måste jag nämna att de flesta detta gäller är män? 

Män som vill såra, män som vill ha uppmärksamhet på ett patetiskt sätt och män som får en att fälla tårar. Jag är done med svin känner jag. Nästa man jag ens lägger tid och enegri på ska vara en man jag känner är värd mödan. Han kommer nog snart. Jag menar.. Hur mycket mer otur kan jag ha när det gäller kärleken?

"I en killes huvud finns det en apelsin och ett pepparkorn. Apelsinen tänker sex och pepparkornet tänker kärlek"

Nu när jag lättat hjärtat även i bloggen så funderar jag på att vila en stund. jag satt upp halva natten och är utmattad!



02.03

I will always be one step ahead of you..


Nicole smakar på det ljuva livet


Skärpning folk!

Skärpning på mig också faktiskt! jag har slackat efter med bloggen rejält! Men jag har kommit in i någon "Jag-orkar-inte-uppdatera-fas". Men jag ska föröska ändra på detta nu.

Jag är himla bra på att ta bilder på allt jag ser men för lat för att ladda upp dom. Jag glömde helt visa er bilden jag tog på en gigantiskt stor råtta jag såg i stan i veckan tex. Men här kommer i alla fall lite bilder som snapades upp igår på förfesten!

Nu ska bloggen börja leva igen. Jag har tappat lite läsare märker jag med vilket inte är woho. Men ikväll byts nog headern ut och bilder kommer ni få se mycket mer av! Promies!








HAHAHAHAHAHAH Fisunge är vad du är Jonna!




Cupcakes

Kvällen igår va underbart kul hemma hos Jonna. Ute var dock ganska lite folk men helt okej ändå. Måste bara sluta hänga med folk som skapar drama. Om du vill ha drama så kan jag spela med. hoppas du fick bevis på det igår.

Innan jag slänger upp massa bilder på kvällen igår så måste jag visa er alla fina cupcakes vi bakade för någon dag sedan. jag var lätt grymmast och mummiga blev dom också!






Hottie Hot

Hej bloggen!
Nyss hemkommen från jobb. Ikväll var det himlans kul att jobba faktiskt. Underbara människor och himla bra drag! Bäst av allt var nog att sötaste pojken i stan hängde i baren hela kvällen. Jag hade något fint att kolla på heeela tiden. Mmmmm.
Varför bad du inte om mitt nummer? Gaah.. jaja. Vi ses ju på Måndag igen. Killen jobba nämligen i samma byggnad som jag. woho.Oj va jag kände mig 16 och småkär nu haha!

Nu har jag tryckt i mig två nattamackor och ska sova!
Hoppas ni haft en underbar dag sötnosar. Imorgon är det dags för mig att göra stan osäker så däför måste jag få lite sömn.
Maybe hinna träna också.. Natti!

Kärlek


Congrats!

Grattis till min lillebror som fyller hela 16 år idag! Hurra Hurra!

Något som inte är lika kul är att min bil pajade idag. Jag är på väg hem från jobbet då ena framhjulet släpper. Fasen va rädd jag blev! Jag tappade helt kontrollen över bilen och det lät som om hela jäkla däcket lossnat. Jag stannar så fort jag bara kan och ringer min käre far som nu börjar bli trött på att min pärla går sönder.

Summan av kardemumman är i alla fall att jag är nu billös tills på tisdag. Den är nu på verkstad och jag fick nyss veta att det var ljuddämparn som hade släppt. Och nått tjafs som håller fast däcket. Jaa men det låter ju jäkligt bra..

Kaaashiiiiing.. Där försvann denna månadens lön också..


För er som inte vet så har jag en Renault Clio. Fast min är klarröd.



The past is still present

Idag har jag haft en ärendedag. Vi blev klarar ganska tidigt på jobbet idag så därför passade jag på att springa till banken. Hur stor är chansen att man ser folk man kanske inte har så stor lust att se? En människa som påminner om gamla tider. Som påminner om hur bra man mådde och hur dåligt man mådde på samma gång! Någon som man suttit och pratat med för att lära känna och nu inte ens hälsar på. Märklig sits och jag hatar när jag blir satt i en sån position.
Håll er där borta i bushen så håller jag mig till stan.



Sobfest

Jag är en lipsill. Har gråtit i en timme nu till The Hills. Herregud. Men det var det sista avsnittet för mig I think..

Bara så ni vet. Så nu ska jag sluta tjata om det och sova istället.


Do not wink..

Nee minsann.
Borde verkligen sova men ush va trist! Har precis kollat på Changeling för andra gången. Fortfarande lika bra!

Kvällen har spenderats på Piren med min underbara bästis Ellie. Efter en stund kom min fina vän Jonnis också. Vi tjöta som bara den och hade så mysigt! Däremot måste jag här och nu säga till hela världen att är man över 40 så ska man absolut inte flörta med en tjej som är 21. Big nono! Och om man mot all förmodan måååååste flörta så ge fasen i att blinka med ögat! Gah. Människan var äldre än min pappa och blinkade till mig. Jag dog lite.

Nej. The Hills sista avsnittet nu sen sova.



Jonas. Slå mig inte. Du kommer aldrig få tillbaka din tröja! I love love love it!


Kärlek


Changeling

Herregud vilken underbart bra film! Länge sen jag såg en film som grep tag i mig så här mycket. Angelina steg verkligen i mina ögon! Om du inte sett den så gå och hyr genast! Själv ska jag nog köpa filmen..





Lipsmacker!

Jag önskar verkligen att man kunde lägga upp en lukt på internet. För guuuuud va underbart alla Lipsmacker luktar. Alla som känner mig vet att jag är beroende av Lypsyl. Men jag är så över det. Luktar äckligt och lägger sig som en hinna på läpparna. Lipsmacker är det bästa jag vet! Lukten är Jordgubb/Kiwi. Ååhh! Luktar verkligen sommar!
Finns massa olika men Hallon och Jordgubb är mina favvisar!


Haha snyggt med handuk på huvudet. men jag sitter med inpackning i håret..











Stay the night

Jag lovade ju att visa er bilder från Fredags-utgången. Den va lyckad. Som alltid med mina flickor. Notera att jag hade på mig min nya fina (rosa!) body som jag fått av Bellis. Hon är bäst. Dessutom hade jag nya fina spetsskor. Men dom får ni se en annan dag. Har inte tagit kort på dom nämligen.. Enjoy!
(Flicks.. hoppas ni tycker det är lugnt att vi ser ut som styk på bilderna. Man måste ju bjuda på sig själv!)






Sista bilden visar väl tydligen att det är dags att gå hem. Inte great när ens ögon börjar bli röda..




I heart summer

Det gör jag verkligen! Idag har det varit 27 grader ute. Underbart! Jag och jonelin åkte till Västersjön och solade. Herregud va nice det var! Årets första dopp vågade vi oss på också. Och ja.. vi skrek när vi doppade oss. Vi är kärringar!



Nu ska jag kolla på Mommas boys! Mohaha.



RSS 2.0