Lyckligast någonsing.

Du vet den där flickan.. hon, nicole. Hon är världens lyckligast flicka.

Om 7 Dagar: 50 Cent i Norrköping
Om 17 Dagar: Slutar på Kfum
Om 30 Dagar: MAURITIUS!

oh hell yes. mauritius! aahh! Min underbara pappa kläckte nyheten idag.
Jag är lyckligaste ever!

Jag ska ha på min bikini och vara solbränd och stöta på allt som kommer i min väg, i Afrika! aaaahhhh!!!!

Jag kommer sakna dig med elli, men det är ju ett tag kvar! hihi.

Haha, så ont gjorde det inte när du fällde mig. men liite. daah!
Och eftersom det finns noll som håller mig kvar så har vi nu spikat att i September drar vi till Asien i tre månader jag och ellipelli.emmis, ska du med?

Albin, Sluta ljug! haaa! Jonas: självklart, jag gör aldrig något halvhjärtat.

Solkyssar


http://www.mauritius.net/index.php


Det är synd om mig.

Idag mår nicole krassligt. Anna tyckte dock att det var kul, eftersom jag den senaste månaden sagt att det skulle vara ganska skönt att vara lite sjuk och hemma. men när det väl kommer är man inte lika katig, därför jag har spenderat de tre sista timmarna i säng ropat på mamma att hämta saker åt mig. mooohaa! 

Hur orkar man ha allergier? Och alla dessutom?! Jag sprang runt och letade efter kakor som var glutenfria,laktosfria och fria från nötter. aaahh! kommentaren jag fick i affären: "Den här är fri från allt det. fast den har ju mjölk i sig" daah.

Why you gotta be so pathetic?

Ja juste. Jag tycker om mina pojkar albin och jonas väldigt mycket eftersom dom tog det underbara rådet att kommentera. dock bara om sig själva. egon!
Förlåt att jag var tvungen att avboka idag mims. uh.

"Ursäkta mig, skulle jag kunna få en stor flaska sprit? Jag är alkolist, ingen barbiedocka."

Sessan

Men orka vara dum i huvudet.

haaaaa! det är allt jag har att säga till er som försökte bryta er in på jobbet igår kväll. för ni kom inte in nana!
Ändå var dörren öppen för en viss nicole glömde låsa dörren HAHA! det var kul. Dagens faktiskt!! haaaa!

Nu ska jag försöka förklara hur trött jag är. Idag har jag varit nära att somna två gånger i bilen.. och jag hat åkt ca 15 minuter bil idag. hmm..

Men,

Ikväll blir det bio igen. myys. förra gången jag och bella gick på bio slutade med att någon tappade sin mobil i salongen så en ganska söt kille ringde och sa att vi skulle komma och hämta den. jag funderar allvarligt på att kasta min mobil i huvudet på den sötaste killen i salongen.. kan det funka tro?

Fast iofs har jag redan hittat min drömman. han vet det bara inte än. men han var på jobbet idag och jag blev nog blixtkär tror jag. du var fanemej det hetaste jag sett i hela mitt liv! Pitt släng dig i väggen!!

You'll end up old and alone, if you dont get a bullet in your head.

Helgen är planerad. Ni hittar mig ute och festar gärnet. aaaiit?

Ni är dåliga på att kommentera faktiskt! massa med besökare varje dag men ingen feedback. sucks!

Måndag

Jag vaknade, Jag suckade. Måndag. fyy! Men helt okej dag. Jag och Anna har alltid lika kul på jobbet.
Stanna en vecka till! Mycket att fixa till efter helgens stohej. 300 ungdomar som skulle se Sean Acti och gänget som hängde på jobbet. Men sen hittade jag en reklamannons om 50 och då slutade jag städa och började klippa. oj va fint den hänger på väggen på jobbet hihi.

Elli kom och hälsade på. myys

Jag träffade supersöta Denny på krogen i helgen också. därför har jag nu underbara filmen från växjö-helgen!
Planen är att jag ska köpa en mobil sladd så ni ganska snart får se när vi snälla människor kladdar raklödder på söta niklas. mohaa. evil!

Varför lyckas folk släpa med mig till IKEA? aahh! men snäll som jag är så åkte vi upp och köpte en byrå.
Jag slipper svära åt den dock för jag "måste" ju skriva blogg. haaaa!

En- oj Två-ops Tre- baaaad Fyra- VAA? FemHAHA! (Ellinor ska ge mig en nummer sex.)

Kommer du ihåg hur det var?
Kommer du ihåg lycka?
Kommer du ihåg det underbara?
Kommer du ihåg mig?
Kommer du ihåg allt fint?
Kommer du ihåg att du är ensam nu?


How you doin?

Göteborg

Just nu sitter jag hos släkten i Göteborg. konstigt hur allt bara blir så bra så fort man åker hit. Loving it! hit ska jag absolut flytta någongång i mitt liv! Men inte idag, för idag är det kalas för kusinen. Han blir 13, Herregud.
 Och toppen att den yngsta kusinen, det första han gör, är att fråga efter ex.et.. hmm haha.
"Var är min bästa vän?" Orka.

Igår var det myskväll hos Bellis och vi såg på en minst sagt.. mystig film. den var otroligt läskigt lik mitt liv. Det krävs 200 kg för att krossa en mänskilig skalle. De mänskilg känslorna väger ingenting, men känns så otroligt mycket mer. I alla fall, filmen var ganska okej. cash back hette den, Just so you know!

Albin! Sluta förfölja mig och sluta säga att jag är otroligt sexig. moaha!
Mims, utgång ikväll. (ut-gång)

Förlåt. Jag är som jag är. Det får ni ta. Jag kommer leka.

inte långt kvar till 50! Min tanke: AAAHHHÅÅÅHHHIIIHH!!

image16

Love Bollis.

Vänner för livet och bärbara datorer

oh Yes. nu har det skett! Nicole har tagit tummen ur och köpt alla vänner avsnitt i en underbart vacker box. nu är det bara Sex and the city kvar! så om ni undrar vart jag håller hus hela helgen så är svaret i min säng med joey och gänget! Min underbara mamma har också tagit tummen ur. Som den internetfamilj vi är så tröttnade vi på att inte ha internet hemma så vi åkte och köpte en as snygg bärbar dator med internet uppkoppling. Så nu kommer dagligt bloggande återigen vara ett faktum.

Och igår var man ute igen. mycket trevligt faktiskt och det har jag alla söta pojkar att tackar för. Komplimanger is the shit. Underbara Ellis kom förbi en sväng med och oj va hon alltid piffar upp tillställningarna.

Jag är ledig hela helgen! Woho! Götet på söndag med, är du där? vill du ses? hihi

Inatt drömde jag mycket konstigt igen. öh? DET kommer granterat aldrig att ske hihi.

du är lost, det är dina vänner som gäller. HAHA!

12 dagar kvar. För att vi rockar! (och du gör inte det, hiiigh fiiive)

jobb

hmm nej inte nicole här. ellie här. nicole skulle skriva lite. hon hämtade tangentbordet i receptionen å skulle skriva lite på jobbet. men nu hinner hon inte för de kom en massa barn som skulle handla.. daaaahh!

menmen de har inte hänt så mycket för nicole ida sa hon innan. hon har ju bara vart på jobbet.. inte så bara, men hon har väl gjort de vanliga antar ja: mat å snickerskaka å diskat å sånt. hon e duktig hon!

men nu kom ju ja så nu tycker ja att hon ska prata me mej, för de e myyysigt. hihi! ja börjar för övrigt vid halv fem. haha så hon får inte gå hem riktigt än inte. mohaha

ellie gillar nico!

fifty om två veckor!

Jo, Jag leever!

ah! Jag tror nog att när jag blir president för världen så ska jag se till så attalla männiksor i hela världen får ett problem fritt internet. För mitt är då inte felfritt. Igår ringde underbara tele2 och sa att det dröjer ca 30 dagar innan vårt internet kommer igång och jaghar aldrig känt sån hat innan. okej lite överdriver men ändå.

Men, jag har haft fullt upp hela dagarna ändå. Igår så var det fika på george coffe och efter det bio. heartbreak kid är sådär va? Men stardust i våra hjärtan!

min mobil är tillbaka från service, funkar också sådär men ni når min på den eftersom msn är lite off limit.
Om ni är min vän så har ni mitt nummer, Call me baby!

Bäst just nu
Maskinen
50 Självklart boss
drunk and hot girls
My cool


Om du väljer att stå stilla bland alla dina konkurenter...
Du borde läsa metro horoskop. för dom stämmer!
Tycker om er.

Blandade Bilder För Underhållning

På beställning så vill ni ha mer bilder. så här kommer lite blande. på egojag och andra egomänniksor.

 Hon                                                           Hon           

     
      Han / Justin i mitt hjärta           Mitt London   



 Vi var jävligt bra i Spanien            Hetast Date!


 



Kärlek!

Förklaringen

HAHA! och nu kommer dagen efter då Nicole ska förklara Ellinor inlägg i min blogg. Utan att ee aa okej och nee!

Det hela börjar klockan tio på morgonen. då Nicole åker till jobbet och får besök av Ellinor klockan elva. Chefen säger att vi bara behöver jobba till elva och vi hade räknat till två (nattetid pratar jag nu) Ellinor utbrister: MEN DÅ KAN VI JU GÅ UT EFTER!) mitt svar blev: oh yes darling.

Så efter att åkt till jobb nummer två och jobbat asset av ossOch fått ett glas rödvin på sig av en full gäst så byter vi tröjor, tar på oss lite smink och parfym och åker mot centrum jaa. Då vi hade ca 3,5 minuter på oss att bli fulla så häver vi red bull vodka och vin. braaaa idé!

Ganska kul ute! lite roliga människor, och massa fina pojkar! Speciellt några. mums. hihi

KALASFULLA!

Åker hem och taxichaffisen tycker att jag ska köra. jag tackade nej men funderade sen på hur kul det kunde blivit om jag tackat ja. hans a att vi lukltade gott med. hur i helvete det gick till vet jag inte?

Väl hemma säger ellipelli: ÅH NU SKA JAG SKRIVA BLOGG.
Okej säger jag och lägger mig i sängen och väntar. hons kriver ju för fan livsdagbok så jag somnar och ellinor ska efterfesta med TV.n haha.

Klockan tio var vi inte redo att köra bil men måste man så måste man.

mysiga sms is the shit!

HIGH FIIIIIIIIIVE! (your stile!)

Ellinor Speaks Out!

hmm rätt okej kväll ändå.. alltså vi skulle jobbat till två sa linda. meeen folket gick vid elva så vi typ panikstädade å sen fixade vi oss, de vill säga vi bytt tröja haha, sprutade lite extra parfym å sen drog vi innåt centuuum! å taxichauffören sa till och me a?tt vi luktade gott.. ehh va?1 matos och parfym.. eller nej va? aja de e en senare historia. vi fick skjuts till staan, inåt centrum alltså. ett eller två n ja vet inte?1 menmen. ny ingång ida? eller?! har inte vart ute på ett tag så ja vet inte... haha men smart jens. de har liksom inte typ korkat ihop sejj förut liksom... öhhh jo.. men de e ju tur att de kommit på de iallfall, men en annan duym grej.. eehh en garderob?! ehh alltså ee de nån som ska häm,ta sin jacka?! inga galgar kvar?!!? nej men ja vet vi går runt å håller i jackan hela kvällen?!?! okej. nej men de va ju kul. eller nje fast aja....hmm de va väl inte så mycke folk ute,, eller va de?!? hmm nej inte så mycke roligt folk iallfall. men vi träffade ju några roliga människor.. efterfest  å poolparty aa fast näää. hmm nej ingen efterfest blev de, för nu e vi hemma å ska sooova. lång arbetsdag å ja ska jobba imorrn me. blää!! hmm aja men de  eväl så att sluta skolan å börja jobba eller?! neee eller jo.. haha hiiigh five!! grrrrr.
hmm en sak till, detta internet vill inte riktigt. kom, ihåg control a, control v ibland.. hmm typ nu?! jaaaa
nicole sluta sooov. nu e de ju efterfest.. hmm fast ingen pool å inget cityhotelll,, hmm menmen en tv, haha. brrr.
spara igen!
nej men alltså sammanfattningsvis, kvällen va helt okej, men de hade inte suttit fel med en dusch innan utekvällen å kanske lite mer hångel på utekvällen.. hahahahaha. aja de va kul. å bicole du e kul., oj nicole. grrr. gonattt lilla pluutten. LOVE elliebellis hihi

För imorgon är det fredag nana

Ajjemen, ni hörde rätt! Imorgon är det Fredag! Underbart! eller ne juste, vänta nu. nicole jobbar 16 timmar på lördag. eeee woho? Nej.

Men idag höll vi biljetterna i våra händer och de brandgula papperbitarna betyder mer för mig än något gjort på ett tag nu Elli. Tack för att du finns och tar hand om mig och gör så att allt blir ganska mycket roligare!  Och nicki! vad hände med vår date?

Sova på kvällen är det bästa som finns.

Jag är läkt men vill jag verkligen redan?

Phelix!

With a Twist

Idag är nicole barnvakt.. Ja det stämmer, Nicole.. barnvakt.. ehm. Ni alla som känner mig vet att det verkligen är så långt ifrån mig man kan komma. men man ska ju "ställa upp för familjen" aahh! Men jag tvingade hit Bella så vi ska ska bli, tja.. låt oss säga, lite tjockare. Godis är ett måste när man har tråkigt!

Idag kom det ett gäng till jobbet. dom hade med sig tårta för att en av tjejerna tagit sitt körkort idag. grattis flickan! men då slog det mig att igår var det exakt 1 år sedan jag tog det rosa kortet! woho!

och idag är det 21 dagar kvar till 50 cent! Imon hämtas biljetterna och snart börjar vi tagga. äh vem försöker vi lura? vi är så jäkla taggade redan! hihi Eftersom denna veckan är ganska seg så pratar vi om förra.. Det var Julbord (tidigt?) Bio gånger 2 ullared ärldens bästa lördag och fika m.m! jag kom nämligen på att jag gjort något varenda dag i tre veckor! ah. förutom i går.. då sov jag!

Nu avslutar vi med massa kärlek, lite bilder och en sak att fundera på.. Vad betyder en dröm som åretkommer och handlar om Bio, Station, mandlar och gråt? hm. svara gärna!

image10
Bästa dagen i hela mitt liv.
image11
Vi gillar att hoppa på körkortkörare, juste det, inte skylten.. utan körarna! mohaa


Joonas

just när man pustat ut för att man ännu en gång lyckats skriva ett inlägg i bloggen så kommer självklart nån liten mygga och säger: meeeeh varför är inte jag med lala.

men självklart ska världens roligaste kille vara med i världens bästa blogg.

en kille som faktiskt alltid ställt upp när man ringt i sista sekund. och som man kanske inte alltid gått ut och gått med när man borde! och just därför får han vara med.

folk som inte ställer upp blir inte nämda här nämligen.

Såå.. Världens hyllning till jonas! den krullhårigaste svensk jag känner! woohoo!


Vinter? va? nee

Så, idag när man gjort sig redo att gå till jobbet så öppnar man dörren och bokstavligt talat glider ner för trappan och ligger som en himla fisk framför dörren. Jag visste att det var mycket snö och ja jag vet att det blir halt då, men hallå! SVIN HALT!

det blir inte så mycket bättre av att grannen står och pekar och skrattar på andra sidan vägen. Not nice!

I stan var det dock ingen snö alls. så det är ganska mysigt att komma hem och tänka på att nu är årstiden då man ska vara ute och göra snögubbar och pussa den man tycker om framför brasan. myys!

åh, killen som bytte mina däck! du gjorde hela min dag, hela min vecka.. och kanske tom hela detta året, när är det dags för sommardäcken?! och JAA jag vill gå på fest med dig! hihi

AAHH! 22 dagar kvar ellis bellis tills vi är på femtio cent, och ja i Norrköping.

Over and Out!


Ahh!

Ojoj, var ska man börja. massa kul som hänt idag! Jobb, kanske inte så kul.
men sen kom ellis och nu är biljetterna till 50 cents konsert i Norrköping bokade och klara!
Sjukt bra! CANDY SHOP!

Ey Pull my finger, pull.. ey!?

En annan sjuk bra sak som hänt idag! Baby dont hurt me-låten från a night at the roxbury spelades på rix fm idag. rix fm liksom. det var coolt! Alla som inte sett den filmen ska genast göra det! skratt är garanterat.

hmm.. orka vara fullbokad, speciellt med er.

Gumman, världen är på tok för liten ja, men det löser sig. du vet vart jag finns. Klarar jag det så klarar du det!

Foton

Pojkarna! någon är väldigt full! gissa vem?
 

Vi gillar att pussas. När/ Var/ Hur spelar ingen roll. Men vem spelar faktiskt inte heller någon roll..


Emma är väldigt het som tjock tomte!

Niciis och Bellis drömmer

Nu sitter vi här, en vecka efter världens bästa helg. eller lördag för att vara exakt.
Söndagen kanske inte var så härlig. hihi.
Vi kom fram till att någon av oss måste bara starta en blogg för att hylla pojkarna från växjö och sprida budskapet om hur bra dom är, det ansvaret föll på mig. så voila. Växjö FFS! men mest är nog bloggen en hyllning till bellis. för oj va jag älskar dig!

Bilder från årets fest kommer snart..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0