StädarSöndag

StädarSöndag

Gud. Nu har jag storstädat både mitt rum och toaletten. ordentligt! Nästa anhalt är min garderob som just nu ser för jävlig ut. I veckan möblerade jag om lite i rummet vilket gjorde att jag fick massa saker över. Jag tryckte in allt i garderoben pga lathet. Nu inser jag att jag faktiskt måste ta tag i det haha. Så det får bli nu. Jag borde typ anlita en städfirma. Jag älskar att ha det rent och snyggt omkring mig men hatar att städa! Damm borde inte få finnas! Gah.










04,40

04,40

Hemma! Jobbet drog över lite inatt. Dramatik you know. Måste mina arbetskamerater börja bråka? Hålla sams och dansa tillsammans tycker jag låter finare. Menmen. Mitt näst sista natt jobb-pass så det är heelt okej om det är lite action innan jag sticker iväg. Jag älskade denna kommentaren ikväll med: Va faan gör du här?! Är inte du i Australien.
Needu vännen.. inte än. Men väldigt snart.

Jag menade aldrig att det skulle bli såhära. Förlåt. Nu är jag helt splittrad. Vad vill jag..? Vad är rätt? Fuckit.





My baby and I can shop til we drop

My baby and I can shop til we drop

Baad Nicole. första inlägget är egentligen en timme försent för att hinna skriva på rätt dygn haha. Men i alla fall. Jag har varit en mycket upptagen kvinna idag nämligen. Direkt efter jobbet droh jag och Ellis, Eric och Emma till lager 157. varför åker man fast att man aldrig hittar något? hm. Fast när man inte hittar något så köper man det ändå! Lätt. haha
Till slut fyndade vi allt lite. Finaste ever var Bellas skor. Oh to die for! Så avundsjuk!



Efter shoppingen åkte jag till Mimmi. Film och mys. Baby Mama är en superrolig film!! Spana in den!
Nu ska jag se på sista cdn av The Hills och sedan sova.
Kärlek




(Emmis, denna?)

The Hills

The Hills

Ja okej. jag tjatar. Men jag har just spenderat hela dagen och kvällen åt att kolla på säsong ett och två. Det har verkligen allt. Underbart. Och jag hade dött för att få bo och leva som dom här flickorna. Herregud.











Kvällen igår

Kvällen igår

Jag vet, dålig uppdate på vad jag hade för mig igår. Sanningen är den att vi gick ut. Ja på en onsdag och ja det blev kanske lite för mycket för mig haha. Men kul hade vi i alla fall. Calle is the shit haha! Det var däremot sådär kul att gå upp i morse vid nio och åka bil till jobbet. Jag var supertrött och det märktes att vi hade haft kul. Alla glömde sin kamera tyvärr men oj va fina drinkar vi fick! Hjärtan och grejer i!

Nu måste jag tyvärr dammuga. För snart trillar gästerna in.
Kärlek




Lycka!

Lycka!

Åh! Underbart. Idag när jag kom hem väntade världens bästa överaskning!


♥♥♥♥







Jag har har löst mysteriet

Jag har har löst mysteriet

Har ni alltid undrat varför det ligger massa flugor på fönstrbrädan? Jag vet. idag när jag städade på jobbet så såg jag sanningen. Dom är helt enkelt så jävla puckade så dom flyger in med huvudet först i fönstret och slår ihjäl sig. Dom som klarar första smällen fortsätter ju att flyga in i glasen. Dom backar, tar fart och flyger in igen! Hoppas inte jag blir fluga i mitt nästa liv.. för shit va puckade dom är!


Haha! Idiot






Nicoliis i hög personlighet

Nicoliis i hög personlighet


1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
Haha! Att jag verkligen måste sminka mig

2. Hur mycket kontanter har du på dig?
Väldigt mycket just nu.

3. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
David

4. Vad gjorde du vid midnatt?
Kollade på Sex and the City

5. Vad står det i ditt senast mottagna SMS? 
Ett ganska privat sms så det skippar vi.

7. Vilket uttryck använder du mest?
"absofuckinglutly" har börjat fastna..

8. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
ElliPelli

9. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Hm..? Ingen aning. Ellinors katt?

10. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
Ingen alls! Inte ens alkohol! ojoj

11. Vilken ålder har varit bäst hittills? 
15-16 (20 nu) 

12. Din värsta fiende?
Godis

13. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Maxi!

14. Senaste låten du lyssnade på?
Sex and the city theme?

15. Vad åt du senast?
Suck, godis


Och nu känner ni mig.
Kärlek



Tisdag morgon

Tisdag morgon

Godmorgon alla fina! Jag står här på jobbet och äter sallad just nu. Gud så gott. Idag ör det tisdag och jag ska vara otroligt lat idag. Har ont i benen från igår. (jag sprang istället för att gå) Nej nu är det väl dags att dammsuga golvet här. Suck.
Kram på er!



Hey hå reklam

Hey hå reklam

 Jag har nu tjänat ihop ett presentkort värde 500 kronor i valfri butik!
Gud så lätt det var! Gå med! Om du blir medlem på Gratisbio tryck på "vänner-länken" nedan så får du massa poäng redan från början!

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=47639



Dagens bästa kommentar:
Postat av: LINDA

ursäkta mig, men är bara tvungen att slänga in en kommentar om att jag tycker att du är väldigt sexig. så work it out :D



I have a dream

I have a dream

Idag kommer "Mean Girls" på tv. Klockan åtta för att vara exakt. Jag ska slänga mig i soffan och bara njuta för banne mej va kul den är! Men innan dess ska jag ut och gå en rask promenad. Har ätit sallad idag och nu ska jag röra på mig?! Undra om det är något fel på mig..?

Såg btw en film på Canal plus nyss. The freedom Writers-Diary. En film som tåls att tänka på. har ni inte sett den så se den sanna historien om klassen fårn slummen som lyckas bli världkända!


"My dream is to be free"








Number 25

Number 25

Heej bloggen! Allr fint en måndag som denna? Jag är väldigt trött och seg idag. märkligt att man känner sig mer sliten efter helgen än innan. Jaja, Idag funderar jag på om jag ska orka ta upp träningen igen. Jag måste verkligen, men oj så tråkigt och jobbigt det är! Mycket skönare att slänga sig på soffan och sova ju haha.

Idag är det den 25 också. Visst, lön men viktigare.. det är nu exakt en månad kvar tills jag slutar jobbet! 43 dagar till resan och 37 dagar kvar tills jag fyller vuxen. dvs 20. Måste fortsätta jobba nu.
Kärlek till er


Längtan

Längtan












Kvällen igår i bilder

Kvällen igår i bilder



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥









Getingfaan!

Getingfaan!

Allvarligt?! Är det bara jag eller har det inte vatt otroligt mycket getingar denna sommaren? I morse när jag fixade mig inför jobbet så hann jag döda tre stycken! När jag äntligen flytt iväg till jobbet så möts jag av två stora getingar som sitter i köket och surrar. pang pang! Fem trycken på bara nån timme! Helt sjukt. Och så sägs det att getingar fösvinner.. Jag tycker dom borde uttrotas!!


Himla elak är du!



God natt bloggen

God natt bloggen

44 Dagar kvar och jag börjar bli smått nervös redan nu.
Shit. Snart sitter vi nere i Thailand under solen och dricker drinkar! Nu när jag köpt väskan och allt är klart och betalat så börjar verkligheten slå in. Så innan jag börjar stirra upp mig för mycket ska jag gå och lägg mig i sängen, se på några avsnitt sex and the city och sedan somna. Imon blir det lite shopping med Jonna. Måste leta jumpsuit! Efter det ska jag umgås med Maxi. Så tills dess..
Kärlek



Walk over me

Walk over me

Jag kommer aldrig tröttna på låten som fick mig att orka och fortfarande får mig att minnas..










Det närmar sig..

Det närmar sig..

Ja, vet ni vad..?! Idag har jag och flickorna haft ännu en "fixa-saker-till-resan-dag". Det var nämligen dags att ta sprutorna idag. Japansk hjärnhinneinflammation var den ena sprutan vi behövde. Tre gånger ska den tas. Jobbigt men inte alls så dyrt som vi först räknat med. Toppen ju!

Efter det kom min underbara Bella på att hon sett att Eko hallen hade erbjudande på resväskor. Precis en såan jag ville ha! Tre olika lås och en riktigt smart. Ganska stor men äsh.. Jag menar.. Jag ska ju ha med mig massa julklappar hem.
Sorry Emsiiee, blidde röd för rosaa var slut. Tack bellis för att du tipsade mig om väskan!






Dricks är mitt efternamn!

Dricks är mitt efternamn!

Hemma från jobbet! Gick helt okej och jag var på märkligt bra humör hela kvällen. Det blev ju inte direkt sämre av att dom gav mig maassa dricks! Sånt gillar vi. "Lilla flicka, så du springa och serverar oss" haha Underbara människor.

Imorgon är det dags att åka och ta sprutorna i armen inför resan. Spännande. Det är det sista "ärendet" vi måste göra innan vi åker. Idag är det bara 46 dagar kvar och verkligheten börjar nu slå in.
Jag såg ansökan om folk som sökt mitt jobb (slutar om 25 dagar) och jäävlar va folk! haha. Ni vet inte vad ni ger er in på.. haha ne. Bra ställe.
Pappa är en fin boss!


En del människor borde dö

En del människor borde dö!

Faktiskt! Imorse när jag begav mig till jobbet så svänger jag in för att tanka. Ett pucko stannar framför mig och svänger in till sidan. Jag örjar köra om och då gasar idioten ut på vägen igen. En jävla tur att både jag och den mötande bilen hann svänga undan. Tuff som jag är så svor jag lite åt honom också.
Det var pucko nummer ett.

Undra när pucko nummer två kommer? Dagen har ju knappt börjat..?









47 dagar kvar!

47 dagar kvar!







Tjabba Tjena Hallå

Tjabba Tjena Hallå

Heej alla! Hur mår ni idag? Jag är sjukt trött så jag funderar på att slänga huvudet på kudden och sova bort eftermiddagen. Jag fattar noll, sover helt okej på natten och vilar på dagen. Ändå är jag himlans trött och kommer liksom aldrig riktigt igång med dagen. jag tror jag sover för mycket.. hm. Ilandsproblem nummer ett haha

Ne, vet ni vad jag ska göra nu.. Jag ska ladda in massa skit i datorn. jag har inte en enda bild haha. Och min blomm-bild på msn är sådär het just nu. Vi hörs sen
Kärlek


Tummen upp för Tele2!

Tummen upp för Tele2!

När en kund är nöjd så sprids det. Jag måste bara påpeka hur otroligt bra tele2 är. Beställde mitt bredband till minidatorn idag kl 3. Det började funka redan vid 8. Helt otroligt snabbt och mycket lätt att fatta! Sånt gillar vi!
Bredbandet var värsta kanonerbjudandet också. Grtais året ut, ingen avgift eller dongelavgift. Jag betalade endast 1 kr och börjar i januari att betala 189 kr i månaden! Hur bra är inte det?!

Och eftersom media markt inte tar kort på 1 krona så köpte jag en film också. Sexual Intelligence med allas vår Kim Cattrall. Underara människa!
Så nu när jag tryck i mig massa räkor och kräftor så ska jag slå mig ner och se på den.
Kärlek






På Jobbet

På Jobbet

Yes, Där sitter jag just nu. Idag är det otroligt trist att jobba. Undra om alla människor bara gått och dött? Hm.. God mat har vi i alla fall så snart ska jag stoppa hela munnen full av kycklingfilé. Mums.

Vad har ni för er idag? Underhållning tack
Kärlek

Juste.. Har jag btw visat er denna bilden? Det är power!


Jag vet inte ens om jag gillar den.. hm



Premiär

Premiär

Första inlägget på lilla datorn! Sista inlägget för idag. Nu är det dags att sova. Vi hörs imon vännerna mina.
Kärlek







Wall-e

Wall-e



Kassaste filmen på länge. Ni kan inte bara klara er på att "Wall-e" är söt. Ni filmmakers måste ha en hostoria också..



HAHAHAHA!


HAHAHA!





Dont fucking mess with short people!
(Snodd från ellisgirl.blogg.se)



Mitt hjärta

Mitt hjärta

Det var kärlek vid första ögonkastet






Bli vuxen, sen gift dig!

Bli vuxen, sen gift dig!

Nu är jag äntligen vaken. Det gick okej att jobba natt igår på ett bröllop. Lite segare än vanligt men tiden gick relativt fort ändå. Jag höll däremot på att få chocken när jag fick veta att bruden var 18 år.
Brudgummen var inte bättre med bara ynka 19!
Hallå.. JAG är äldre än bruden!? Jag började fatta att dom var unga när dom vid två började spela 50 cent på höög nivå. Jag säger till en arbetskamrat: Haha! Nu spelar dom ju 50 cent! Typ som om dom vore i min ålder! Hon svarar: Bruden är 18. Jag var i chock hela natten sen.
Dumma brud liksom. Korkade kille, och stackars barn som av sina föräldrar fick höra att dom nu "uppnått det stora målet i livet"

Gosh




Baby, there aint no mountain high..

Baby, there aint no mountain high..

Kvällens låt, månadens låt. En riktigt lyckad utekväll tror jag minnsann att det blev igår.





Jag älskar mina vänner. Thanks bitches








Done

Done

Jag har fått datorn idag, lekt med den hela dagen. Därav dålig update haha.

Nu sitter jag här halvklar. Flickorna kommer vilken minut som helst. Jag måste nog ha på mig lite kläder innan dom kommer. haha. Dom kanske blir så förvånade så dom dör annars, och det vill vi ju inte haha. Nej, Jag ska nog börja påbörja uppdrag bli full nu. haha.
Kärlek


Fredag

Fredag hej Bloggen! Idag är det äntligen fredag. Gud så skönt. Jag sitter just nu på jobbet. Gästerna börjar så smått droppa in. Ikväll blir det utgång och flickor, hemma hos mig till att börja med? Nej måste jobba på nu. Kärlek.

00,00

00,00

Snart är det natten. Jag ska väl strax slänga mig i sängen och äta något. Jag måste börja akta mig för midnightsnacks. Vågen och jag är inte vänner längre. Men det tar vi tag i snart.. eller aa.. nångång. Haha.
Nej. vi säger godnatt med världens ballaste låt (Ja videon suger men låten är faktiskt ball)
Natti!










Frontier

Frontier

Heej bloggen.
Dålig uppdate idag men äsh. Jag är ju här nu. För er som undrar så har datorn inte dykt upp idag.. Suck! Jag som vill leka med den haha. Men antagligen kommer den imon eftersom jag har fått massa bekräftelselappar. Så eftersom jag inte kunde sitta hemma med den så åkte jag hem till Mimmi och lekte med henne istället. Vi kollade på en supermysig film. Hm, Ne kanske inte. Kannibalism, Nazism och Tortyr innehöll den lite mer exakt. En bra historia men oj va mycket blod och döda människor!
Frontier


Som sagt, mysig









Nice eller Niiice ,det är frågan?

Nice eller Niiice ,det är frågan?

Vi flickor går ut på en Onsdag och det är dött överallt typ. Roliga som vi är så har vi kul i alla fall men jag menar.. vart är alla människor?! Vi gick till Piren och mötte upp Sara och Karin mfl. Alltid lika trevligt flickor. Vi kom in i en livlig diskution om mitt och Karins nagelack. Vi hade nämligen samma, men uttalade namnet på färgen helt olika. Hon tyckte Nice (som staden) och jag tycker Nice (som fin). Då hon berättade för mig att alla Mavalas nagelack är döpta efter städer.
Nu inser jag att vi båda har halvt rätt. Svart och vitt heter bara svart och vitt medans de röda är döpta efter städer i France..



Intressant va? Well, för oss som var där så är det det.
Nu ska jag sova.
Kärlek



The pir here we come

The pir here we come

Nu åker it tjerena till Piren. Vi är snygga som alltid och vi hörs när jag kommer hem sen igen.


Ihh

IIhh

Denna underbara skapelse är på väg till mig. En minidator som jag ska ha med mig på resan så jag kan surfa och lägga in alla bilderna. Plus att bloggen måste ju uppdateras där nere ifrån! Haha. Jag vill ha den nuu ju!





Tracey Sucks

Tracey Sucks

Ojoj. Jag är så kassast i stan på att välja film. Förra gången jag och Emma hyrde en film så var precis hela filmen delad i två bilder. Man såg killen i ena och tjejen i ena. Det var det sämsta jag sett.. trodde jag.. Tills nu. Tracey hette filmen jag och Bella hyrde ikväll. Den var delad i typ FEM bildrutor. jävligt lätt att följa en film som visas i fem olika hörn av tvn.
Ush va dåligt. Förlåt Elli för att jag tvingade dig hyra en delad film haha. Jag visste inte..

Tror ni mig inte..? Kolla själv på trailen och förstå hur ologiskt det är med FEM filmrutor!











Myskväll med vännen

Myskväll med vännen

Det är vad som sker nu. Eller snart. Ska vara där om en timme typ. Himla mysigt. länge sen vi kollade på film nu! Och så längtar jag redan efter Fredag igen. Typiskt att man alltid ska gå och längta. Kan man aldrig bara njuta av nuet. Needå. På fredag ska vi nämligen ut och daansa. Maxi är ju där också. Nej, ska äta nu.
Vi skrivs sen


Funderingar på jobbet.

Funderingar på jobbet.

♥ Varför tror alla pensionärer att dom äger jorden?
♥ Hur parar sig flugor?
♥ Varför är damernas fotboll rosa i OS?
♥ Varför äter bara gubbar på mit jobb?
♥ Varför tar alltid gafflarna slut innan knivarna?


En helt vanlig dag i Nicoles liv..











Nattblogg

Nattblogg

Hej bloggen! Godmorgon kanske..? Jag kom ganska nyss hem från bio med Maxi. Batman är nu min nya idol.
Jäävlar va killen rockar. Jag ska bli som han.. fast utan hornen. För er som är intresserade så hann vi med att ta en sallad på Donkan också. Dom kan så inte göra sallader men whaat ever.

Har fixat Visum och Försäkring till resan idag med. Vilket innebär att jag rockar. Vilket borde innebära att jag nästan är Batman?

Nej, ska äta upp mina makaroner med ketchup nu eller kanske tvärtom (Dom är vääldigt röda..?) och gå och lägga mig. Vi hörs imon underbara vänner.
Kärlek.










Wanted

Wanted

Egeneltigen skulle jag slagit mig ner och kollat på Batman. Men efter jag diskuterat med familjen så kom vi på att egentligen ska man se den på bio ju. Därför tog vi en annan film. Wanted. Angelina jolie lyckas nästan vara sexig här ju! Jag som inte alls tycker hon är snygg. Ball film men inget direkt någon höjdare.











Promenad in the rain

Promenad in the rain

Gud så skönt. Var nyss ute och gick. halvvägs började det spöregna och Nicole kunde inte vatt mer nöjd. Så underbart skönt! Hur ofta är man liksom ute och går i spöregn och njuter av det? Inget vardagligt för mig i alla fall. Bättre blev det bara när man kommer och maten står och väntar på bordet. Jag tror jag har världens bästa liv.
Och Emma, Jag har hittat en ny superbra väg att gå! Så ta på dig joggingskorna och släpa ut din rumpa till mig så vi kan börja gå igen.

Nu ska jag däremot sätta ner min rumpa och glo på film.
Ah, Vad tycker ni btw om bakgrunden jag valde? Är den inte too-die-for? Jag älskar den! Blommor och rosa. hihi.





Bloggen förändras

Bloggen förändras

Ja lite. header är ny och den gamla header blev "visningsbild" You like it? jag gör det i alla fall. Funderar på att hitta ny bakgrund med. Men bara om jag hittar någon annan.  Vi får se.


Söndag

Söndag

Hej vänner.
Härlig söndag det är idag va? Min spenderas framför tvn. Hela underbart. Vindruvor och vänner is the shit. Såg precis en dokumentär också om en pojke som är blind men ändå kan se genom att lokalisera sig med ljud. Himla häftigt. Jaja. Vad ska ni göra idag? Hoppas ni får en mysig dag så hörs vi lite senare.
Kärlek

Btw. Tack för alla söta comments.


And some more

And some more











I think I'm falling for you..

I think I'm falling for you..










Idag är en bra dag

Idag är en bra dag

Ja jag känner bara det. Loving it. Jag vaknade vid två. (Nu kommer jag få skäll av Max igen haha) och åt frukost. Nu är klockan nästan fem och allt jag hunnit göra är att kolla på nya Mumien filmen.. som btw är så kass haha. Men jag förväntade mig det. Nu väntar duschen och efter det ska jag pyssla lite hemma. För återigen ska jag bara vara hemma och njuta av att göra absolut inget alls. har ju inte alls många dagar på mig att göra det så måste passa på.

Kärlek vänner.

Snyft

Snyft

Hemska människa som gjort filmen. Ja jag vet.. det var en sann historia och slutet måste få vara som det är. Men neeeje. Kärlek ska övervinna allt! Jämt! Så tycker jag att det ska vara. Som ni märker så jag är väldigt upprörd. Man kan ju för fan ingte göra en film som handlar om gränslös kärlk och så dör killen i slutet. Ush. Men bra var den i alla fall. tårar föll och jag är helt sentimental just nu haha. Därför ska jag bege mig in i garderoben och vika kläder. Lite mindre drama och tårar där inne än uppe framför tvn ju.

Kärlek är tron på något stort





Fredag 080808

Fredag 080808

Häftigt datum, lugn kväll. Det ska bli otroligt skönt att bara vara hemma hela kvällen idag! Mamma har precis lagat världens godast mat så jag är mätt och go och om en halvtimme så börjar en film som vi ska se. Jag älskar hemmakvällar, kanske tom mer än att gå ut..? hm.

Tristan & Isolde är filmen vi ska se. Romantisk film. känns som om det passa i nuläget liksom haha. Någon som sett? Vi hoppas på en killer-bra kärlekshistoria nu då!


Märklig värld

Märklig värld

Som jag sa till dig, Overkligt att vi fem år senare träffas igen. Du gör så jag känner mig 15 igen. Denna gången så burnar vi det inte haha. Tack för en fin kväll.



Resultat

Resultat

Jag tänkte att ni faktiskt ska få se hur håret blev. Nu tänker vi på att Nicole är osminkad och håret är ofixat! okej? Good.



Ja visst fan är vi heta. Håret blir ju som sagt ljusare efter några tvättar också. Ser faktiskt lite märkligt ut på bilderna.
Allt är bättre in real life.

Nej nu måste jag hoppa in i duschen. Ska iväg och träffa Maxen.
Kärlek


Ljushuvud

Ljushuvud

Nej vet ni vad..? Om en timme kommer min Baby hit och vi ska färga mitt hår. Tack Bellis för att du ställer upp på att göra gratisfrisörjobb haha. Det blir ännu fler slingor. Jag älskade sista resultatet så jag ska slänga i lite mer av samma färg. Har köpt en blå snygg hetta och allt till. Super nice.

Så vi hörs efter det.
 Puss på er sockernäsor


Slingor is the shit



Here we go again

Here we go again

Hej alla! Jag har skrivit oförskämt lite i bloggen idag. ajaj. Men har jobbat sen sprungit på bio. Det blidde Sex and the City igen. Gosh va underbart bra den är! Jag inte hålla gråten inne. Inte bella heller tydligen haha. ASbsolut bästa meningen i hela filmen är.. "It's not logic, it's love" Gud, va fint.

Annars en lugn och härig dag, Not! Jag höll fanemej på att blåsa bort på vägen till jobbet! Jag menar.. jag är 165 och väger 54 kg! Jag klarar inte att en tornado ska gå brevid mig på övergångstället! Jaja..

Nu skajag hoppa in i duschen. Håret är ju en mess efter en dag som denna haha.

Kärlek


Photoshop

Photoshop










Tjock for life

Tjock for life

Gud va illa. Jag har käkat pizza två dagar i rad nu. Men någon som bryr sig? I alla fall inte jag.

Idag ska jag nog försöka somna ganska tidigt. Är förbannat trött på att alltid vara trött. Iofs har jag ju 3 månader på mig att vila upp mig. Emma, när skulle vi ta sprutorna?! Glömsk är jag nämligen också.

Men nu ska jag.. äta igen haha. Kvällsmat. mums.


Med på nyheterna

Med på nyheterna

Yes box. Idag var det vårt repotage sändes på nyheterna. För att se klippet tryck på länken (Då kan du även läsa artikeln)

http://nyhetskanalen.se/lokalt/jonkoping

Eller för att se inslaget direkt

http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=650201&treeId=10074&itemId=437628&renderingdepartment=2.757

Upp till er människor. Vad tycker ni? Och ja, Jag är osminkad och var helt oförberedd på att dom skulle komma haha. Men pappa är söt hihi.


Mina två kärlekar

Mina två kärlekar

Har jag nämt att jag är kär.. på riktigt?





Underbar helg.

Underbar helg.

Gud vilken rolig helg. I fredags fick jag ju umgås med mina flickor. Helt okej kväll och Igår var så otroligt roligt! Emma och jag träffades efter jag slutat jobba vid nio. Drack en flaska vin och åkte ner till stan för att gå på Centrum. Helt tomt med folk så vi begav oss till Twin. Underbara Simon fixade så vi slank förbi kön och fick onda blickar! haha. Sånt gillar vi. Efter en cider som smakade heaven gick vi och dansade en timme på Centrum. Då var det fullt med folk! Bästa av allt var att Maxen var där. Hihi. alltid lika söt.
Här kommer bilder från Fredagen!




Bilder från Lördagen:




Tack för en fin kväll vännen min ♥




Vill man vara rik får man lida pik?

Vill man vara rik får man lida pik?

Ush. Jag vill verkligen inte. Ska jobba om en halvtimme. På en lördag! Så elakt, men någon måste ju. Jag behöver iofs få in lite extra pengar men det är verkligen inte kul att behöva jobba varje helg. Sucks.

På tal om något helt annat så var vi ju ute igår! Helt okej tycker jag! Jag vet inte vad en del av tjejerna tyckte men jag hade faktiskt rätt roligt. Träffade en del människor man inte sett på ett tag och fick prata lite med dom. Eftersom jag glömde min kamera så skickar Emma sina bilder sen. Så hold on. Bilder kommer!

Och Btw.. Idag köpte vi äntligen hem Wii

 

Paarty!

Paarty!

Vad gör ni folks? Jag sitter just nu och väntar på att naglarna mina ska torka. Ikväll blir det nämligen fest. Först hos Nina där vi ska.. ja bli fulla? Sen ut och leta eftr stans sötaste pojkar.

Kärlek.



Jag är kär

Jag är kär


Jag funderar allvarligt på att beställa hem!








RSS 2.0